Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Mada kažu da će biti tu,samo što Murina neće.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 06 jan 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za real navijam od kad znam za sebe i to je bio uvijek jedini tim za koji sam navijao ako zanemarimo nasu ligu koja se ne moze ni racunati.
Ono sto sam htio reci je da sam mislio stvarno da je Murinjo kralj i da je stvarno najbolji menadzer. Ali u zadnje vrijeme me je razocarao i to pravo. Ne razumijem kako jednog kasiljasa koji je legenda kluba moze da na onaj nacin zapostavlja. Ukoliko je htio da I Adanu pruzi sansu to je mogao uraditi preko nekih nebitnih utakmica sa autsajderima ili u kupu i to ponekad. Meni je iskreno adan uvijek bio i bice truba. Los je igrac i nije dorastao da bude ni u drugim vecim klubovima a pogotovo ne u realu. I on je kriv i za neke poraze tipa od malage kada je real izgubio zbog neigranja kasiljasa. Danas je srecom dobio crveni karton pa je dosao kasiljas, inace ko zna sta bi bilo.
Nadam se da uprava reala nece dozvoliti prodaju kasiljasa jer je on ikona kluba i po meni je zasluzio da brani do kraja karijere. Ipak je on najbolji gk i ako je neko tipa van der sara mogo branit do skoro 40g i to na visokom nivou sto ne bi i on? Bilo je jos slicnih slucajeva. Znaci ako dodje do toga da mora otici radije dati otkaz Murinju. Jer ce tek onda real poceti da tone. A kasiljas je prakticno jedini vrijedan ostao iz te realove skole i to treba cijeniti.
A htio bih da i prokomentarisem odnos izmedju messija i ronalda. Po meni je iskreno ronaldo potpuniji igrac. Iz razloga sto ima kada se sve sabere vise kvaliteta od messija. Ako pogledamo generalno, brzinu, snagu, tehniku, jacinu suta, skok, igru glavom sve je to na strani ronalda. Onda messijeva prirodna pozicija je klasicni napadac dok je ronaldo krilo ali on na silu ide naprijed kako bi davao golove sto na kraju krajeva i nije nuzno njegov zadatak. I ako postigne manje golova ne znaci da je losiji igrac od messija jer je messi prakticno taj koji samo treba zavrsiti. Kada pogledamo generalno sposobnosti po meni je ronaldo potpuniji igrac. Evo neka mi neko iskreno navede neke razloge sto je messi bolji i necu se buniti ali inace te razloge stvarno ne vidim. Mozda i ima neku prednost u necemu u odnosu na real ali kazem u cjelini po meni je ronaldo potpuniji
Ono sto sam htio reci je da sam mislio stvarno da je Murinjo kralj i da je stvarno najbolji menadzer. Ali u zadnje vrijeme me je razocarao i to pravo. Ne razumijem kako jednog kasiljasa koji je legenda kluba moze da na onaj nacin zapostavlja. Ukoliko je htio da I Adanu pruzi sansu to je mogao uraditi preko nekih nebitnih utakmica sa autsajderima ili u kupu i to ponekad. Meni je iskreno adan uvijek bio i bice truba. Los je igrac i nije dorastao da bude ni u drugim vecim klubovima a pogotovo ne u realu. I on je kriv i za neke poraze tipa od malage kada je real izgubio zbog neigranja kasiljasa. Danas je srecom dobio crveni karton pa je dosao kasiljas, inace ko zna sta bi bilo.
Nadam se da uprava reala nece dozvoliti prodaju kasiljasa jer je on ikona kluba i po meni je zasluzio da brani do kraja karijere. Ipak je on najbolji gk i ako je neko tipa van der sara mogo branit do skoro 40g i to na visokom nivou sto ne bi i on? Bilo je jos slicnih slucajeva. Znaci ako dodje do toga da mora otici radije dati otkaz Murinju. Jer ce tek onda real poceti da tone. A kasiljas je prakticno jedini vrijedan ostao iz te realove skole i to treba cijeniti.
A htio bih da i prokomentarisem odnos izmedju messija i ronalda. Po meni je iskreno ronaldo potpuniji igrac. Iz razloga sto ima kada se sve sabere vise kvaliteta od messija. Ako pogledamo generalno, brzinu, snagu, tehniku, jacinu suta, skok, igru glavom sve je to na strani ronalda. Onda messijeva prirodna pozicija je klasicni napadac dok je ronaldo krilo ali on na silu ide naprijed kako bi davao golove sto na kraju krajeva i nije nuzno njegov zadatak. I ako postigne manje golova ne znaci da je losiji igrac od messija jer je messi prakticno taj koji samo treba zavrsiti. Kada pogledamo generalno sposobnosti po meni je ronaldo potpuniji igrac. Evo neka mi neko iskreno navede neke razloge sto je messi bolji i necu se buniti ali inace te razloge stvarno ne vidim. Mozda i ima neku prednost u necemu u odnosu na real ali kazem u cjelini po meni je ronaldo potpuniji
Sam si nedavno izjavio kako na ovaj forum dolazis kako bi podje.bavao culese.JohnLennon je napisao/la:Ne, ja samo pisem istinu. To sto ti tu istinu dozivljavas kao "podyebavanje", to nije moj problem. I sigurno od mene nikada neces vidjeti da nekome psujem majku ili sestru kao sto je to radio ovaj Ado1943283294983248. Dakako.M4kaveli je napisao/la:Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
Ajde da te ne tjeram u sto dublju agoniju jer si i onako duboko zaglibio. Golovi uz Manola Lamu:
[youtube][/youtube]
Ko koga ovdje laze ?

LBJ, mozda Capello iz hladne Rusije da dodje ?
Ima tu dosta dobrih trenera, ali su nedostupni.
Ovaj bi mozda mogao i najlakse doci tu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
alo levat , nisi odgovorio na pitanje , tvoje provociranje je suvisnoLBJ MVP je napisao/la:Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
@geoxxe odgovorio sam na pitanje.Pripazi na riječnik,ko ti je levat?
@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Fak moram opet editovat.Kakva je to provokacija kad svi znamo da Ronaldo neće dobiti tu bezvrijednu nagradu?
@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Fak moram opet editovat.Kakva je to provokacija kad svi znamo da Ronaldo neće dobiti tu bezvrijednu nagradu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ti vjerujes da bi on odbio Real radi Rusije ?LBJ MVP je napisao/la:@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Ali eto, koga bi to ti, al da je izvodljivo dovesti ga ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ne bi čovjek nikoga. Sve što želi na klupi imamo.
Mourinho, Karanka, Iker...
Mourinho, Karanka, Iker...

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja? 

Karanka.M4kaveli je napisao/la:Ti vjerujes da bi on odbio Real radi Rusije ?LBJ MVP je napisao/la:@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Ali eto, koga bi to ti, al da je izvodljivo dovesti ga ?
Messi i Brko šta ja znam.geoxx je napisao/la:pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja?
- JohnLennon
- Kontakt:
To svejedno ne mijenja cinjenicu da ja nikada nikome ovdje nisam psovao najblize.M4kaveli je napisao/la:Sam si nedavno izjavio kako na ovaj forum dolazis kako bi podje.bavao culese.
Ko koga ovdje laze ?![]()
I koji si se kurrac mene snapio. Tebi kao da je cilj odgovoriti meni. Ja ovdje jos nisam napisao posta a da ti nisi uletio sa svojim idiotarijama koje se zasnivaju na licnom nivou. Ubuduce, ukoliko zelis odgovoriti na moj post zamolio bih te da mi odgovoris a da on striktno bude vezan uz nogomet (odnosno Madrid i Barcu) obzirom da ti ne planiram vise govoriti o sebi ovdje, za to imas privatne poruke.
I ja svo vrijeme zelim da odem od off-topica ovim videima i opaskama o Mourinhu, Ronaldu i ostalima, al' mi Kantara ugasi svaki pokusaj istog.
Me parece perfecto que me piten y luego animen al equipo" - José Mourinho.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
HAHAHAHAHHAHAHAH
po meni,opet bi vam možda najbolje pasala neka legenda kluba,možda Zidane kad bi izganj'o licencu(ne znam,možda je već i ima)
po meni,opet bi vam možda najbolje pasala neka legenda kluba,možda Zidane kad bi izganj'o licencu(ne znam,možda je već i ima)

ipak ronaldo dolaziLBJ MVP je napisao/la:Karanka.M4kaveli je napisao/la:Ti vjerujes da bi on odbio Real radi Rusije ?LBJ MVP je napisao/la:@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Ali eto, koga bi to ti, al da je izvodljivo dovesti ga ?Messi i Brko šta ja znam.geoxx je napisao/la:pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja?

Ma biće opet tužni pogled.
Bitls ne odgovaraj svakom kretenu koji dođe na temu i tako ćeš se riješiti spama i offtopica
Bitls ne odgovaraj svakom kretenu koji dođe na temu i tako ćeš se riješiti spama i offtopica

Ma vi ste meni gori od culesa. Ako neko ode tamo da piše, stavljaju te na kojekakve ignore liste, a ovdje se vi raspravljate s njima i dajete im povod za to.
naprijed rejal
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma kakve ignore liste. Ovaj barca_87 je petsto puta dokazao da čita sve postove osoba koje je ignorirao.
Nego, gdje je mali iznervirani navijač Barce kojeg poštuje naša legenda Barbarez?
Nego, gdje je mali iznervirani navijač Barce kojeg poštuje naša legenda Barbarez?

2012/2013

El mejor del mundo

Bez njih -40

- hule_barca
- Kontakt:
Bez provokacija ali trenutno izgledate kao "raštimani orkestar". Koliko samo grešaka pravite. E ovo ja kod Mou-a ne volim, što on odradi 2 sezone kako treba i onda nula, slično kao i u Chelsea. Sreća pa imate Ronalda i još par igrača koji još daju zadnje atome snage, inače biste bili još slabiji. Vrijeme odmiče, mečevi sa Mančom se bliže i eventualno sa Barcom a lošoj situaciji se ne nazire kraj. Slijede dva gostovanja, gdje morate poraditi na samopouzdanju a kako igrate u gostima ove godine a pogotovo Osasuni kipi pod nogama biće svašta na Reyno del Navarri pa i na Mestalli, ali treba prvo kup riješiti. Nadam se da će te popraviti tu formu da gledamo dobra dva classica u kupu 

Mes Que Un Club
ne znam. Morat ću još dionica kupit u klubu da natjeram igrače da prave što manje grešaka.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.