NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NFL

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
seattle ispod svakog nivoa, nevjerovatno koliko su zglajzali. zadnjih 5-6 hefti su za podvoz. nevjerovatno da je taj tim do W17 bio u konkurenciji za bye. kapa dole ramsima, nadajmo se da je donald u redu.
tampa očekivano ali koliko loš ti mora biti pass defense kad ti protiv iste heinecke izgleda ko elway. brady odigra izvrsnu tekmu praktično bez greške i dobiješ knap. kapa dole mike evansu takođe.
danas se nade polažu u prvu tekmu, to bi moglo biti i ružno i vrhunski i žestoko ali i dosadno. definitivno najinteresantniji matchup wild carda. i naravno nešto što se ne mora spominnjati, bilo bi pravo cool kad bi brownsi uzeli steelerse
tampa očekivano ali koliko loš ti mora biti pass defense kad ti protiv iste heinecke izgleda ko elway. brady odigra izvrsnu tekmu praktično bez greške i dobiješ knap. kapa dole mike evansu takođe.
danas se nade polažu u prvu tekmu, to bi moglo biti i ružno i vrhunski i žestoko ali i dosadno. definitivno najinteresantniji matchup wild carda. i naravno nešto što se ne mora spominnjati, bilo bi pravo cool kad bi brownsi uzeli steelerse

Neće Amerika dozvoliti da silovatelji ispadnu od Brownsa. Korak po korak, reći će.
Džeri Drejk
Seahawksi su Packersi s McCarthyem samo sto je Rodjo bolji QB od Russa pa je to jos bolje sminkao
sto prije nabiju Pete-a nogom bolje po njih
u zadnje 4 godine imaju 1 playoff pobjedu
sto prije nabiju Pete-a nogom bolje po njih
u zadnje 4 godine imaju 1 playoff pobjedu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I Carroll i ofenzivni koordinator.
Prije je obrana licila na nesto pa si mogao na Eilsona se izvuc, kad je to palo, ne vidim sta ih izvlaci osim sto je Wilson odigrao fenomenalnu polovinu sezone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Coltsi sami sebe dobili, onoliko grešaka i opet na kraju imali drive za pobjedu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Meni samo nije jasan onaj Pit Kerol. Lik svakom igraču dopusti da se **** na klupi, od Šermana do ovog bildera resivera Metkalfa. Deru mu se u facu, psuju, ignoriušu njegove naredbe, on samo gleda i šuti. Rasel je previše fin lik pa smiruje situaciju uvijek.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vidjelo se pred kraj regularne sezone da Seahawksi imaju dosta problema, jos kad naletis na najbolju odbranu lige kapak. Steta sto Ramsi nemaju sposobnijeg od Goffa.
Tampa sasvim ocekivano.
Veceras prolaz Titana, Steelersa i Saintsa.
Tampa sasvim ocekivano.
Veceras prolaz Titana, Steelersa i Saintsa.
Cuva Bog Zelju svog!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I ja sam za Titane, ne mogu onog Lamara organski
MANIJACI JUG 1987
Očekujem reprizu posljednje sezone Manninga...Saints QB Drew Brees likely to retire after postseason run
"My Favorite Ring is Always the Next One"
E Hajmo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, beton karijera, jeste da je znao začokati u plejofu, ali standard konstantnosti, šteta što nikad nije bio MVP ali to je problem malih kvoterbeka, uvijek među najboljima, nikad najbolji
MANIJACI JUG 1987
Ide napad Titansa
Hahahahahaha još INT 

E svasta

lamar promašio pass za nekih 10 metara 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.