NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zasluzena pobjeda Bratstva. Uzasna, bezvoljna partija nasih. Svi su podbacili sem Antica i Mahmutovica.
Saric, Hecimovic i Hasukic najlosiji ubjedljivo na terenu.
Sudjenje klasicno domacinsko, 60:40 ili 55:45 za Bratstvo, nista sto bi povuklo utakmicu na njihovu stranu. Nasi se moraju sabrati na gostujucim tekmama, podbace skoro svaku
Saric, Hecimovic i Hasukic najlosiji ubjedljivo na terenu.
Sudjenje klasicno domacinsko, 60:40 ili 55:45 za Bratstvo, nista sto bi povuklo utakmicu na njihovu stranu. Nasi se moraju sabrati na gostujucim tekmama, podbace skoro svaku
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Brastvo imalo bolje sanse i iskoristilo svoje, brastvo lose al mi smo danas bili losiji za ova 3 gola..radovic katastrofa
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

-
- Kontakt:
Culul je danas odigro solidno.a vec protiv olimpika ce bit u vezi pa ces ga vidjet u najboljem izdnaju..malog aljkanovica treba forsirat....
Slab nam je roster imamo 10 igrača i to je to danas samo vezni red opravdao ostalo sve ispod prosjeka, tačno treba probati sa Azurom dobijamo jednog igrača vise u polju! Na stoperima smo jako spori, mada idemo dalje nije kraj svijeta gubili smo i jači u Gracanica treba pobjedit Olimpika, Orašje kući onda ide nešto lakši raspored!
-
- Moderator
- Kontakt:
Cuj od jedne Gračanice.mrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0

Ne znam stvarno šta je pisac htio da kaže. Da bude zanimljiv, sarkastičan, da malo "podbode". U svakom slučaju bezzz post, ko da je Bratstvo najjadnija ekipa u historiji lige a ne ekipa koja je posljednjih nekoliko sezona rame uz rame sa Zvijezdom a nerijetko i bolja.GracanicaAA je napisao/la:Cuj od jedne Gračanice.mrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0
Čestitke zaslužena pobjeda nije nama niko kriv sto imamo kukavice od igrača, pojedini muda ostave kući krenu da igraju!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Isto ko i TOŠK. To ne mogu shvatiti nikako, kakvi bi bili da izadju pred 20.000 ljudi, onesvijestili bi se ko pilici.spiska je napisao/la:Čestitke zaslužena pobjeda nije nama niko kriv sto imamo kukavice od igrača, pojedini muda ostave kući krenu da igraju!
-
- Kontakt:
Bratstvo je imalo voljni moment i zasluzeno slavilo
Ali onom peedercicu Adilovicu cu licno yebat mater kad dodje u Gradacac.
Glavati sibicar zenicki
Glavati sibicar zenicki
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Jel to trener nema lincence pa nas milenko na papiru vodi....
Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
A divi tek ovih "prekaljenih" forumasa kojima je forum citav univerzum,svjetla obraza "zenickim **** jebu mater".
Provincija u pozadini- Hasan Kikic, pisano 1930 i neke a nazalost puka istina 2019.
A divi tek ovih "prekaljenih" forumasa kojima je forum citav univerzum,svjetla obraza "zenickim **** jebu mater".
Provincija u pozadini- Hasan Kikic, pisano 1930 i neke a nazalost puka istina 2019.

Ne znam ko si, ali valjda nisi dzaba na listi gnjavatora. Ivo Andric
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Neka te ba, tebe kada pitaju na kojoj planeti zivimo ti kazes planeta:forum.SMR187 je napisao/la:
Zalosno je samo sto sramotite, ne grad nego jednu teritoriju koja je jako dugo nastanjena i samim tim njeni naseljenici bi "trebali" biti puno vise civilizovaniji.
Možeš pisati sta hoćeš ja nisam upravin potrcko ja sam član skupštine onaj koji je dao povjerenje upravi i mogu uvjek da tražim smjenu iste, ti si jedan obični kenjator sa tim nikom drugo ja sam uzeo na sebe sa svojim prijateljima sutra idem zadužit 400 karti koje ću prodati do vikenda! A ti Pametuj ja sam se dokazao u vise navrata a iskreno nisam ni ja najzadovoljniji sa upravom al neka ih nadoce u hodu! Utakmica je u srijedu već bujrum kao sto rekao jedan igrač bivši ovi ato gledaju na preskok utakmice nemaju pravo pametovat bujrum svaku gledat. Forum je pun takvih bolesnika kao sto si ti koji se hvataju za gluposti, i dalje smatram ko god misli da možemo i trebalo pobjedit zrinjski da nije normalan naša finalna utakmica je u subotu protiv plasticara, gdje će doći sa sudijama tu trebamo biti pravi!!! A ti to uzmi kako hoćeš ja sam bivši član kluba i član skupštine a ti si samo oljuvator vječni i Ala takvi! Uostalom nebi o sebi svi znaju koliko sam uradio za klub!rasta1922 je napisao/la:Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
Hvala bogu pa me eto poznajes i mozes nesto da pricas o meni.rasta1922 je napisao/la:Neka te ba, tebe kada pitaju na kojoj planeti zivimo ti kazes planeta:forum.SMR187 je napisao/la:
Zalosno je samo sto sramotite, ne grad nego jednu teritoriju koja je jako dugo nastanjena i samim tim njeni naseljenici bi "trebali" biti puno vise civilizovaniji.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A kada je došla premija proljetos za pobjedu protiv Veleža tada nisu bili "plastičari"?spiska je napisao/la:Možeš pisati sta hoćeš ja nisam upravin potrcko ja sam član skupštine onaj koji je dao povjerenje upravi i mogu uvjek da tražim smjenu iste, ti si jedan obični kenjator sa tim nikom drugo ja sam uzeo na sebe sa svojim prijateljima sutra idem zadužit 400 karti koje ću prodati do vikenda! A ti Pametuj ja sam se dokazao u vise navrata a iskreno nisam ni ja najzadovoljniji sa upravom al neka ih nadoce u hodu! Utakmica je u srijedu već bujrum kao sto rekao jedan igrač bivši ovi ato gledaju na preskok utakmice nemaju pravo pametovat bujrum svaku gledat. Forum je pun takvih bolesnika kao sto si ti koji se hvataju za gluposti, i dalje smatram ko god misli da možemo i trebalo pobjedit zrinjski da nije normalan naša finalna utakmica je u subotu protiv plasticara, gdje će doći sa sudijama tu trebamo biti pravi!!! A ti to uzmi kako hoćeš ja sam bivši član kluba i član skupštine a ti si samo oljuvator vječni i Ala takvi! Uostalom nebi o sebi svi znaju koliko sam uradio za klub!rasta1922 je napisao/la:Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Neseri mancini majke ti..... Premije su dosle kao i pare za 3 bobe zato pssst
Rasta 1922:Prvo,Odmah da si otisao u biblijoteku,uzmi knjigu ,,Provincija u pozadini,, Hasan Kikic,ustvari tacna godina prvog izdanja je 1933.pa kada je procitas vjerovatno ces odmah da izbrises komentar ,knjiga govori o osvjescenju tadasnjeg naroda na nasim prostorima pa do uspjeha i sretnog zivota...tako da ti je komentar glup ,a sto se tice Cire ma mnogi mu ne mogu patike okrenuti i ako nemas bolji komentar ustani i kazi hvala Ciro sto se toliko trudis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.