Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 09 jul 2014, 16:42

Trebaju novinari zatraziti od saveza da izvjestaj Safeta Susica postavi na svoju stranicu.

Da vidimo to cudo modrene knjizevnosti.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jul 2014, 16:42

Kobe Bryant je napisao/la:Izvještaj ima čak tri stranice , sa velikim zaglavljem i kucano fontom 18-kom da i ovi sa dioptrijom u savezu bolje vide , s tim da je na trecoj strani datum i potpis :lol: :facepalm:

Fakat frajer napisa izvjestaj na tri stranice , pa ucenik 3-ceg razreda o izletu napise 2 stranice , a on izvjestaj sa priprema i ucescu na SP na citave 3 stranice , jpj da hoce neko uslikati o okaciti na net :kafa:
Sve sam Safete! :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 09 jul 2014, 16:43

:rol:
Steph je napisao/la:
StLucky je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane :?: :?: :?:
E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.
Vidi Lakija :lol:
Je l' moguće?! :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 16:43

Edol je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica.
Je l' se to sad otvoreno počeo gledati nacionalni ključ i kod izbora selektora? :puke: :puke: Mogli bar su spomenuti nekog "drugačijeg", makar 'nako.
Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 16:44

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 09 jul 2014, 16:45

adriano_leite je napisao/la:
Edol je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica.
Je l' se to sad otvoreno počeo gledati nacionalni ključ i kod izbora selektora? :puke: :puke: Mogli bar su spomenuti nekog "drugačijeg", makar 'nako.
Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.
K'o eto nije se mjesecima prije nagađalo da će se predložiti Srbin, i sasvim slučajno budu tri kandidata iste nacionalnosti.
Ne govorim o samim imenima, svaka čast sve trojici, nego da ovo itekako smrdi na to da se cilja da sljedeći selektor "usput" bude i podoban.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 09 jul 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 16:46

Edol je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.
K'o eto nije se mjesecima prije nagađalo da će se predložiti Srbin, i sasvim slučajno budu tri kandidata iste nacionalnosti.
Ama kakve veze ima jesu li ljudi Srbi ili ne? Eto treba Amara Osima kontaktirati a ne trenerska imena poput Bore, Radomira i Duska? Daj ba odvadi brate.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 16:47

Lakija prenijelo.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 jul 2014, 16:47

Edol je napisao/la::rol:
Steph je napisao/la:
StLucky je napisao/la: E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.
Vidi Lakija :lol:
Je l' moguće?! :lol: :lol: :lol:
Fale mu tabela i zastava :urnebes:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 jul 2014, 16:49

U nekoliko navrata sam se već uvjerio koliko je naš narod zaslijepljen i primitivan... Ali ovo... J*bo ti Sjevernu Koreju. Nema nam ravnog.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2014, 16:51

Koliko ova sjednica traje? Ovo izlgeda neće do iftara završit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jul 2014, 16:54

StLucky je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.
:lolno: :lolno: Koji kloc **** te ...sto se ne roknes .Jesi li ti cuo za Svjetsko u Brazilu...jesi qrac moj.Da te podsjetim.Tamo je bila jedna mala zemlja koja se zove BiH i u toj zemlji zivi bar 50% levata koji navijaju protiv te reprezentacije,zivi jedno 20-30% levata koji ce za svaku pobjedu te reprezentacije zapaliti zastavu te drzave,zivi jedno 5$ levata koji ne znaju da je Safet Susic prvi put odveo ovu reprezentaciju na jedno veliko elitno takmicenje.Prepoznaj se levatu u kojoj si grupi.

Ubij se.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 09 jul 2014, 16:56

Kakvi su nam levati u savezu produžit će sa Safetom majke mi :(

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 jul 2014, 16:57

StLucky je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.
:lolno: :lolno: Koji kloc **** te ...sto se ne roknes .Jesi li ti cuo za Svjetsko u Brazilu...jesi qrac moj.Da te podsjetim.Tamo je bila jedna mala zemlja koja se zove BiH i u toj zemlji zivi bar 50% levata koji navijaju protiv te reprezentacije,zivi jedno 20-30% levata koji ce za svaku pobjedu te reprezentacije zapaliti zastavu te drzave,zivi jedno 5$ levata koji ne znaju da je Safet Susic prvi put odveo ovu reprezentaciju na jedno veliko elitno takmicenje.Prepoznaj se levatu u kojoj si grupi.
Oke i sta sad? hoces kolac? Lucky stipu loma ,opusti se i ne glumi ....u
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jul 2014, 17:02

"Vratit ću se za pola sata jer IO ima neku tačku koja me ne zanima i nisam obavezan da prisustvjem sjednici.
Koji je ovo kralj! :rol:

Jesi se vratio? Šta ima dalje?
Ja taman kontala na poslijepodnevno spavanje, kad vidim ovdje interesantna sapunica. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 09 jul 2014, 17:02

Sabinho je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2014, 17:03

i tak sirotan radio za 5.000 eura? provjereno kaze hehehe :D

iz ljubavi on to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 09 jul 2014, 17:04

Sabinho je napisao/la:slika
LEGENDA
Cestitam Pape na jos jednom ciklusu u kojem ces nas voditi u nove pobjede.
Nadam se da ce ovi PAPCI koji su te pljuvali i nazivali raznim imenima koja vise pristaju njima odrzati obecanje i prestati navijati za reprezentaciju. :opaopa:

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 09 jul 2014, 17:04

*ebe lud zbunjenog :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 17:06

slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.