Neka onda i Sarajevo radi isto.Pantelija je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:32kako mislis dokazati da neko ima platu 10 000 a ne 700 na koliko je projavljen? Hajde evo reci mi?zagorski je napisao/la: ↑18 maj 2022, 14:21Kad ih drzava stiti u kriminalu, iza zrinjskog od rata stoji hdz i njihova infrastruktura, a sisoje je bio solo igrac koji je potplatio sve koga je mogao potplatiti,a evo odnedavno je dio sda strukture zvanicno.bordobijeli je napisao/la: ↑18 maj 2022, 13:42Smjesno je ovo da Zrinjski duplo manje troši na plate od nas cak manje i od zeljeznicara. Ovo treba prijaviti fifi, uefi, savezu, drzavi svima, jednostavno ovo sto rade Tz City i Zrinjski je kriminal, utaja poreza, daju plate na ruke po 10 000 i vise a prijavljuju da su plate 1000.
Zakonski, njemu toliko legne na racun, on s e ne zali na to sto igra za 700 maraka. Drzava nema zakon koji regulise bogaćenje i povećanje stanja racuna bez pokrića, jeidno kad je to bas vidljivo pa se prvjerava
Dakle, igrac igra opasnu igru, vlasnik igra opasnu igru, a u biti, ova zemlja je idealna za to
samo bezveze trosite nerve, dolazila je u City inspekcija, par puta i sta? Nista, igraci kazu da igraju za te pare i cao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad vidim ovako dodavanje neko preko one stvari, neku relaksaciju koda su osvoili lp dodjemi da placem. Koji su to jadovi ne profesionalci (teski amateri).. imam osjecaj da opste ih **** ne boli za uspjehom kluba cak ni njihovog licni, samo da plata (koja je na nivou doktora u njemackoj) lijeze uredno, i da su ugovorom zasticeni i sigurni da ce to lijegat na akount svaki mjesec, uz to imaju ice pice teretane dnevni fizicko vjezbanje i to za njih prestavlja FK SARAJEVO.(fitnes centar).Nije mi cudo za tipa kao bodul covjek odavno uzima pEnziju.
Sto se tice sd trenera i vlasnika kluba. To je sve prosto ko pasulj radi po svom (dobar posao za klub i za sebe) ako to odgovara navijacima super ako ne odgovara ne obracaj paznju, budi lakse RECENO ZDRAVKO MAMIC..
Kad procitam imena koja se vezu za nas kao sto je SPAHIC hadzibegic susic povracami se..
Susic kao legenda kluba i sa 68 godina treba da bude bar na 3 utakmice FK SARAJEVO U GODINI DANA. I mislim njegovo prisustvo, podpisivanje dresova slikanje itd bi moglo vise donijet 100x klubu nego da on bude trener sd itd.. covjek 35 godina odkako je postao trener nigdje nista nije napravio jedino sa repko a i to je bilo jedva. Pocasni presjednik (tako tu neku funkciju ok)
Hadzibegic ista stva progutalo ga vrijeme, moze bit neki skaut al vise bi volio da je u klubu kao neki savjetnik mirvica i to.
Spahic, sve ok al covjek nikakvo iskustvo nema, karakter znamo al takodje i to njegovo psihicko stanje, tuca navijaca covjek je vise ko ulicni borac.. on bi vise treba tu kao neki policajac kad ove nase curice pocnu zabusavat da udze da ih posamara itd
Ako se ima love i mozemo priustit nesto skupo
Oboicu brace MAMICA dovest jednog ko trenera drugog ko sd i mozes odma zakljucit da si ubo jack pot..
Mislim da je njima dosadilo sjedit a i lova curi prem da je ima al curi, i vjerovatno za par miliona eurica bi oboica pristala da dodju.. al ako mladji MAMIC NECE np, doves sAmo ZDRAVKA, i prekucosi igricu
Safet hadzibegicu spehicu svaka cast postujem
Sto se tice sd trenera i vlasnika kluba. To je sve prosto ko pasulj radi po svom (dobar posao za klub i za sebe) ako to odgovara navijacima super ako ne odgovara ne obracaj paznju, budi lakse RECENO ZDRAVKO MAMIC..
Kad procitam imena koja se vezu za nas kao sto je SPAHIC hadzibegic susic povracami se..
Susic kao legenda kluba i sa 68 godina treba da bude bar na 3 utakmice FK SARAJEVO U GODINI DANA. I mislim njegovo prisustvo, podpisivanje dresova slikanje itd bi moglo vise donijet 100x klubu nego da on bude trener sd itd.. covjek 35 godina odkako je postao trener nigdje nista nije napravio jedino sa repko a i to je bilo jedva. Pocasni presjednik (tako tu neku funkciju ok)
Hadzibegic ista stva progutalo ga vrijeme, moze bit neki skaut al vise bi volio da je u klubu kao neki savjetnik mirvica i to.
Spahic, sve ok al covjek nikakvo iskustvo nema, karakter znamo al takodje i to njegovo psihicko stanje, tuca navijaca covjek je vise ko ulicni borac.. on bi vise treba tu kao neki policajac kad ove nase curice pocnu zabusavat da udze da ih posamara itd
Oboicu brace MAMICA dovest jednog ko trenera drugog ko sd i mozes odma zakljucit da si ubo jack pot..
Mislim da je njima dosadilo sjedit a i lova curi prem da je ima al curi, i vjerovatno za par miliona eurica bi oboica pristala da dodju.. al ako mladji MAMIC NECE np, doves sAmo ZDRAVKA, i prekucosi igricu
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 18 maj 2022, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mamići i kad bi zeljeli ulagati u nase klubove oni bi napravili ili svoj klub ili uzeli neki sa hrvatskim predznakom... jer Mamic kad vodi klub samo se njega pita... a to ni jedan klub pa ni Sarajevo ne bi prihvatili... tako da od te ideje nema nista...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ja upravo i mislim to da se on samo pita i da fa boli ona stvar stace par simpatizer sa istoka reci i hocel ih uvrijedit kad kaze da nu popuse ****..
Normalno fin postotak kluba nek im Mirvic da i odrijesene ruke..
Oni znaju radit taj poso
A to mozes napravit samo da kupe Sarajevo i postave sve svoje ljude u upravu.. ovako je neizvodivo..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakve veze ima sto Spahic nema iskustva? Jel to neki naučni posao ili sta? Bitno ti je da imaš veze i da znaš pregovarati i to je to sto treba sportski direktor.
Spahic je igrao u Hrvatskoj, Francuskoj, Španiji, Rusiji pa lik ima sigurno vise veza nego svi naši prethodni SD zajedno (ne računam Kepciju).
Ni Salihamidzic nije imao iskustvo pa evo ga u Bayernu radi odlican posao.
Spahic je igrao u Hrvatskoj, Francuskoj, Španiji, Rusiji pa lik ima sigurno vise veza nego svi naši prethodni SD zajedno (ne računam Kepciju).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I sto je najbitnije postuju ga zbog svega sto je ostvario u karijeri. Ako se to realizuje to ce biti najbolji moguc potez nase uprave.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 16:45Kakve veze ima sto Spahic nema iskustva? Jel to neki naučni posao ili sta? Bitno ti je da imaš veze i da znaš pregovarati i to je to sto treba sportski direktor.
I am Lumis, EC3s younger brother
Ja ne znam za vas, ali sam danas na poslu smorio ljude pjesmom "sta se ono tamo cuje"..
Mene puca euforija haos

Mene puca euforija haos

12. igrač kluba iz Titove 38b
pa nista drug, pravvac u sud i poreznu i udrihibrid je napisao/la: ↑18 maj 2022, 15:35Najjaci su ovi sto traze dokaz za te radnje, pa jesu li toliko glupi ili misle da npr jedan Krpic ili Mehanovic koji su trebali potpisati za npr FKS za platu od sigurno 5-6 hiljada, na kraju se odluce za Tuzlu City i platu od 700 maraka. Haj da je Barcelona, pa mozes sutra pricati unucima i djeci da si igrao za Barcu, ne spominjuci da si igrao za 7 stoja.
Jel' mislite da je jedan Nsue dosao da igra za 7 stoja ??? Pa sam je on imao platu 10-20k mjesecno...
Reci ja znam da oni imaju vecu platu svviju mi i eto presude
ne ide to tako u svijetu prava ... znamo mi svi da ovi na vlasti kradu sakom i kapom pa to sto mi znamo i sto oni kroz papire to pokriju su dva svijeta razlicita
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Kockoglavi
- Kontakt:
MAMICE KRIMINALCE DOVESTIPitar6785 je napisao/la: ↑18 maj 2022, 16:18Kad vidim ovako dodavanje neko preko one stvari, neku relaksaciju koda su osvoili lp dodjemi da placem. Koji su to jadovi ne profesionalci (teski amateri).. imam osjecaj da opste ih **** ne boli za uspjehom kluba cak ni njihovog licni, samo da plata (koja je na nivou doktora u njemackoj) lijeze uredno, i da su ugovorom zasticeni i sigurni da ce to lijegat na akount svaki mjesec, uz to imaju ice pice teretane dnevni fizicko vjezbanje i to za njih prestavlja FK SARAJEVO.(fitnes centar).Nije mi cudo za tipa kao bodul covjek odavno uzima pEnziju.
- f0rest1946
- Kontakt:
I neko je kritikovao trenera sto ne igra Kobiljar, majko mila gledaj stomacine a kofa profesionalni fudbaler 

Jel Avramovski halal?
-
- Kontakt:
Pisao sam neki dan ovdje. Prema rijecima jednog našeg igrača, on je zeznuo aduktor i neće ga biti jedan duži vremenaki period. I to sve našom greškom, tekmu protiv Borca je igrao pod injekcijama a nije trebao nikako i tu je nastao problem.
Sad sam zvao fanshop ostalo je još 52-53 karte, nadam se da će otic sutra to.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste zavrsena sezona za njega
Jel Pidro trenirao?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste, valjda će javiti tamo da se i to rasproda do sutra, moramo napunit sjever
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nove majice stigle su u @bordofanshop 
Artikle dostupne u Bordo FAN SHOP-u možete kupiti svakim radnim danom od 8h do 20h i subotom od 9h do 20h

Artikle dostupne u Bordo FAN SHOP-u možete kupiti svakim radnim danom od 8h do 20h i subotom od 9h do 20h

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco i 40 gostiju.