Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Trebaju novinari zatraziti od saveza da izvjestaj Safeta Susica postavi na svoju stranicu.
Da vidimo to cudo modrene knjizevnosti.
Da vidimo to cudo modrene knjizevnosti.
Sve sam Safete!Kobe Bryant je napisao/la:Izvještaj ima čak tri stranice , sa velikim zaglavljem i kucano fontom 18-kom da i ovi sa dioptrijom u savezu bolje vide , s tim da je na trecoj strani datum i potpis![]()
![]()
Fakat frajer napisa izvjestaj na tri stranice , pa ucenik 3-ceg razreda o izletu napise 2 stranice , a on izvjestaj sa priprema i ucescu na SP na citave 3 stranice , jpj da hoce neko uslikati o okaciti na net

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Je l' moguće?!Steph je napisao/la:Vidi LakijaStLucky je napisao/la:E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.Ibizevic je napisao/la:Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane![]()
![]()

- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.Edol je napisao/la:Je l' se to sad otvoreno počeo gledati nacionalni ključ i kod izbora selektora?gazijabih je napisao/la:Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica.![]()
Mogli bar su spomenuti nekog "drugačijeg", makar 'nako.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
K'o eto nije se mjesecima prije nagađalo da će se predložiti Srbin, i sasvim slučajno budu tri kandidata iste nacionalnosti.adriano_leite je napisao/la:Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.Edol je napisao/la:Je l' se to sad otvoreno počeo gledati nacionalni ključ i kod izbora selektora?gazijabih je napisao/la:Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica.![]()
Mogli bar su spomenuti nekog "drugačijeg", makar 'nako.
Ne govorim o samim imenima, svaka čast sve trojici, nego da ovo itekako smrdi na to da se cilja da sljedeći selektor "usput" bude i podoban.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 09 jul 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ama kakve veze ima jesu li ljudi Srbi ili ne? Eto treba Amara Osima kontaktirati a ne trenerska imena poput Bore, Radomira i Duska? Daj ba odvadi brate.Edol je napisao/la:K'o eto nije se mjesecima prije nagađalo da će se predložiti Srbin, i sasvim slučajno budu tri kandidata iste nacionalnosti.adriano_leite je napisao/la: Kakav bolan kljuc? Ako lik pise istinu, ne treba nacionalni kljuc ni Radomiru, ni Bori, a ni Dusku. Radomir i Bora su jedni od najvecih trenerskih imena na nasim prostorima, a Dusko je legenda i jako dobar trener, o kakvom nacionalnom kljucu govorimo ovdje? Pa nije rijec o nekim anonimusima covjece. Prema tvojoj percepciji nacionalnog kljuca, niko nije podoban da bude selektor, jedino da dovedu E. T. -a.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Lakija prenijelo.
Fale mu tabela i zastavaEdol je napisao/la:
Je l' moguće?!Steph je napisao/la:Vidi LakijaStLucky je napisao/la: E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.![]()
![]()

U nekoliko navrata sam se već uvjerio koliko je naš narod zaslijepljen i primitivan... Ali ovo... J*bo ti Sjevernu Koreju. Nema nam ravnog.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ova sjednica traje? Ovo izlgeda neće do iftara završit 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JackTheStripper
- Kontakt:
StLucky je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.![]()
Koji kloc **** te ...sto se ne roknes .Jesi li ti cuo za Svjetsko u Brazilu...jesi qrac moj.Da te podsjetim.Tamo je bila jedna mala zemlja koja se zove BiH i u toj zemlji zivi bar 50% levata koji navijaju protiv te reprezentacije,zivi jedno 20-30% levata koji ce za svaku pobjedu te reprezentacije zapaliti zastavu te drzave,zivi jedno 5$ levata koji ne znaju da je Safet Susic prvi put odveo ovu reprezentaciju na jedno veliko elitno takmicenje.Prepoznaj se levatu u kojoj si grupi.
Ubij se.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
Kakvi su nam levati u savezu produžit će sa Safetom majke mi 

Oke i sta sad? hoces kolac? Lucky stipu loma ,opusti se i ne glumi ....uStLucky je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.![]()
Koji kloc **** te ...sto se ne roknes .Jesi li ti cuo za Svjetsko u Brazilu...jesi qrac moj.Da te podsjetim.Tamo je bila jedna mala zemlja koja se zove BiH i u toj zemlji zivi bar 50% levata koji navijaju protiv te reprezentacije,zivi jedno 20-30% levata koji ce za svaku pobjedu te reprezentacije zapaliti zastavu te drzave,zivi jedno 5$ levata koji ne znaju da je Safet Susic prvi put odveo ovu reprezentaciju na jedno veliko elitno takmicenje.Prepoznaj se levatu u kojoj si grupi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Koji je ovo kralj!"Vratit ću se za pola sata jer IO ima neku tačku koja me ne zanima i nisam obavezan da prisustvjem sjednici.

Jesi se vratio? Šta ima dalje?
Ja taman kontala na poslijepodnevno spavanje, kad vidim ovdje interesantna sapunica.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sabinho je napisao/la:

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i tak sirotan radio za 5.000 eura? provjereno kaze hehehe 
iz ljubavi on to

iz ljubavi on to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
LEGENDASabinho je napisao/la:
Cestitam Pape na jos jednom ciklusu u kojem ces nas voditi u nove pobjede.
Nadam se da ce ovi PAPCI koji su te pljuvali i nazivali raznim imenima koja vise pristaju njima odrzati obecanje i prestati navijati za reprezentaciju.

*ebe lud zbunjenog 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.