bice brzo strpi se maloamarpustahija je napisao/la:Imal' neko link golova sa utakmice , nisam gledao rtv snimak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
imas na fb bh socceramarpustahija je napisao/la:Imal' neko link golova sa utakmice , nisam gledao rtv snimak

1921-2011
Umalo i isti satWeLLy je napisao/la:

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
ej raja da slučajno neko nema sve željine pjesme koje se puštaju prije utakmice ili link gdje se mogu skinuti, unaprijed zahvaljujem
Fakat mi se Amar čini ljut, ne izgleda mi k'o šuplja. Nekako sam zbunjen. Ja sam odavno stanovišta bez obzira na rezultate da nam je barem pola ekipe limitirano i da im je ova naša liga vrh, ali eto Amar s njima igra i to odlično i nije se žalio nešto specijalno. I sad kad uvale 8 komada on ljut pravo i kaže ne znaju. Zaćudan je to čovjek.
MIslim da je fol u tome što smo mi u zadnje tri tekme uvalili 9 golova. Da smo na svakoj uvalili po tri osvojili bi glat 9 bodova, a ne samo 3. Fol je od dvije šanse uvaliti jedan go, a ne od 16 šansi uvaliti 8 mada je to statistički isto. Nažalost, taj kvalitet nemamo i zato mi je drago da je ljut. Nadam se da će ga to natjerati da pređe na slijedeći nivo, a zato je potrebno još pravih pojačanja.
MIslim da je fol u tome što smo mi u zadnje tri tekme uvalili 9 golova. Da smo na svakoj uvalili po tri osvojili bi glat 9 bodova, a ne samo 3. Fol je od dvije šanse uvaliti jedan go, a ne od 16 šansi uvaliti 8 mada je to statistički isto. Nažalost, taj kvalitet nemamo i zato mi je drago da je ljut. Nadam se da će ga to natjerati da pređe na slijedeći nivo, a zato je potrebno još pravih pojačanja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
hoce da natjera svoje igrace da igraju zestoko tokom cijele utakmice. realno oni su losa ekipa pa smo se mogli igrat s njima, a Amar misli da smo trebali jos vise uvalit jer su bili losi. Fulalo se isto puno i to u drugim tekmama kao i gostujucim nije dozvoljeno. jedan primjer je popovic sto je fulio. realno dva gola od tri su mu bila prelagana sto bi i ja dao. al sve u svemu super se pokazao i naravno dobro je sto je imao podrsku.čamac je napisao/la:Fakat mi se Amar čini ljut, ne izgleda mi k'o šuplja. Nekako sam zbunjen. Ja sam odavno stanovišta bez obzira na rezultate da nam je barem pola ekipe limitirano i da im je ova naša liga vrh, ali eto Amar s njima igra i to odlično i nije se žalio nešto specijalno. I sad kad uvale 8 komada on ljut pravo i kaže ne znaju. Zaćudan je to čovjek.
mi sa ovom ekipom sto smo igrali moramo bolje. mora se vise kontrole imat, pasova korektnih, i asistencija dobrih.
super ide za sad al ja mislim DA Osim trazi ono sto je govorio prije: 10-15% vise da damo nego kad ocekujemo pobjedu a to se u 2 poluvremenu nije desilo
Ljut je zato što ne koristimo ono što nam se pruža. Mislim, sad protiv Leotara nas je krenulo pa smo prvih 5 golova dali iz 5 šuteva, a upravo toga nije bilo ni protiv Travnika ni protiv Slobode, jer da jeste mi bismo dobili obje tekme.
Pa samo pogledajte kako je Daka svoj prvi gol dao. Ono nijedan ozbiljan napadač ne bi onako uradio. Bešlija mu gura loptu, a on je zaustavlja umjesto da puca iz prve. Nepravovremeno ulijetanje i dodavanje, komplikovanje, višak poteza, sebičnost, sve se to treba popraviti ako se misli pobjeđivati u gostima. Mi prošle godine nismo pobjeđivali zato što smo stvarali puno prilika već zato što smo ono malo što smo imali iskoristili.
Pa samo pogledajte kako je Daka svoj prvi gol dao. Ono nijedan ozbiljan napadač ne bi onako uradio. Bešlija mu gura loptu, a on je zaustavlja umjesto da puca iz prve. Nepravovremeno ulijetanje i dodavanje, komplikovanje, višak poteza, sebičnost, sve se to treba popraviti ako se misli pobjeđivati u gostima. Mi prošle godine nismo pobjeđivali zato što smo stvarali puno prilika već zato što smo ono malo što smo imali iskoristili.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Tako je. Kad se sjetim Čelika(zenica) i Širokog, kad smo iz jedine ozbiljne prilike postigli i gol, što je na kraju i rezultiralo pobjedom, ima tu jos dosta primjera.elSaik je napisao/la: Mi prošle godine nismo pobjeđivali zato što smo stvarali puno prilika već zato što smo ono malo što smo imali iskoristili.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Slažem se s tobom samo se bojim da to o čemu ti prićaš se neće nikad promijeniti odnosno naučiti. To se samo može zamijeniti boljim. Amar je već sa većinom od njih više od godinu dana, bezbroj treninga, pripremnih utakmica, njegove konstantne priče itd. ali pojedinci opet isto rade. Jednostavno ne znaju bolje jer da znaju vjerovatno ih mi nebi ni gledali uživo već na TV-u u jakim ligama. Amar je već odavno, moje mišljenje, toga svjestan zato mi i nije jasno što se sad ljuti i sekira.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zato sto voli zeljučamac je napisao/la:Slažem se s tobom samo se bojim da to o čemu ti prićaš se neće nikad promijeniti odnosno naučiti. To se samo može zamijeniti boljim. Amar je već sa većinom od njih više od godinu dana, bezbroj treninga, pripremnih utakmica, njegove konstantne priče itd. ali pojedinci opet isto rade. Jednostavno ne znaju bolje jer da znaju vjerovatno ih mi nebi ni gledali uživo već na TV-u u jakim ligama. Amar je već odavno, moje mišljenje, toga svjestan zato mi i nije jasno što se sad ljuti i sekira.

Za zivot cijeli!
Nije uopste problem sto smo fulili one sanse, nego je problem sto se lose reagovalo kod nekih situacija, losa rjesena, lezernost i gubila se lopta zbog tih stvari, sreca pa nisu ovi znali...
ono sto je lazar fulio, nije do znanja nego peha i samopouzdanja...
Sto se tice penala i drugog gola...oboje cisto ko suza, penal iz udzbenika, a ono ofsajda nije vidjelo...dok oni ofsajdi sto su se svirali u drugom
Sto se tice penala i drugog gola...oboje cisto ko suza, penal iz udzbenika, a ono ofsajda nije vidjelo...dok oni ofsajdi sto su se svirali u drugom

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Vjeruj mi Sejo ono što je fulio Popović ja nisam do rata na Grbavici vidio osim jednom kad je onaj jedan kosonja (Ilić, Gajić kako li se zvao) fulio tačnije prebacio go s metra. Poslije rata sam viđ'o i gore. Dva različita svijeta kad je kvalitet u pitanju onog nekad i sad. Zato je moje mišljenje da se ipak radi o kvaliteti prije svega. Samopouzdanje dolazi sa znanjem, prvenstveno. Jeb.iga ti kad otvoriš fotoshop samo nebo je granica. I ne razmišljaš o samopozdanju i tremi jer imaš znanje u malom prstu. A ja kad ga otvorim nešto mi u stomaku stoji i k'o po jajima radim. Zato ovi pojedinci i fulaju i imaju nekakve krize i trebaju im nekakve podrške jer znaju da ne znaju ili ne znaju dovoljno. Znaš kako ono kažu rđavom k. i dlaka smeta. E sad ima nekad kad je i Momir Peh u pitanju, ali ne može stalno ni to biti.Seyo_TM je napisao/la:Nije uopste problem sto smo fulili one sanse, nego je problem sto se lose reagovalo kod nekih situacija, losa rjesena, lezernost i gubila se lopta zbog tih stvari, sreca pa nisu ovi znali...
da nebi otisli u pogresnom smjeru (prije i sada)
necu da pokusavam pravdat, jer sve je to istina kad se gleda crno bijelo 
Mi postepeno podizemo kvalitetu i za godinu dvije cemo moci uzivati u fudbalu vise nego sada...sada je cca 15 minuta fine igre...previse se brzo i nenadano desilo prosle sezone, sva sreca pa je ostao amar i da ima plan...
Valjda ce se posjeta popraviti nakon sirokog, jer 4000 (min. sinoc) je stvarno malo.

Mi postepeno podizemo kvalitetu i za godinu dvije cemo moci uzivati u fudbalu vise nego sada...sada je cca 15 minuta fine igre...previse se brzo i nenadano desilo prosle sezone, sva sreca pa je ostao amar i da ima plan...
Valjda ce se posjeta popraviti nakon sirokog, jer 4000 (min. sinoc) je stvarno malo.
- nikad_izvini
- Kontakt:
1. šta se bunite na posjetu, raja hoće noviteta
2. izgubili smo dvije utakmice, hej, dvije u nizu moš mislit
3. Lazar nam je napadač
Šalu na stranu.
Evo scene. Pričam sa poznanikom(navija za Želju) danas. Druga rečenica mu je bila "šta je Lazar fulio" a nije ni bio na utakmici(opravdano ili ne, nebitno je, bitan je komentar).
E to je problem kod naših ljudi uopšteno.

2. izgubili smo dvije utakmice, hej, dvije u nizu moš mislit
3. Lazar nam je napadač

Šalu na stranu.
Evo scene. Pričam sa poznanikom(navija za Želju) danas. Druga rečenica mu je bila "šta je Lazar fulio" a nije ni bio na utakmici(opravdano ili ne, nebitno je, bitan je komentar).
E to je problem kod naših ljudi uopšteno.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ilicčamac je napisao/la:Vjeruj mi Sejo ono što je fulio Popović ja nisam do rata na Grbavici vidio osim jednom kad je onaj jedan kosonja (Ilić, Gajić kako li se zvao) fulio tačnije prebacio go s metra. Poslije rata sam viđ'o i gore. Dva različita svijeta kad je kvalitet u pitanju onog nekad i sad. Zato je moje mišljenje da se ipak radi o kvaliteti prije svega. Samopouzdanje dolazi sa znanjem, prvenstveno. Jeb.iga ti kad otvoriš fotoshop samo nebo je granica. I ne razmišljaš o samopozdanju i tremi jer imaš znanje u malom prstu. A ja kad ga otvorim nešto mi u stomaku stoji i k'o po jajima radim. Zato ovi pojedinci i fulaju i imaju nekakve krize i trebaju im nekakve podrške jer znaju da ne znaju ili ne znaju dovoljno. Znaš kako ono kažu rđavom k. i dlaka smeta. E sad ima nekad kad je i Momir Peh u pitanju, ali ne može stalno ni to biti.Seyo_TM je napisao/la:Nije uopste problem sto smo fulili one sanse, nego je problem sto se lose reagovalo kod nekih situacija, losa rjesena, lezernost i gubila se lopta zbog tih stvari, sreca pa nisu ovi znali...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
pasha moj lijepi,Alipasino je napisao/la:Halo ja kad sam gledo Zelju mozda si ti bio onaj sto je pito ciko mogu li stobom uc.Ja samo govorim realno.Dabogda ti doceko da gledas Zelju kojeg sam ja gledo i nemoj da me prozivas jer nemas pravo.Ja se nelizem sa pitarima nego iznosim samo cinjenice.To sto pogodim rezultate neznaci da se nekom ulizujem.Opet cu rec da Zeba ,Savic i ostali nece nikad zamjenit Bekrica i Bucana.
zebica ima još 3 kola i već će prekucati Bekrića
i ja to tvrdim odavno (ako ne vjeruješ: pogledaj starje postove)...
toliko o tvom poznavanju nogometa
E.Čolić, Šaban Pehilj, Nikolić. Valjda će neko od njih opravdati očekivanja, naravno, prvi je i najkvalitetniji i sve to, ali ova druga dva su veoma talentovani i može nešto od njih biti. Nego, ima li još koji igrač koji bi možda želio završiti karijeru u Želji, a da nam može poslužiti, kao što je Bešlija npr. Mozak mi zablokirao, pa ne mogu da se sjetim...
- KB-TM87
- Kontakt:
Mislim kad bi počeli gurat malog Pehilja da bi dobili jednog odličnog napadača. Kažu želio ga dovest Rubin. Sad treba to dokazat na terenu, mada i u Olimpiku se nije nesšto previše naigrao ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!