English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pep ne odmara ni danas Norvešku zvijer.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidi sta im priznaju hahahahahahahha dan te yebo pa moze li se ciganija vise gurati od ovog
Jos jedan strucnjak

Brighton i brentford bi izjebali vecinu top ekipa u evropi. Villa s gud ebningom isto izgleda smisleno.
Cemu vrijedjanje?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Navijaci Arsenala o sudjenjuQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:05vidi sta im priznaju hahahahahahahha dan te yebo pa moze li se ciganija vise gurati od ovog

Sve cisto, Kane uopce nije utjecao, ali bitno da kmecite na dnevnoj bazi.
Tako je trešnjice
Jel realno da ce Bornmut ostati u ligi? Jedno od vecih cuda.
Uvijek je lijep poraz Tottasa 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bit ce bolje kad dodje jos jedan novi trener
Al Richarlison imao zicer, poništen gol, sve u zadnjih 10 minuta 

Liverpool po meni siguran u top 4. Brighton, Villa i Newcastle u borbi za cetvrto mjesto
A jesi bio zagrijan da dodje u Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Valjda neće bit točno 7. da novi trener ne mora ići u Hjunkbakrden svaki četvrtak.
Al što je najjače, danas sam čak i u uživao u nogometu
, nije bilo dosadno kao inače ove sezone. Bar će se onaj narativ da bi visoka linija donijela bolje rezultate ugasit.
Utdovci pošto Maguire?
Al što je najjače, danas sam čak i u uživao u nogometu

Utdovci pošto Maguire?

Jel nije djelovao kao dobar i kvalitetan igrač? Mislim i dalje je, samo što igra u Spursima i ima jednu od najgorih sezona u profesionalnoj karijeri.
Bio sam i za Raphinhu isto, slična situacija ko sa Richarlisonom
Cipiripi ne otvaraj
Ruku na srce, i ja sam.

-
- Kontakt:
Stavi za sve igrače osim za Kanea, bit će ti isto. Kane je zabio 50% Tottenhamovih golova ove sezone, Richarlison nije odigrao 50 minuta na #9. Back up napadač je najmanji problem ovdje, pogledaj kretanje Sancheza kod prva dva gola npr.
Ma Darwin je promasaj a kostao je koliko 5 miliona vise, a ovom niko ne prica. Jasta
-
- Kontakt: