Vidim da slabo pratiš forum ovo mi je novi profil jer sam bio banovan, a vidim ti si aktivan od izboraveteran71 je napisao/la:Crvena1981Armija je napisao/la:Pastrmka babe zna prava raja ko si i šta si!!Ne daj se da te ovi plaćenici otjeraju s foruma jer ti si ikona našega pdf-a![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ti prije od 2. Oktobra shvati ko je ovdje ikona.....ti si bistar neki momak.....ja evo 20 dana ne mogu da provalim, svaki dan se cudim....
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Hvala ti na lijepim rijecima,ako si primjetio zamolijo sam sve i jednog da diskutuju civilizovano.Moja domaca utakmica je udaljena 120 km,odes do par kafica gdje stariji sjede i oni ce te upoznati koliko ih imam,i kakve veze imam sa bilo kojim pojedincem osim one planetarne i neraskidive sa klubom cije ime je VELEZveteran71 je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Uz duzno postovanje prema svakoj induvidui bez obzira za koga navija zamolicu vas da vodite racuna o nacinu izrazavanja.Vidim da vas ima navijaca nekih drugih klubova, politickih isprdaka davno porazenih ideologija,brinite se za njihovu buducnost a Veleza nam ostavite za njega ima jedno par stotina hiljada(da vam prevedem...tisuca...) ljudi koji hodaju ovom planetom,tako da vas obavijestim nema zime za nasu buducnost bez NN na celu Federacije![]()
![]()
Veliki pozdrav za sve navijace Veleza A POSEBAN IDE ZA BRATA @PASTRMKU
Vidim da ti Pastrmkin rijecnik ne smeta....Zato sto se obojica isprdak iz guzice N.N. To o stotinama i hiljadama Velezovih pristalica ja dobro znam....Ja sam jedan od njih....Nego nema ih na TRIBINAMA jer im je pun k....c takvih ko sto ste Vi.....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Crvena1981Armija je napisao/la:Vidim da slabo pratiš forum ovo mi je novi profil jer sam bio banovan, a vidim ti si aktivan od izboraveteran71 je napisao/la:Crvena1981Armija je napisao/la:Pastrmka babe zna prava raja ko si i šta si!!Ne daj se da te ovi plaćenici otjeraju s foruma jer ti si ikona našega pdf-a![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ti prije od 2. Oktobra shvati ko je ovdje ikona.....ti si bistar neki momak.....ja evo 20 dana ne mogu da provalim, svaki dan se cudim....
Izbori su bili u nedelju, ja sam nesto duze tu....A to vise ionako nije vazno NIJE VALJDA DA SVETINJA ZAVISI OD IZBORA ili neke politicke partije. Pa Velez je igrao utakmkice i u ratnom Sarajevu u Skenderiji 94. I igrace opet, bio neko premijer ili ne....Premijeri ionako nikad ne dobijaju, uvijek izgube....To ti je politika....A u sportu je vazno pobjedjivati...Zato ja volim sport a ne politiku i nikad ih ne poistovjecujem kao sto radi vecina Vas na ovom forumu
Zadnja izmjena: veteran71, dana/u 15 okt 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma šta se raspravljamo s njim pa vidite da je neki kojem smetaju svi koji trenutno rade u FK Velež a ne smije frajko da ode i riješi s njima to u 4 oka nego nas smara ovde i izaziva nepotrebnu svađu.rodjenisa je napisao/la:
Hvala ti na lijepim rijecima,ako si primjetio zamolijo sam sve i jednog da diskutuju civilizovano.Moja domaca utakmica je udaljena 120 km,odes do par kafica gdje stariji sjede i oni ce te upoznati koliko ih imam,i kakve veze imam sa bilo kojim pojedincem osim one planetarne i neraskidive sa klubom cije ime je VELEZ
Zato od sada samo ignore i njega i njegovog prijatelja po laprdanju nem73
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Klub nam vode nestrucni ljudi koji su se uhljebili. I dok pare lijezu na racun ne brine ih previse niti omladinska skola niti prazne tribine.
Veteran , hajde molim te posto si toliko upoznat oko omladisnkih pogona potrosi malo vremena da nas na sedmicnoj bazi barem informises o radu omladinske skole i nekim detaljima koji rasvjetljavaju sve to.
Pustite prepirke ...
Al ce biti veselo sada u tranziciji , vidit cemo kakve su temelje izgradili ovih godina.
Veteran , hajde molim te posto si toliko upoznat oko omladisnkih pogona potrosi malo vremena da nas na sedmicnoj bazi barem informises o radu omladinske skole i nekim detaljima koji rasvjetljavaju sve to.
Pustite prepirke ...
Al ce biti veselo sada u tranziciji , vidit cemo kakve su temelje izgradili ovih godina.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
Evo sastava kojeg bi izveo u subotu protiv Zelje
-----------------------------------Dragojevic
Hebibovic--------------------------------------------------------------------Skahic
--------------------------- Skaljic---------------------Zolj
-----------------------Merzic--------------------------------------Nikolic
-------------------------------------------Blagojevic
Haurdic-----------------------------------------------------------------------------------------------Maletic/Vladavic
----------------------------------------------Jankovic/Popovic
P.S. raja ,dajte se kontrolirati ,ne
FORZA RODJENI
Hebibovic--------------------------------------------------------------------Skahic
Haurdic-----------------------------------------------------------------------------------------------Maletic/Vladavic
P.S. raja ,dajte se kontrolirati ,ne
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- VigorMostarac
- Kontakt:
bicu kratak,kimbo je napisao/la:Klub nam vode nestrucni ljudi koji su se uhljebili. I dok pare lijezu na racun ne brine ih previse niti omladinska skola niti prazne tribine.
Pustite prepirke ...
Pare ne padaju same sa neba...zar ne?
Navijaci su postali politicari i petljaju se u sve.
Samo pare-pare spominjete de malo o Velež,de malo o navijacima,de malo o gostovanju koje nismo ogradili kako treba godinama,malo o novim koreografijama-transparentima koje više i ne pravimo,malo o navijackim pjesmama....
Moramo se okrenuti prema tribini a igracima prepustiti teren.
DALI STE PRAVI NAVIJAČ VELEŽA???
NE ZABORAVITE
SVI PUTEVI VODE NA GRBAVICU
18.10.2014.
VFC THE RELIGION
- pravnik1981
- Kontakt:
Bravo VigorVigorMostarac je napisao/la:bicu kratak,kimbo je napisao/la:Klub nam vode nestrucni ljudi koji su se uhljebili. I dok pare lijezu na racun ne brine ih previse niti omladinska skola niti prazne tribine.
Pustite prepirke ...
Pare ne padaju same sa neba...zar ne?
Navijaci su postali politicari i petljaju se u sve.
Samo pare-pare spominjete de malo o Velež,de malo o navijacima,de malo o gostovanju koje nismo ogradili kako treba godinama,malo o novim koreografijama-transparentima koje više i ne pravimo,malo o navijackim pjesmama....
Moramo se okrenuti prema tribini a igracima prepustiti teren.
DALI STE PRAVI NAVIJAČ VELEŽA???
NE ZABORAVITE
SVI PUTEVI VODE NA GRBAVICU
18.10.2014.
Na ovom pdf-u je zadnjih dana doslo do paradoksalne situacije,tako da je ovo mjesto sad postalo poligon za pljuvanje svega sto ima veze sa Velezom.Neznam zbog cega se to moralo desiti sad, kad igramo odlucujuce utakmice za poboljsanje plasmana,ali ja jednostavno nezelim i necu ucestvovati u podlim radnjama protiv moje prvi ljubavi.Svjestan sam da se na ovom forumu nemogu mjenjati stvari,uzivao sam u diskusijama i zayebancijama dobre RAje,neke sam i upoznao na veliko zadovoljsvo.Iz navedenih razloga do daljneg se necu oglasavati na ovom pdf-u,sve redom Vas pozdravljam a poseban pozz ide nasoj sjajnoj @RedOne od koje ocekujem i molim je da nam i dalje ovdje ostavlja svoja zapazanja sa utakmica naseg najljepseg i najdrazeg starca NASEG VELEZA.
FORZA DO GROBA
FORZA DO GROBA
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 15 okt 2014, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
PROMJENA TEME TERSIJANERI!!!!!!!!!!!
Svaka mu cast i na odgovornosti i na korektnosti sto preuzima na sebe odgovornost za lose rezultate.
I zato imam povjerenje u njega i nadam se da ostane u Velezu jos dugo.
Ko god pogleda Fejin intervju od 5 minute pa na ovamo, svatice zasto raja toliko postuje ovog trenera.MostaracVelezovac je napisao/la:Rodjeni Rodjeni - Epizoda 11
[youtube][/youtube]
Svaka mu cast i na odgovornosti i na korektnosti sto preuzima na sebe odgovornost za lose rezultate.
I zato imam povjerenje u njega i nadam se da ostane u Velezu jos dugo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Majke ti gdje ti Barisic?rodjak je napisao/la:znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
P.S. raja ,dajte se kontrolirati ,ne![]()
FORZA RODJENI
RAja neznam sta vam je ovdje, da je ovo samo nas forum pa da mozemo na njemu rijesavati te probleme nekako bih i razumio, a ovako ovo majke mi moje uopste nije mjesto da se nekakvi problemi rijesavaju. Ko da ste poludili majke mi moje? Koji vam je qurac majke ti?
Nego majke mi moje ja sam vec spremio leteci dron sa Velezovom zastavom koji ce nadletati Grbavicu sada u Nedjelju.
Volim vas sve majke mi moje ali daj bola halo malo ohanite na ovom forumu se nikakve ozbilje stvari nemogu rijesavati, ko da ste djeca od pet godina majke mi moje.
Mostar u Srcu, Velez do Groba!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Tosre,Tosre je napisao/la: ...
Nego majke mi moje ja sam vec spremio leteci dron sa Velezovom zastavom koji ce nadletati Grbavicu sada u Nedjelju.
...
Uvijek sam znao da si Shiptar u dushi, majke mi moje.
MostaracVelezovac je napisao/la:Tosre,Tosre je napisao/la: ...
...
Uvijek sam znao da si Shiptar u dushi, majke mi moje.![]()
- Crveni_1922
rodjak je napisao/la:znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
FORZA RODJENI
Izvedi ti taj sastav u Subotu a Feja ce drugi u Nedelju
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jel se sleglo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Izgleda da jesttepsija je napisao/la:Jel se sleglo?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
JUHUUUUUU!!!!
Velez je upravo 6 na tabeli.
- FSBiH oduzeo Borcu 3 boda kazne zbog neizmirivanja dugova igracu.
Borac je sad 7 na tabeli, sa 16 bodova (nakon 3 oduzeta), a Velez sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom je 6.
Hvala upravi Borca na neizmirivanju dugova. Zajebite jos 2-3 igraca pa nemoramo ni igrat!
Velez je upravo 6 na tabeli.
Borac je sad 7 na tabeli, sa 16 bodova (nakon 3 oduzeta), a Velez sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom je 6.
Hvala upravi Borca na neizmirivanju dugova. Zajebite jos 2-3 igraca pa nemoramo ni igrat!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
GRAD NA NOGE SVI U SARAJEVO!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
I Feja i Mrkva su u par navrata potvrdjivali da ova Velezova ekipa ima vecu kvalitetu nego sto je dosad pokazala. Vjerujem da oni iskreno ocekuju vise od ovih momaka i da imaju razloga za optimizam.
Od pocetka sezone:
Zeljina gol razlika je 19:12. Velezova je 11:8. Ocekivano, imaju bolji napad, ali i primaju i vise golova od nas.
A sto se tice trenutne forme, u posljednje 4 tekme:
Zeljo postigao 10 a primio 5 golova, ali protiv 4 ekipe cija je kombinirana gol razlika -23.
U isto vrijeme, Velez je dao 5 a primio 4, ali protiv 4 ekipe cija je kombinirana gol razlika +14.
Mislim da je Zeljo zreo za jedno X2 iznenadjenje.
Od pocetka sezone:
Zeljina gol razlika je 19:12. Velezova je 11:8. Ocekivano, imaju bolji napad, ali i primaju i vise golova od nas.
A sto se tice trenutne forme, u posljednje 4 tekme:
Zeljo postigao 10 a primio 5 golova, ali protiv 4 ekipe cija je kombinirana gol razlika -23.
U isto vrijeme, Velez je dao 5 a primio 4, ali protiv 4 ekipe cija je kombinirana gol razlika +14.
Mislim da je Zeljo zreo za jedno X2 iznenadjenje.
Pa Tosre da ti preavo kazem nisam ga stavio u prvi tim zato sto ga jos nisam vidio na djelu.Cuo sam finih prica o njemu,ali kad me uvjeri da je dobar dobit ce mjesto u prvoj postavi.Za sada klupa i nek se bori za mjestoTosre je napisao/la:Majke ti gdje ti Barisic?rodjak je napisao/la:znsa li se,fali li nam iko u subotu na Grbavici(zuti kartoni? povrede? )
FORZA RODJENI
I Da,utakmica se ipak igra u Nedelju sa pocetkom u 15 sati .Svi ko moze na Grbavicu,meni ne preostaje nista nego bodrit ih kraj malih ekrana(cuj malih ekrana
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.