Klare je napisao/la:najbolji napadač kojeg svijet trenutno ima

Dobru neku robu konzumiraš.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Klare je napisao/la:najbolji napadač kojeg svijet trenutno ima
pravo zboris.farinelli123 je napisao/la:ja sam bre petarda od coveka
to je tvoje misljenje koje ti nece potvrditi nijedan od uglednih forumskih saradnika.farinelli123 je napisao/la:Bio sam bolji covek
samo se ti tjesi...farinelli123 je napisao/la:Nisam ja uvek ovako glup
nema potrebe. original je sasvim dovoljan da ispunis normu.farinelli123 je napisao/la:Sad se posebno trudim
Manchester United will turn to Bastian Schweinsteiger if their final Cesc Fabregas transfer bid fails
A club-record offer of £35million and £5m in add-ons is being lined up for the Barcelona midfielder, with Schweinsteiger a back-up
Manchester United will set their sights on Bayern Munich star Bastian Schweinsteiger – if a third bid for Barcelona’s Cesc Fabregas fails this week.
Rom A Rio je napisao/la:bavarska mashina dobija najboljeg moguceg masinovodju u svijetu
imenjak24 je napisao/la:Jooj sad kad Gomez zaigra tika-taka...to ce biti uzivancija
amidza je napisao/la:gvardo je bio moj apsolutni vunsh-trener
realista?Princip al' nije Gavrilo je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je dosao.Ovo je KATASTROFA Ja mu dajem polusezonu maximalno na klupi Bayerna
svajn bez stajgera je napisao/la:historija se pise
Sarmamen je napisao/la:Jedan veliki šamar za ostale klubove Bayern je ovim potezom pokazao koliko je ustvari moćan klub.
Mak ne veli je napisao/la:Bavarska masina ce sada izgledati jos mocnije.
Beno P je napisao/la:Zanimljivo, baš me zanima kako će to Pep posložiti u već superiornom Munchenu. Međutim ne sumnjam u njegov veliki trenerski kvalitet i biće zanimljivo sljedeće sezone ukoliko bi se u Ligi Prvaka sreli Barcelona i Bayern, bio bi to gigantski obračun.
Dzoni je napisao/la:Dobili ste genijalca koji ce vas odvesti do silnih titula i do samo njemu unikatne igre.
uvijek pesimistaKlarito je napisao/la:Sad šta je, kako je
, ne umijem reći,
u pitanju je apsolutni mačak u vreći!
Čojk je imao viziju već tadaOmo je napisao/la:Ako se ne varam, procitao sam da je Jupp prije nove godine rekao Hoenessu da nece produziti ugovor.
Ovo mu moze biti samo stimulacija da zavrsi sa stilom i sa osvojenim trofejima
EX GAL je napisao/la:nije da se hvalim/mo ali brate dragi MNOGO SMO ALI BAS MNOGO JAKI
BayoMinken31 je napisao/la:Mozda necemo igrati onu potpunu Tiki Taku ko Barca u najbolje dane ali cemo vjerovatno Holandski Total Football primjeniti. Jooj kako ce to ljepota biti gledat na travnjaku Allianz Arene
Čojk pogodio odmah iz prve, a za dalje...FRANJO RIBERY je napisao/la:E sad se postavlja pitanje koga će Guardiola na ljeto dovesti u BAyern.Za očekivati jednog kreatora u sredini i jednog brzog napadača. Pada mi na pamet par igrača : Thiago Alcantara (Barcelona), Mesut Ozil ( Real M.), Isco (Malaga), Fabregas (Barselona), Edison Cavani (NApoli) - mislim da uprava nije toliko luda, osim u slučaju prodaje Gomezea onda bi se dalo razmisliti, Beñat Etxebarria (Betis), David Villa (Barselona), Iker Muniain (Ateltico Bilbao), Gerard Deulofeu (Barselona), Gonzalo Higuaín (Real M.), Stephan El Shaarawy (Milan), João Moutinho (Porto), Miralem Pjanić (roma), Alan Dzagoev (CSKA), ...
Neymar bi na legao ko budali šamar.... ali to je već nerealno
Dzon bez Lenona je napisao/la:Put u Bayernovu propast. Narkoman ce sjebati sve sto su njegovi prethodnici radili unazad ihihi godina.
spori iz tesnja je napisao/la:Na ljeto će mislim sredinapretrpiti najviše promjena tu će se mislim ubacit još jedan igrač i da će to podsjećati na Barcu( tika-taka)
Bayern mu u srcu je napisao/la:očekujem na ljeto Pjanića ili Isca jedan takav nam treba Pep bez takivih igrača nemože
Dzeronimo je napisao/la:Ako ti nešta znači, meni smiješak ne silazi sa lica. Neću reći da sam skeptičan ili da ne vjerujem u majstorije ovog stručnjaka, ali biće jako interesantno sve ovo pratiti.
Hantra mu udarila u vuglaHantro je napisao/la:Nije Pep lud, zna sta moze taj momak. Jedno je Barca, drugo je Bayern. Ne mora znaciti (a to se i nece desiti) da ce on odmah u Bayern instalirati Barcelonin sistem, da ce se Ribi prebaciti u napad, u sredinu postaviti izraziti tehnicari... Uostalom, Schweini je to fino objasnio.![]()
On ce se prilagoditi Bayernu, a ne Bayern njemu. To i jeste odlika velikih trenera, kakav je sigurno Gvardo (predlazem da se ovaj nadimak i sluzbeno usvoji).
Ono sto ja ocekujem je prebacivanje Martineza na stopera. Nijesam siguran, al' mi sve mirise na takav rasplet dogadjaja.![]()
Prava imena forumaša poznata redakcijiBavarac od čelika je napisao/la:I ja bi se slozio sa svima onima koji su rekl da ce Pep samo jos dodatno razviti igru vec prejakog naseg Bayerna
In March 1940, as the effects of war began to dawn on Germany, Hermann Goering announced Metallspende. This decreed that German people and institutions, including football clubs, donate metal for the war industry.
All heard, many delivered but some didn’t. The response of Magdalena Heidkamp, wife of Bayern Munich’s captain, Konrad, was to gather up what trophies Bayern had won, take them to a nearby farm and bury them.
After the war Magdalena dug them up: Bayern 1, Goering 0.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2b1ODi7CL" onclick="window.open(this.href);return false;
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Tamam pomislio riješili smo ga se, kad...Klare je napisao/la:Evo mene, džaba ljudi, krv nije voda.![]()
Složio bih se.Klare je napisao/la:Sve što pišem je niđe veze s vezom.![]()
Vidi ga što ne smije više na Španca. Koga jedno guja ujede, taj se i guštera boji. Džaba što je Mostarac i navik'o je na te živuljke.Klare je napisao/la:Da ga u bunar i bez dna baciš, Španac će se snaći, jednostavo od Boga dato takva sorta.![]()
Ja čuo rasolom.Klare je napisao/la:A znaš li onu klin se klinom izbija?![]()
Pa to mu jedino tačno od svega što je napisao. Realno, Gomez je prilično ispred svih.mandraX je napisao/la:Dobru neku robu konzumiraš.Klare je napisao/la:najbolji napadač kojeg svijet trenutno ima
A nekad sam te cijenio druže Gal.PEP je napisao/la:welcom back KLARE@
Vizionaram sam, htjeli vi to priznati ili ne.dr.adnan je napisao/la:Hantra mu udarila u vugla
Joj Hamo vid' mu glave. Šta je ovo ba, uvališe nam Žutalji robu s greškom.geronimo je napisao/la:Divi ga ođe kako je mali, ki da je fotomontaža.
Po svoj prilici takav film neces gledati,ovaj sastav je najavljenSaurman je napisao/la:Neka me iznenadi sa Martinezom na zadnjem veznom.
Ovo iznenadjenje mu je lose, jer moze nositi razne posljedice, ali eto igra se protiv amatera tako da umor nece igrati neku preveliku ulogu.anelbavarac je napisao/la: I jos jedno iznenadjenje koje je Gurdiola priredio je da ekipa putuje tek danas (10:30h), a ne kao do sada dan prije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.