Lorenzo Ariaudo na prvoj slici, od mladjih igraca (naravno osim Marchisija on je kapiten od 2009

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ključna stvar je ovo:francobaresi je napisao/la:Po cijelom svijetu se utakmice namještaju , ali svi to kriju osim ItalijanaAndrej je napisao/la:"Kapo" se predao, Italija strepi
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Oni iznose svoj "prljav veš " u javnost i tako štete cijeloj ligi jbt
Ja lično čisto sumnjam da je ikad Juventus namjestio ijednu utakmicu kao i Milan , to je čista izmišljotina jer i u vrijeme Farsopolia nađen je dokaz za namještanje jedne utakmice i to je sve . Utakmica je završila 3:3 ali se ne mogu tačno sjetiti koji klubovi su bili umješani.
Kad-tad će se pokazati da Conte nije imao veze sa ovim radnjama."TV stanice su mi nudile novac da ga umešam u priču, odbio sam. Ne poznajem čoveka niti sam ikada bio u kontaktu sa njim. Tačno je da je Pipo Karobio koji je optužio Kontea rekao da se čitava svlačionica Sijene kladi i da je to bila veza, ali Konte nije uključen u to", dodaje Almir.
ejh sad brate da je to do Agnellijevih bez ikakvih problema bi se pokupovalo sve sto treba, ali ne, Juventus sto zaradi to moze i potrositi.. pare sa strane ne dolaze u obzir.. pa jbt Fiat drzi pola gmc-a, mislis da im je ikakav problem dati 20-30 milioncica vise? ma sica je to za njih, ali jbga takva pravila..ramiral je napisao/la:Bendtnera vratiti... Matrija prodati... namaknuti još para... Agnelli da ode tam' onom kriketašu zavrne ga za domu i neka da, svakako leži na njima, dovesti jednog od ove trojice Džeko/Cavani/Falcao...
Znam da je nerealno al' et... kad lik koji ne zna šta ima počne kukati ''nema se para'', pa jbt da proda dvije jahte namaknuo bi iste...
Vidala možda odmoriti za Schakhtar, Giacherinnija probati malo više rotirati, ne može Pogba uskakati mjesto Asamoaha pa formacija izgleda kao da je moj amidžić mali uzeo joystick.
Šteta za povrede Chiellinija i Pepea... ali neka odmore za Ukrajince... i mislim da protiv Bikova neće biti nimalo lagana tekma, 2:0 maksimum
Pa Milan je izbačen zbog "namjestanja" 80-te godine u seriu B,al to niko ne pominje..samo je Juve ta ekipa koja namjesta,krade,radi sa sudijama..smijesno..Zao mi samo Contea,nizasto je covjek osudjen..al eto..francobaresi je napisao/la:Po cijelom svijetu se utakmice namještaju , ali svi to kriju osim ItalijanaAndrej je napisao/la:"Kapo" se predao, Italija strepi
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Oni iznose svoj "prljav veš " u javnost i tako štete cijeloj ligi jbt
Ja lično čisto sumnjam da je ikad Juventus namjestio ijednu utakmicu kao i Milan , to je čista izmišljotina jer i u vrijeme Farsopolia nađen je dokaz za namještanje jedne utakmice i to je sve . Utakmica je završila 3:3 ali se ne mogu tačno sjetiti koji klubovi su bili umješani.
LateraleSinistro je napisao/la:Amelia: "Abbiati and I are the best keeper duo in Italy. Maybe Buffon and Storari are on our level."
Amelia slazem se, i skudeto ces da osvojis.
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero, Skojevska i 10 gostiju.