Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 06 jan 2013, 23:38

aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2013, 23:39

geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?
Mada kažu da će biti tu,samo što Murina neće.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 06 jan 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 06 jan 2013, 23:40

Za real navijam od kad znam za sebe i to je bio uvijek jedini tim za koji sam navijao ako zanemarimo nasu ligu koja se ne moze ni racunati.
Ono sto sam htio reci je da sam mislio stvarno da je Murinjo kralj i da je stvarno najbolji menadzer. Ali u zadnje vrijeme me je razocarao i to pravo. Ne razumijem kako jednog kasiljasa koji je legenda kluba moze da na onaj nacin zapostavlja. Ukoliko je htio da I Adanu pruzi sansu to je mogao uraditi preko nekih nebitnih utakmica sa autsajderima ili u kupu i to ponekad. Meni je iskreno adan uvijek bio i bice truba. Los je igrac i nije dorastao da bude ni u drugim vecim klubovima a pogotovo ne u realu. I on je kriv i za neke poraze tipa od malage kada je real izgubio zbog neigranja kasiljasa. Danas je srecom dobio crveni karton pa je dosao kasiljas, inace ko zna sta bi bilo.
Nadam se da uprava reala nece dozvoliti prodaju kasiljasa jer je on ikona kluba i po meni je zasluzio da brani do kraja karijere. Ipak je on najbolji gk i ako je neko tipa van der sara mogo branit do skoro 40g i to na visokom nivou sto ne bi i on? Bilo je jos slicnih slucajeva. Znaci ako dodje do toga da mora otici radije dati otkaz Murinju. Jer ce tek onda real poceti da tone. A kasiljas je prakticno jedini vrijedan ostao iz te realove skole i to treba cijeniti.

A htio bih da i prokomentarisem odnos izmedju messija i ronalda. Po meni je iskreno ronaldo potpuniji igrac. Iz razloga sto ima kada se sve sabere vise kvaliteta od messija. Ako pogledamo generalno, brzinu, snagu, tehniku, jacinu suta, skok, igru glavom sve je to na strani ronalda. Onda messijeva prirodna pozicija je klasicni napadac dok je ronaldo krilo ali on na silu ide naprijed kako bi davao golove sto na kraju krajeva i nije nuzno njegov zadatak. I ako postigne manje golova ne znaci da je losiji igrac od messija jer je messi prakticno taj koji samo treba zavrsiti. Kada pogledamo generalno sposobnosti po meni je ronaldo potpuniji igrac. Evo neka mi neko iskreno navede neke razloge sto je messi bolji i necu se buniti ali inace te razloge stvarno ne vidim. Mozda i ima neku prednost u necemu u odnosu na real ali kazem u cjelini po meni je ronaldo potpuniji

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 23:41

JohnLennon je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ti koji u svakom drugom postu nekog podje.bavas ces mu to reci ?
Svakakvih likova ..
Ne, ja samo pisem istinu. To sto ti tu istinu dozivljavas kao "podyebavanje", to nije moj problem. I sigurno od mene nikada neces vidjeti da nekome psujem majku ili sestru kao sto je to radio ovaj Ado1943283294983248. Dakako.

Ajde da te ne tjeram u sto dublju agoniju jer si i onako duboko zaglibio. Golovi uz Manola Lamu:
[youtube][/youtube]
Sam si nedavno izjavio kako na ovaj forum dolazis kako bi podje.bavao culese.
Ko koga ovdje laze ? :mrgreen:

LBJ, mozda Capello iz hladne Rusije da dodje ?
Ima tu dosta dobrih trenera, ali su nedostupni.
Ovaj bi mozda mogao i najlakse doci tu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jan 2013, 23:41

LBJ MVP je napisao/la:
geoxx je napisao/la:aj manite se suplje price , nego jel istina da ronaldo sutra nece prisustvovati dodjeli zlatne lopte , negdje sam to procitao , mada mi totalno nelogicno zvuci
Zašto da prisustvuje kad je neće dobiti?
alo levat , nisi odgovorio na pitanje , tvoje provociranje je suvisno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2013, 23:43

@geoxxe odgovorio sam na pitanje.Pripazi na riječnik,ko ti je levat?

@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.

Fak moram opet editovat.Kakva je to provokacija kad svi znamo da Ronaldo neće dobiti tu bezvrijednu nagradu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 jan 2013, 23:46

LBJ MVP je napisao/la:@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Ti vjerujes da bi on odbio Real radi Rusije ?
Ali eto, koga bi to ti, al da je izvodljivo dovesti ga ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 jan 2013, 23:48

Ne bi čovjek nikoga. Sve što želi na klupi imamo.

Mourinho, Karanka, Iker... :mrgreen:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jan 2013, 23:49

pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja? :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2013, 23:50

M4kaveli je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Makaš ne vjerujem da će Cappelo opet doći u Real.Imao je 2 mandata po godinu jbg treba i on nekog ponosa imati,a i zašto da napušta Ruse sad će SP.
Karanka.
geoxx je napisao/la:pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja? :)
Messi i Brko šta ja znam.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 jan 2013, 23:51

M4kaveli je napisao/la:Sam si nedavno izjavio kako na ovaj forum dolazis kako bi podje.bavao culese.
Ko koga ovdje laze ? :mrgreen:
To svejedno ne mijenja cinjenicu da ja nikada nikome ovdje nisam psovao najblize.

I koji si se kurrac mene snapio. Tebi kao da je cilj odgovoriti meni. Ja ovdje jos nisam napisao posta a da ti nisi uletio sa svojim idiotarijama koje se zasnivaju na licnom nivou. Ubuduce, ukoliko zelis odgovoriti na moj post zamolio bih te da mi odgovoris a da on striktno bude vezan uz nogomet (odnosno Madrid i Barcu) obzirom da ti ne planiram vise govoriti o sebi ovdje, za to imas privatne poruke.
I ja svo vrijeme zelim da odem od off-topica ovim videima i opaskama o Mourinhu, Ronaldu i ostalima, al' mi Kantara ugasi svaki pokusaj istog.

Me parece perfecto que me piten y luego animen al equipo" - José Mourinho. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 jan 2013, 23:51

HAHAHAHAHHAHAHAH

po meni,opet bi vam možda najbolje pasala neka legenda kluba,možda Zidane kad bi izganj'o licencu(ne znam,možda je već i ima) :roll:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jan 2013, 23:52

LBJ MVP je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Karanka.
geoxx je napisao/la:pa dobro ko ce preuzeti zlatnu loptu i nagradu za najboljeg trenera umjesto ronalda i murinja? :)
Messi i Brko šta ja znam.
ipak ronaldo dolazi ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jan 2013, 00:00

Ma biće opet tužni pogled.

Bitls ne odgovaraj svakom kretenu koji dođe na temu i tako ćeš se riješiti spama i offtopica :P

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 jan 2013, 00:39

Ma vi ste meni gori od culesa. Ako neko ode tamo da piše, stavljaju te na kojekakve ignore liste, a ovdje se vi raspravljate s njima i dajete im povod za to.
naprijed rejal

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 jan 2013, 00:53

Ma kakve ignore liste. Ovaj barca_87 je petsto puta dokazao da čita sve postove osoba koje je ignorirao.

Nego, gdje je mali iznervirani navijač Barce kojeg poštuje naša legenda Barbarez? :o
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 jan 2013, 01:01

banovan valjda :lol: :lol:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jan 2013, 01:17

slika
El mejor del mundo 8-) Kad se samo sjetim šta mu je Ballesteros uradio prije ovog flastera :twisted:
slika
Bez njih -40 :roll:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 jan 2013, 01:22

Bez provokacija ali trenutno izgledate kao "raštimani orkestar". Koliko samo grešaka pravite. E ovo ja kod Mou-a ne volim, što on odradi 2 sezone kako treba i onda nula, slično kao i u Chelsea. Sreća pa imate Ronalda i još par igrača koji još daju zadnje atome snage, inače biste bili još slabiji. Vrijeme odmiče, mečevi sa Mančom se bliže i eventualno sa Barcom a lošoj situaciji se ne nazire kraj. Slijede dva gostovanja, gdje morate poraditi na samopouzdanju a kako igrate u gostima ove godine a pogotovo Osasuni kipi pod nogama biće svašta na Reyno del Navarri pa i na Mestalli, ali treba prvo kup riješiti. Nadam se da će te popraviti tu formu da gledamo dobra dva classica u kupu ;)
Mes Que Un Club

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 jan 2013, 01:29

ne znam. Morat ću još dionica kupit u klubu da natjeram igrače da prave što manje grešaka.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.