Ovako isto i ja poslije njegovog centaršuta.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Joj rasula, sta uradise ti koji otjerase borbu za titulu i kup
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Sinisa plakao zbog rezultata. Prije da ce biti da je povreda teze prirode, a to u njegovim godinama uglavnom znaci i kraj karijere..
Kako god, ne daj se Sinisa. Ako nista uvijek si imao srca i davao sve od sebe..
Kako god, ne daj se Sinisa. Ako nista uvijek si imao srca i davao sve od sebe..
Pročepit će negdje.
Zadnji koji je plakao zbog Želje je Edis Mulalić ostali plačevi nisu vrijedni spomena
Siniša drži se želim ti sve najbolje,al si krampa od fudbalera
Siniša drži se želim ti sve najbolje,al si krampa od fudbalera
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Sad bi meni trebalo bit zao igraca zbog kojeg sam popio 230 apaurina.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imam 45 godina, volim Želju od prvog dana. Polugodišnju kartu imam od 3 razreda Osnovne škole. Pamtim puno, ali ne pamtim gore stanje u klubu. Nek nam je Bog na pomoći.
Samo Željo!

Kakav smo mi cirkus postali tito te yebo, eno kaze baka da nisu isplatili igrace.
Bravo Amare kurcino brkata jesi nam doveo neformalnu grupu ljudi da donesete malo futbola. Jos ga ostavili u klubu da radi ko zna sta, da skautira tamo i dovodi krampe iz Celika i iz trecih liga slovenije i hrvatske. Prodajte sve i isplatite majmuna nek **** setat kera po malti. Sigurno nece vise 4000 kilometara da vodi neki klub. Svi su vidjeli kolika je kurcina od trenera kad nema drugih da mu vode treninge, sastavljaju ekipe, daju savjete i stite klub u sudijskog organizaciji. Manji od makovog zrna.
**** si nas za sva vremena kretenu jedan.
Cuva Bog Zelju svog!
ali Hrelja hahahahah, trci prema lopti uleti klizeci i izbi je u aut. Ono je bio vrhunac amaterizma ove danasnje ekipe.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Povreda je vjerovatno u pitanju kod Sinise. Ne vidim potrebu isticati centarsuteve, igru u tim momentima.
Sliskovicu, opasno se pravis lud, opasno.
Sliskovicu, opasno se pravis lud, opasno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da li je uprava ispunila uvjete koje ste imali?
“Zamolio sam ih da riješe neka dugovanja i nisu ih još ispunili koliko ja znam. Ne vjerujem da je to utjecalo jer ovi igrači nisu tako loši karakterno. Nadam se da će i uprava reagirati i da će predsjednik neku reakciju pokazati. Rekao sam im pred utakmicu – finansijski motiv nas nikad ne može motivirati kao sportski. Zaboravite finansijske probleme, imamo ih svi u životu. Kad je utakmica to se zaboravi. Naravno da očekujem neke korake koji će popraviti situaciju, a ovih dana nisam pričao s ljudima iz Uprave”, kaže za kraj popularni Baka.
Zaboli me neka stvar sto je zaplakao, i mi smo bez živaca ostali zbog debila koji nam igraju među kojima je i on. Pa nisi Marcelo nabijem te na k
-
- Kontakt:
Ako mu nisu ispunili glavni uslov onda bi gospodski od njega bilo da se povuce..
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Haj da se skupimo nas 11 sa foruma,da odigramo trening tekmu,sa njima,da makar mi pobijedimo na Grbavici.
Rekao je da ce biti tu dok Uprava misli da je to u redu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:51Ako mu nisu ispunili glavni uslov onda bi gospodski od njega bilo da se povuce..
UPRAVA NAPOLJE!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
barem bi bio korisniji od svih ostalih golmana u ovoj ekipiBarbareZeljin je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:53Haj da se skupimo nas 11 sa foruma,da odigramo trening tekmu,sa njima,da makar mi pobijedimo na Grbavici.

De bolan Ljoze,**** lazljivo samo se ulizuje ,ovo je do sad 10 puta uradio prevarant...nek **** vise od kluba...
Cekaj sad mi nista nije jasno,nas trener i uprava nikako ne komunciiraju ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo ja predlažem Manijacima šta treba da urade, jer sam i sam nekad bio među među njima i prije nego što su ime dobili a i dan danas se tresem zbog Želje, da spase obraz.
Kao prvo treba na sve moguče načine indefikovati i odrastaniti ove pluvače i mrzitelje kluba koji su Amara otjerali i nemir i rasulo dodatno unjeli.
Željo je iznad svakoga ali to što nismo bili među 2 kluba na tabeli dok nas je Amar vodio največi krivci su bili savez i sudije.
Pola njih su pitari koji se lažno predstavljaju kao naši navijači.
Ovo sada je bruka i sramota a mene je stid a oni se raduju, dalje provociraju i smiju nam se.
Kao prvo treba na sve moguče načine indefikovati i odrastaniti ove pluvače i mrzitelje kluba koji su Amara otjerali i nemir i rasulo dodatno unjeli.
Željo je iznad svakoga ali to što nismo bili među 2 kluba na tabeli dok nas je Amar vodio največi krivci su bili savez i sudije.
Pola njih su pitari koji se lažno predstavljaju kao naši navijači.
Ovo sada je bruka i sramota a mene je stid a oni se raduju, dalje provociraju i smiju nam se.
Idi lijeci se bolan.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.