Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neutralan__
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 00:40

Gazda (legenda) jesi li čovjeku promijenio nick :lol: :mrgreen: ? Oj jbt nisam mogao sebi doć pola sata :mrgreen: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 00:41

Dylan Dog je napisao/la:Ljuti,padade li vi kada u depresiju,ono nemam para,nemam onu koju volim,sta ja zapravo radim na ovome svijetu?
Ne sto bi lesinari odpjevali bez skole bez posla i bez djevojke stara majka brine za mene , a ja i dalje sretan zbog tebe :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 avg 2011, 00:42

Dylan Dog je napisao/la:Ljuti,padade li vi kada u depresiju,ono nemam para,nemam onu koju volim,sta ja zapravo radim na ovome svijetu?
jok

uvjek ima stvari koje ti mogu skrenuti misli na nesto drugo
Thomas Müller - Fußballgott

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 avg 2011, 00:43

Samo se zapitam sto je meni sve ovo trebalo ! Evo ured sam slom zivaca dobio,iskreno :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 avg 2011, 00:43

Ja odem na rijeku
kad nemam posla zabacim
trudim se normalan ostat'
dragi ''Dylan Dože''

ovako bi rek'o nas vrli umjetnik edo mati..i moze se rec da je u pravu...ponekad je dobro malo se iskljucit od svjeta u tim trenucima....i ja sam tako pad'o u to depresivno stanje pogotovo oko ljubavi.,mog'o si se nekad uvjerit po postovima ovdje :mrgreen:
ali nekako sve se preguli,uglavnom drustvo puno pomogne kad tako zapne...i naravno ovo gore pomenuto..

dobro dodze i samoca u tim trenucima(da se razumijemo,nemoj samovat ako imas suicidne namjere :mrgreen: ) a i drustvo... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 00:44

Ja iskreno ponekad zbog djevojke, ali eto sad me i tu kao neka sreća prati,ali sumnjam da će zadugo, ova bi da ja trčim za njom, a meni se ne da.. :mrgreen: mada sam znao po tom biti u depresiji, zbog love nikad, jednostavno navikao sam na skroman život, pa me puno lova nikad nije ni zanimala ni brinula, svako ima svoju neku nafaku... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 00:50

T-MAC je napisao/la:
Ja odem na rijeku
kad nemam posla zabacim
trudim se normalan ostat'
dragi ''Dylan Dože''

ovako bi rek'o nas vrli umjetnik edo mati..i moze se rec da je u pravu...ponekad je dobro malo se iskljucit od svjeta u tim trenucima....i ja sam tako pad'o u to depresivno stanje pogotovo oko ljubavi.,mog'o si se nekad uvjerit po postovima ovdje :mrgreen:
ali nekako sve se preguli,uglavnom drustvo puno pomogne kad tako zapne...i naravno ovo gore pomenuto..

dobro dodze i samoca u tim trenucima(da se razumijemo,nemoj samovat ako imas suicidne namjere :mrgreen: ) a i drustvo... ;)
To ti je odgovor !!!!

S druge strane ja odem na tribinu umjesto na rijeku. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 00:58

Tesko mi je kad vidim svoje vrsnjake koji voze BMW,Mercedes,koji uzivaju po vikendicama,trose koliko im volja,a nista to nisu sami stekli,vec njihovi ocevi imaju firme i tak to..

A onda mi jos teze bude kada vidim da je djevojka do koje mi je stalo sa nekim od njih..

Nisam ja ljubomoran,koliko mi je jednostavno krivo sto je svijet takav da ko ima pare ima sve,cak i ljubav..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 avg 2011, 01:01

Sad gledam ovaj chat pa sve iste zajebancije furate 2 mjeseca.Kako vam vise ne dosadi?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 01:03

Dylan Dog je napisao/la:Tesko mi je kad vidim svoje vrsnjake koji voze BMW,Mercedes,koji uzivaju po vikendicama,trose koliko im volja,a nista to nisu sami stekli,vec njihovi ocevi imaju firme i tak to..

A onda mi jos teze bude kada vidim da je djevojka do koje mi je stalo sa nekim od njih..

Nisam ja ljubomoran,koliko mi je jednostavno krivo sto je svijet takav da ko ima pare ima sve,cak i ljubav..
Care znam o cemu pricas. Takav ti je kapitalizam. I to nije prava cura ako leti za parama, mozda ti je stari reko kao meni da je ljubav izmislila fukara, :mrgreen: Al znas da od prave ljubavi nema nista ljepse.

Vjeruj mi oni sa parama nisu sretni. Kad kaze neko da su sretni i bogati, nisu oni su samo bogati. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 01:06

Ima li išta tužnije od toga kad imaš para i znaš da je djevojka s tobom samo radi love, a ne iz ljubavi...

Bolje biti siromašan i da te neko iskreno voli, a ne da te neko samo koristi i kad ti stari ukine džeparac da te ostavi...

I meni se to desilo par puta, skontam ja djevojku i sve to, ali kad vidi da nisam nešto imućan, bez obzira na sve što sam ja prema njoj bio pravi kavaljer i ostalo, bila mi je noga...

@Dylan Dog

Animo, campeon! 8-)
Ž '21!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 avg 2011, 01:07

Dylan Dog je napisao/la:Tesko mi je kad vidim svoje vrsnjake koji voze BMW,Mercedes,koji uzivaju po vikendicama,trose koliko im volja,a nista to nisu sami stekli,vec njihovi ocevi imaju firme i tak to..

ma hebo to bolan

ako djevojka leti na BMW onda to nije djevojka nego kucka

uostalom ozbiljnije cure ce vise voliti nas koji tezimo ka necemu i imamo nekakve planove u zivotu nego one sto su to dobili na tanjiru

vjeruj drugu svom :D
Thomas Müller - Fußballgott

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 01:09

Ne znam,ja vidim da u zadnje vrijeme sve dobre cure vodaju momci sa punim dzepom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 01:10

Dylan Dog je napisao/la:Ne znam,ja vidim da u zadnje vrijeme sve dobre cure vodaju momci sa punim dzepom.
To su garant oni iz inostranstva. Pa nadji i ti kakvu iz inostranstva to danas svi traze kad je vec dotle doslo. :?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 01:11

Ma trebaš imati neki stil i šarm...

Dobra djevojka i ako joj se sviđaš ti nikad neće prići...

Opališ joj 2-3 komplimenta da se ona samo malo zagrije i to ti je to, barem meni uspjeva, već moj je problem što ja nekako ne želim da imam djevojku baš zato što nemam puno love...
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2011, 01:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma trebaš imati neki stil i šarm...

Dobra djevojka i ako joj se sviđaš ti nikad neće prići...

Opališ joj 2-3 komplimenta da se ona samo malo zagrije i to ti je to, barem meni uspjeva, već moj je problem što ja nekako ne želim da imam djevojku baš zato što nemam puno love...
tako je nema ni za sebe dovoljno ,još i na nju da trošim evo joj ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2011, 01:15

don_burza je napisao/la:

ma hebo to bolan

ako djevojka leti na BMW onda to nije djevojka nego kucka

uostalom ozbiljnije cure ce vise voliti nas koji tezimo ka necemu i imamo nekakve planove u zivotu nego one sto su to dobili na tanjiru

vjeruj drugu svom :D
Vidis kako covjek pametno zbori! ;)
:lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 01:18

Pa samo za djevojku ti recimo danas treba minimalno 20 KM sedmično i to recimo da se viđate 2 ili 3 puta... :D

Mada treba priznati da ima nekih s kojima se plača naizmjenično, ova što hoće da trčim za njom je takva :lol:
Ž '21!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2011, 01:19

ma hebes pare, ako je volis i ako ona tebe voli pare ne trebaju predstavljati problem.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 01:22

Ali problem je sto ja zivim u jednome manjemu mjestu,a djevojke mojih godine uglavnom su sa momcima koji imaju auta,para,koji ce je svaku subotu odvesti u Tuzlu recimo,a sta joj ja mogu ponuditi,mogu je izvesti negdje na pice i to je to.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, napoleon72, StevieG8 i 9 gostiju.