FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

edo07
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 05 avg 2013, 11:57

Znaci prijenos vecerasnje tekme na AS4 i ARD-u ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2013, 16:01

Rummenigge izjavio da je za Bayern prelazni rok završen, no što se tiče odlazaka tu se još čeka ponuda za Gustava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 avg 2013, 16:45

[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2013, 17:10

Jedno od najjačih oružja Bayerna. Kako to sve jednostavno izgleda.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 avg 2013, 18:37

Can : "Kroos mi je rekao da predjem u Leverkusen."
Prvotimac Bayerna Toni pokazuje svoju velicinu, savjetovao mu da predje u klub u kojem je i on sam napredovao toliko da je i Hoenessa iznenadio.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 48891.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hoce li biti ista od Contentovog Transfera ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 avg 2013, 19:37

BAYERN (vs Rehden): Neuer; Rafinha, Dante, Van Buyten, Alaba; Schweinsteiger, Kroos; Robben, Müller, Shaqiri; Mandzukic (B)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2013, 19:54

Znaci nekolicina prvotimaca se odmara za petak ili jednostavno su postedjeni danasnje utakmice, no mozda zatrebaju pa ih ubaci poslije. :mrgreen:

Shaq je najvise pokazao na pripremama i vrlo mi je drago sto je dobio sansu bez obzira sto se radi o kup utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 05 avg 2013, 21:01

Od najzanimljivije do najdosadnije igre u samo 2 mjeseca. BRAVO PEP!
Igra totalno dosadna, odbrana šuplja i zapostavljena u Pepovoj taktici. Nema konkretnog napada preko krila, koristi se većinom kroz sredinu. Nazad se ostavlja usamljeni Dante, i kontre protivnika su uspješnije, naravno kad nam je odbrana razrijeđena.
Igrači kao da lutaju po terenu, sulude lopte šalju. :|
I Pep opet kaže da je zadovoljan igrom Bayerna :?:
Nadam se da je ovo još uigravanje, ali očajna igra tokom čitavog poluvremena :(

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 21:11

DieRoten je napisao/la:Od najzanimljivije do najdosadnije igre u samo 2 mjeseca. BRAVO PEP!
Igra totalno dosadna, odbrana šuplja i zapostavljena u Pepovoj taktici. Nema konkretnog napada preko krila, koristi se većinom kroz sredinu. Nazad se ostavlja usamljeni Dante, i kontre protivnika su uspješnije, naravno kad nam je odbrana razrijeđena.
Igrači kao da lutaju po terenu, sulude lopte šalju. :|
I Pep opet kaže da je zadovoljan igrom Bayerna :?:
Nadam se da je ovo još uigravanje, ali očajna igra tokom čitavog poluvremena :(
Odbrana je suplja zbog toga sto visoko stoji. U takvom sistemu je najteze biti stoper. Tu ne pomaze ni Thiago Silva.
Moglo se i ocekivat da ce Pep forsirati igru kroz sredinu i zato i jeste doveo Gotzea i Alcantaru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 avg 2013, 21:16

Muller 0:2

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2013, 21:19

Kao da pola ekipe nije glavama u utakmici. Robben, Rafinha i eventualno Bastian i Muller igraju nešto, ostali se zezaju, pogotovo Dante.

Ovo je kup utakmica prvog kola. Čisto rekreativno. Pravi Bayern tj. pravo snagu možemo vidjeti sljedeće sedmice aBd u okviru prvog kola Bundeslige. Ovo do sada su sve neke pripreme.

Zna se ko je najgori igrač na terenu :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 avg 2013, 21:21

Neutral je napisao/la:Zna se ko je najgori igrač na terenu :mrgreen:
Ne lazi Buyten je bio gori :mrgreen: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2013, 21:29

Samo me zanima gdje se izgubi ona leprsavost u igri tokom onog kupa u Gladbachu, kada je Bayern igrao skoro bez greske, sa puno dodavanja i puno konkretnih, okomitih napada.

Veceras je ovo (sad za sad) jedan cisti prosjek, ali recimo da igraci nemaju potrebu da se previse trose jer ipak igraju protiv amatera.

Vidjecemo sta nas ceka u drugom poluvremenu, ali ja licno mislim da ce se igrati na isti nacin, nema potrebe da se trazi gol kada je vec sve zavrseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 avg 2013, 21:52

Dok rutinski obavljamo kup da se prisjetimo rasporeda za naredni period u Bundesligi :

1. 09.08.13. BAYERN M. - M'GLADBACH
2. 17.08.13. EINTRACHT F. - BAYERN M.
3. 24.08.13. BAYERN M. - NÜRNBERG
4. 31.08.13. FREIBURG - BAYERN M.
5. 14.09.13. BAYERN M. - HANNOVER
6. 21.09.13. SCHALKE 04 - BAYERN M.
7. 28.09.13. BAYERN M. - WOLFSBURG
8. 05.10.13. BAYER L. - BAYERN M.
9. 19.10.13. BAYERN M. - MAINZ 05
10. 26.10.13. BAYERN M. - HERTHA
11. 02.11.13. HOFFENHEIM - BAYERN M.
12. 09.11.13. BAYERN M. - AUGSBURG
13. 23.11.13. DORTMUND - BAYERN M.
14. 30.11.13. BAYERN M. - BRAUNSCHWEIG
15. 07.12.13. WERDER B. - BAYERN M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2013, 22:14

Zaista sam umoran tako da odoh spavati, dosta 85 minuta :)

Dante se naljutio, nije se ni pozdravio nakom zamjene.

Mandžo se probudio u drugom poluvremenu, Muller trpao a mogao je još. Šta promaši frajer iz Rehden-a, no pomalo čudno kako je lahko došao u situaciju za postizanje gola.

Igrač utakmice : Magičar koji je odigrao 80 minuta a uspio je biti nevidljiv(79minuta), ona jedna gdje se vidio je bila u toku zamjene kada je bio u posebnom kadru.

Lahku noć

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2013, 22:29

Sa drugim poluvremenom trebamo biti zadovoljni, mada smo ovu nejac izmorili, nisu ljudi mogli vise hodati. Rutinksi odradjen posao u drugom dijelu ali nezaboravimo da je ovo bila vise trening utakmica, jer pravi ispiti tek pocinju.

Ako nista, barem nam je Pep usavrsio te prekide ili doveo do veceg nivoa kako god hocete. Skoro svaki korner ili prekrsaj su bili opasnost po god, odatle su i proizisla dva Mullerova gola glavom. Inace, isti je opet pokazao da ce se prilagoditi taktici iako mu ona ne odgovara.

Sto se tice Dantea, sa pravom se ljuti. Izlazi a u igri ostaje traktor DvB koji nesto kasnije pravi 100% sansu za domacine. Kako samo amaterska reakcija. :evil:

Jos jedna stavka koja me nasmijala je ubacivanje Kirchofa na poziciju zadnjeg veznog a izvadio je Schweinia a ono sto je meni bilo smijesno je to da mu je Javi bio na klupi, 100% spreman. Sva sreca, pa izvadi Kroosa u onoj situaciji, bas sam pomislio da traktor ide na klupu.

Sve u svemu, trebamo biti zadovoljni, ovo je jos uvijrek novi Bayern i ono sto je vidljivo je da napretka ima koliko toliko ali i to da je Bayern puno bolji kada je u timu jedan destruktivac koji sprecava kontra napade protivnika.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 avg 2013, 22:33

Neutral je napisao/la:Zaista sam umoran tako da odoh spavati, dosta 85 minuta :)

Mandžo se probudio u drugom poluvremenu, Muller trpao a mogao je još. Šta promaši frajer iz Rehden-a, no pomalo čudno kako je lahko došao u situaciju za postizanje gola.

Igrač utakmice : Magičar koji je odigrao 80 minuta a uspio je biti nevidljiv(79minuta), ona jedna gdje se vidio je bila u toku zamjene kada je bio u posebnom kadru.

Lahku noć
Ne shvatam zašto toliko ne voliš Kroosa... Pa šta je to uradio Shaqiri u ovoj utakmici? Magični centaršutevi, nešto tipa Milana sinoć ( " onclick="window.open(this.href);return false; ). Kroos se našao u jednoj prilici u prvom poluvremenu, čini mi se šut glavom i promašio, al' ostatak utakmice korektan.

Mene je više iznervirao Robben kod one situacije kad Mandžo stiže loptu kod auta, vraća petom, a Robben nonšalantno gleda i uze mu čovjek loptu :D

Kirchoff dobar, ali bolje da ga forsira na štoperu, Mandža trči kao lud, Muller rutinski, iako je par šansi promašio, no dobro, realno i mi tražimo dlaku u jajetu. Pa jel Bayern kod Juppa svaku utakmicu odradio maestralno? Nismo ni kod Juppa igrali čitavu sezonu kao one 2 tekme protiv Barse koje zaista bodu oči :D ( Ne mislim na pobjede, već na način dolaženja do njih ). Polahko, dok je dobrih rezultata nemamo pravo na kritiku ( a momci nisu loše odigrali nijednu tekmu, sem tu s Dortmundom ). Kako sezona bude odmicala siguran sam da će Bayern biti sve bolji i sve moćniji!

Pozdrav Bavarci! I da, lijepa atmosfera. Schickeria 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2013, 22:41

Jedna revijalna utakmica u kojoj smo mogli i uvjerljivije slaviti da golman domaćina Mandić nije branio izvrsno.Skida Miloš sve živo. :mrgreen:

Mandžo odradio utakmicu fajterski bez obzira na ime protivnika. 8-) Doduše treba malo da smanji ono laktanje hebe mu reputaciju. :D

Uglavnom možemo biti zadovoljni jer sigurno kako sezona bude odmicala biće ćemo sve bolji.

In Pep We Trust
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 avg 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 avg 2013, 22:46

GazijaKalesija je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Zaista sam umoran tako da odoh spavati, dosta 85 minuta :)

Lahku noć
Ne shvatam zašto toliko ne voliš Kroosa... Pa šta je to uradio Shaqiri u ovoj utakmici? Magični centaršutevi, nešto tipa Milana sinoć ( " onclick="window.open(this.href);return false; ). Kroos se našao u jednoj prilici u prvom poluvremenu, čini mi se šut glavom i promašio, al' ostatak utakmice korektan.

Mene je više iznervirao Robben kod one situacije kad Mandžo stiže loptu kod auta, vraća petom, a Robben nonšalantno gleda i uze mu čovjek loptu :D

Kirchoff dobar, ali bolje da ga forsira na štoperu, Mandža trči kao lud, Muller rutinski, iako je par šansi promašio, no dobro, realno i mi tražimo dlaku u jajetu. Pa jel Bayern kod Juppa svaku utakmicu odradio maestralno? Nismo ni kod Juppa igrali čitavu sezonu kao one 2 tekme protiv Barse koje zaista bodu oči :D ( Ne mislim na pobjede, već na način dolaženja do njih ). Polahko, dok je dobrih rezultata nemamo pravo na kritiku ( a momci nisu loše odigrali nijednu tekmu, sem tu s Dortmundom ). Kako sezona bude odmicala siguran sam da će Bayern biti sve bolji i sve moćniji!

Pozdrav Bavarci! I da, lijepa atmosfera. Schickeria 8-)
Neki dan su njihovi clanovi dobili 55 zabrana :twisted: ali se njihov izostanak nije osjetio :mrgreen: Sto je je,briljantno navijanje 90 minuta 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 avg 2013, 22:51

gerdmuller je napisao/la:
Neki dan su njihovi clanovi dobili 55 zabrana :twisted: ali se njihov izostanak nije osjetio :mrgreen: Sto je je,briljantno navijanje 90 minuta 8-)
haha, vidim pravo si informisan. Odakle kupiš sve te informacije? I do sad si ih jako branio, i uvijek imao informacije 'iz prve ruke' :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.