BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kakav damir i top 20-30 ali isto tako sve dok je tu gdje jeste, novo zanimanje mu ne treba.
Vise se mirza treba zabrinuti, godine mu prolaze a mogli bi ga starci citav svoj zivot uzdrzavati. Decko ostao u riu da bodri tuku i ostale, djes sam platiti povratnu kartu..ko grebe ranking i turnire:-)
Samo da redovno pracenje damirovih meceva postaje nocna mora, bas postaje.
Lik smara sebe, protivnike, sudije, sakupljace loptica, nas navijace..
Ne moze protiv grdosija servera, ne moze protiv kepeca poput swartzmana i sele, sad ga i tinejdzeri samaraju, dokle vise a mi gledamo, navijamo, cudu se nadamo i nadat cemo se i dalje.
Hajmo sad branioci opletite ko i za tuku cijeli dan, cuj uspjeh a covjek ispao u polufinalu a cijelu sezonu podredio olimpijadi i davao nam laznu nadu svojim izjavama. Samo on ima masinski fakultet, briga ga za kasnije:-)
Vise se mirza treba zabrinuti, godine mu prolaze a mogli bi ga starci citav svoj zivot uzdrzavati. Decko ostao u riu da bodri tuku i ostale, djes sam platiti povratnu kartu..ko grebe ranking i turnire:-)
Samo da redovno pracenje damirovih meceva postaje nocna mora, bas postaje.
Lik smara sebe, protivnike, sudije, sakupljace loptica, nas navijace..
Ne moze protiv grdosija servera, ne moze protiv kepeca poput swartzmana i sele, sad ga i tinejdzeri samaraju, dokle vise a mi gledamo, navijamo, cudu se nadamo i nadat cemo se i dalje.
Hajmo sad branioci opletite ko i za tuku cijeli dan, cuj uspjeh a covjek ispao u polufinalu a cijelu sezonu podredio olimpijadi i davao nam laznu nadu svojim izjavama. Samo on ima masinski fakultet, briga ga za kasnije:-)
Stavio ga je Bog pred iskušenje, bit će to dobro xD
-
- Kontakt:
Zeljo je kriv za sve 

- majestic24
- Kontakt:
Ima on elemenata za top 20 ali mora prioritet u zivotu biti rad,rad i samo rad. Njega su neke pobjede od prosle godine visoko podigle i jednostavno nije znao podleci pritisku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nemoj decko biti smijesan. Nabroj mi ti koje to on ima elemente za top 20? Nema ni za top100, i tu je zalutao ne zna ni on sam kako.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Zalutao Džumi u 100, nesposoban da pronadje put prema mjestu kojem, realno, pripada
Mislim da je napokon uspio, put je pronašao i ide tamo gdje realno i pripada.shminka je napisao/la:Zalutao Džumi u 100, nesposoban da pronadje put prema mjestu kojem, realno, pripada

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Svejedno i da je prošao Kozlova Jaziri bi ga sastavio sa zemljom, ne bi mu dao ni dva gema i bezveze bi se osramotio. Ne treba tražit opravdanje ali čovjek vuče povredu duže vremena. Bit će on pravi u WS-u. 

Ne baš, ali eto... možeš se nadatiboss991 je napisao/la:Mislim da je napokon uspio, put je pronašao i ide tamo gdje realno i pripada.shminka je napisao/la:Zalutao Džumi u 100, nesposoban da pronadje put prema mjestu kojem, realno, pripada

Iskreno nisam se ni nadao nesto od Damira na Cincyju. Ali izgubiti od nekakvih kozlica, bez obzira kakav talent mogao biti je sramotno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ništa ni očekivao, realno. Cincinnati je stvarno brz i vrlo teško bi tu mogao bilo šta napravit. Za nadati se da će upasti u MD WS-a jer ako ne upadne neće ništa ni igrati.
Poslije USO ga očekuje bitan dio jer brani oko 180 bodova, dvije ch titule i još par bodova i vrlo je bitno da to sve odbrani. Valjalo bi još da na USO prođe barem jedno kolo ali opet sve zavisi od žrijeba.
Poslije USO ga očekuje bitan dio jer brani oko 180 bodova, dvije ch titule i još par bodova i vrlo je bitno da to sve odbrani. Valjalo bi još da na USO prođe barem jedno kolo ali opet sve zavisi od žrijeba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brani samo 2 ch titule i ni boda vise, dakle ukupno 160 bodova. Do kraja godine bi morao imati bar dva-tri solidna rezultata da ostane gdje jeste!Unofficialpage je napisao/la:Nisam ništa ni očekivao, realno. Cincinnati je stvarno brz i vrlo teško bi tu mogao bilo šta napravit. Za nadati se da će upasti u MD WS-a jer ako ne upadne neće ništa ni igrati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma prošao je još na dva turnira 1. kolo pa tako da dođe oko 180.hm59 je napisao/la:Brani samo 2 ch titule i ni boda vise, dakle ukupno 160 bodova. Do kraja godine bi morao imati bar dva-tri solidna rezultata da ostane gdje jeste!Unofficialpage je napisao/la:Nisam ništa ni očekivao, realno. Cincinnati je stvarno brz i vrlo teško bi tu mogao bilo šta napravit. Za nadati se da će upasti u MD WS-a jer ako ne upadne neće ništa ni igrati.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Ponovo si zaboravio da postoji kategorija "non-countable"...Unofficialpage je napisao/la:Ma prošao je još na dva turnira 1. kolo pa tako da dođe oko 180.hm59 je napisao/la:Brani samo 2 ch titule i ni boda vise, dakle ukupno 160 bodova. Do kraja godine bi morao imati bar dva-tri solidna rezultata da ostane gdje jeste!Unofficialpage je napisao/la:Nisam ništa ni očekivao, realno. Cincinnati je stvarno brz i vrlo teško bi tu mogao bilo šta napravit. Za nadati se da će upasti u MD WS-a jer ako ne upadne neće ništa ni igrati.
160 brani.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam zaboravio već nisam to gledao, nekad davno sam to vidio da je imao te rezultate. Ali ne mijenja činjenicu da miora puno toga uradit do kraja sezone.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Unofficialpage je napisao/la:Nisam zaboravio već nisam to gledao, nekad davno sam to vidio da je imao te rezultate. Ali ne mijenja činjenicu da miora puno toga uradit do kraja sezone.
@uno zakaci me tamo za tipovanje da vam pokazem znanje o tenisu HVALA..

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zakačen si. Prijaviše se i odmah tipuješ, samo ubuduće malo ranije se prijavi, ako nije problem. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, samo nemoj sad jedno kolo odigrat i gotovo. Hoćemo aktivne. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.