Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Italia » 27 nov 2012, 13:26

da malo zaplacemo :( :cry:

slika
slika

Lorenzo Ariaudo na prvoj slici, od mladjih igraca (naravno osim Marchisija on je kapiten od 2009 :mrgreen: ) najvise sam nadu polagao u njega.. i nigdje ga
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 nov 2012, 13:42

francobaresi je napisao/la:
Andrej je napisao/la:"Kapo" se predao, Italija strepi
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po cijelom svijetu se utakmice namještaju , ali svi to kriju osim Italijana :?
Oni iznose svoj "prljav veš " u javnost i tako štete cijeloj ligi jbt :roll:
Ja lično čisto sumnjam da je ikad Juventus namjestio ijednu utakmicu kao i Milan , to je čista izmišljotina jer i u vrijeme Farsopolia nađen je dokaz za namještanje jedne utakmice i to je sve . Utakmica je završila 3:3 ali se ne mogu tačno sjetiti koji klubovi su bili umješani.
Ključna stvar je ovo:
"TV stanice su mi nudile novac da ga umešam u priču, odbio sam. Ne poznajem čoveka niti sam ikada bio u kontaktu sa njim. Tačno je da je Pipo Karobio koji je optužio Kontea rekao da se čitava svlačionica Sijene kladi i da je to bila veza, ali Konte nije uključen u to", dodaje Almir.
Kad-tad će se pokazati da Conte nije imao veze sa ovim radnjama.
Pa neka bilo ko pogleda klip kada je bio u Sieni i kako je bio ljut što su ih mediji kritikovali zbog par lošijih rezultata, a bili prvi, bio je bijesan i govorio kako mu je pola tima otišlo u druge klubove, a on i dalje prvi na tabeli.
" onclick="window.open(this.href);return false;

I šta se desi nakon toga, navodno znao da su neki mečevi namješteni, i to ne u korist njegovog kluba.
Tuga.
A i mali dokaz svega je drastično smanjenje kazne Conteu, nisu je mogli poništiti da ne bi izgubili potpuni kredibilitet pred očima javnosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 nov 2012, 13:54

TV stanice su mi nudile novac da ga umešam u priču, odbio sam. Ne poznajem čoveka niti sam ikada bio u kontaktu sa njim. Tačno je da je Pipo Karobio koji je optužio Kontea rekao da se čitava svlačionica Sijene kladi i da je to bila veza, ali Konte nije uključen u to", dodaje Almir.

Najvise mi je drago zbog ove recenice, nek se zna da Conte nije namjestao i da je sve ono bila LAZ
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 nov 2012, 14:36

To je vec bio izjavio i onaj igrac iz Barija kojeg je advokatski tim Contea doveo u sudnicu. Nista novo.

Samo sto je sud njegovo svjedocenje odbacio kao vjerodostojno, a Carrobievo prihvatio ... blago receno tragično sudjenje.

Samo je jadno sto Conte nece moci dobiti nikakvu odstetu jer su vec prosli vremenski rokovi za zalbe, tj. vec se na osnovu zalbe prvostepena osuda smanjila.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2012, 15:21

Gegic u Cremoni, prvo ispitivanje u četvrtak CdS
Gegic: Moja istina GdS

Kako oni napišu kad čovjek kaže da Conte nije umiješan, zamisli da je situacija obrnuta cijela naslovnica bi bila rezervisana za taj dio, koje su to gube.

- Gallaiani nazvao Agnellia: Komplimenti na fair-playu - Kad smo gospoda 8-)

Kakav entuzijazam! Stadion rasprodan - Navijači granate se bune: Premalo karata za nas, ideja veliki ekran

Vidi "komšija" da nam i oni ne razmontiraju stadion kao smećari.

Ponavlja se situacija i on prošli sezona, kad prvi na tabeli kiksa i većina ostali kiksa i tako iz kola u kolo, ali ostaje veliki žal što nismo ovo iskoristili i otišli na 5+, ali sad odraditi Shaktar i možemo im oprostiti ovaj loš niz u ligi, još Toro i vraća se Conte, a onda počinje šou 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 27 nov 2012, 15:32

nek prodju dalje u ligi sampiona i sve im oprastam za ovaj dio sezone, bolje kesirat 20 milona nego pobjedit intera i milana, 3 boda se mogu nadoknadit, al 20 miliona ne mere
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 15:54

Bendtnera vratiti... Matrija prodati... namaknuti još para... Agnelli da ode tam' onom kriketašu zavrne ga za domu i neka da, svakako leži na njima, dovesti jednog od ove trojice Džeko/Cavani/Falcao...

Znam da je nerealno al' et... kad lik koji ne zna šta ima počne kukati ''nema se para'', pa jbt da proda dvije jahte namaknuo bi iste...

Vidala možda odmoriti za Schakhtar, Giacherinnija probati malo više rotirati, ne može Pogba uskakati mjesto Asamoaha pa formacija izgleda kao da je moj amidžić mali uzeo joystick.

Šteta za povrede Chiellinija i Pepea... ali neka odmore za Ukrajince... i mislim da protiv Bikova neće biti nimalo lagana tekma, 2:0 maksimum
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 nov 2012, 15:58

ramiral je napisao/la:Bendtnera vratiti... Matrija prodati... namaknuti još para... Agnelli da ode tam' onom kriketašu zavrne ga za domu i neka da, svakako leži na njima, dovesti jednog od ove trojice Džeko/Cavani/Falcao...

Znam da je nerealno al' et... kad lik koji ne zna šta ima počne kukati ''nema se para'', pa jbt da proda dvije jahte namaknuo bi iste...

Vidala možda odmoriti za Schakhtar, Giacherinnija probati malo više rotirati, ne može Pogba uskakati mjesto Asamoaha pa formacija izgleda kao da je moj amidžić mali uzeo joystick.

Šteta za povrede Chiellinija i Pepea... ali neka odmore za Ukrajince... i mislim da protiv Bikova neće biti nimalo lagana tekma, 2:0 maksimum
ejh sad brate da je to do Agnellijevih bez ikakvih problema bi se pokupovalo sve sto treba, ali ne, Juventus sto zaradi to moze i potrositi.. pare sa strane ne dolaze u obzir.. pa jbt Fiat drzi pola gmc-a, mislis da im je ikakav problem dati 20-30 milioncica vise? ma sica je to za njih, ali jbga takva pravila..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 nov 2012, 16:31

francobaresi je napisao/la:
Andrej je napisao/la:"Kapo" se predao, Italija strepi
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po cijelom svijetu se utakmice namještaju , ali svi to kriju osim Italijana :?
Oni iznose svoj "prljav veš " u javnost i tako štete cijeloj ligi jbt :roll:
Ja lično čisto sumnjam da je ikad Juventus namjestio ijednu utakmicu kao i Milan , to je čista izmišljotina jer i u vrijeme Farsopolia nađen je dokaz za namještanje jedne utakmice i to je sve . Utakmica je završila 3:3 ali se ne mogu tačno sjetiti koji klubovi su bili umješani.
Pa Milan je izbačen zbog "namjestanja" 80-te godine u seriu B,al to niko ne pominje..samo je Juve ta ekipa koja namjesta,krade,radi sa sudijama..smijesno..Zao mi samo Contea,nizasto je covjek osudjen..al eto..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2012, 16:47

Dzeko/Cavani/Falcao - kako to lijepo zvuči :D

Juventus ne može dovesti Kolumbijca, prije svega iz razloga kojeg je daffy naveo, Dzeko bi mogao doći, ali pod uslovom da pristane na platu od 5 mil, Cavani se može dovesti u nekim kombinacijama, ali pitanje je koliko je ADL voljan ovog igrača pustiti u Juve, a on bi imao platu oko 5mil. Problem je jer Juventus ne može nekom igraču dati 7 mil platu, prije svega jer bi napravili problem u ekipi, tako da se slažem sa politikom kluba, kako Vidal, Marchisio mogu igrati za "pišljiva" 3 mil, i sad će dobiti povišicu koju su zaslužili na terenu. Ne bi bilo fer prema nekim ostalim koji su također bitni, kao i taj napadač koji bi došao.

Što se tiče utakmice protiv Torina ja bih u toj utakmici odmorio pojedine igrače, jer utakmica protiv Shaktara je veoma bitna, a siguran sam da bi prvotimcima ta utakmica bila u glavi.

-----------------------Buffon---------------------------
-------------Lucio------Bonucci------Caceres---------
Isla------------Pogba----Pirlo----Marchisio----------PDC
-------------------Gio----Bendtner(Matri)

Barzagli- malo odmora
Vidal- malo odmora
Licht- potreban je odmoran protiv rudara
Asamoah- malo odmora
Quagliarella- vjerovatno će biti kažnjen
Vučnića- malo na klupu da dođe sebi.
Chiellini, Pepe- povrede
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 nov 2012, 17:28

slika

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 27 nov 2012, 18:04

kvaljarela u subotu sigurno odmara zbog neprofesionalnog ponasanja, za ostale se nista ne zna

treba stat i sa ovim kritikam prema isli, sjetite se bonuccija prije godinu dana, a pogledajte ga danas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 nov 2012, 19:16

Caceres i Vidal povrijeđeni na treningu, obojica bi mogli propustiti Torino, Caceresov problem je nešto ozbiljniji, ali ne bi trebao dugo izbivati sa terena. :x
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 27 nov 2012, 19:23

Al ih handri Conte :D al ima Pogba da ga zamjeni a Caceres sigurno ne bi ni igrao ako se vrati Chiello
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 27 nov 2012, 19:28

Amelia: "Abbiati and I are the best keeper duo in Italy. Maybe Buffon and Storari are on our level."

Amelia slazem se, i skudeto ces da osvojis. :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 19:28

Kažem ''nerealno'' je i ''nedokučivo'' moje razmišljanje al' et... gledati nam je ovo u napadu.

''Rodilo se moraš ga ljuljati''

Šteta za povrede Vidala i Caceresa, već smo zapali u iste a tek je nešto malo više od trećine prvenstva. Ostalo je još jakih utakmica, Cagliari i Palermo nam mogu stvoriti probleme, pogotovo ako budemo u mix sastavu a morati će se...

Derbi protiv Bikova je derbi i tu treba očekivati svašta, udaranje, gaženje, sve moguće od Torina čiji će se igrači maksimalno napaliti protiv većeg brata.

Bitno je tu uzeti tri bobe a onda u Donetsk na megdan, tamo 1:1 i svi sretni, vuk sit, ovce na broju osim ako Abramovich ne uplete prste. Iako mislim ako mi budemo pravi prolaz nam je 95% zagarantovan.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 nov 2012, 19:38

LateraleSinistro je napisao/la:Amelia: "Abbiati and I are the best keeper duo in Italy. Maybe Buffon and Storari are on our level."

Amelia slazem se, i skudeto ces da osvojis. :lol:

:cry:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 19:39

Svako ima pravo na mišljenje... 8-) :)

FORZA JUVE!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 27 nov 2012, 19:39

vidal kako god okrenes nece ni igrat u subotu, bit ce spreman za rudare, torino sutra igra kup pa ce i oni bit malo umorniji

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 19:43

Vidalu je potrebno odmora, lik svaku tekmu trči kao navijen, protiv Chelsea je preorao i teren i prostor oko klupe, svlačionicu, pa i asfalt ispred vozila dok je ušao u isto :mrgreen:

Protiv Bikova :

Buffon

Lucio Bonucci Caceres

Isla Pogba Pirlo Giacherinni Ashton

Giovinco Vučinić

ja bih ovako... naravno ako je Caceres fit 100%

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero, Skojevska i 10 gostiju.