Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Pa kako ćeš prepoznati pizdu nego tako što maltretira djecu, žene, starce i životinje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Više od 20 minuta danas tramvaji od Marijin Dvora prema Baščaršiji u Sarajevu nisu radili.
- Vjerovali ili ne, ali to se svaki dan dešava jednom ili dva puta. Bahati, bezobrazni pojedinci parkiraju vozila i odu na kafu u SCC. Prije 20 minuta smo zvali Policijsku upravu Centar, nikad se nisu pojavili. I to nije prvi put. U međuvremenu, a to je slučaj danas, čovjek je popio kafu u SCC-u, upalio auto i otišao za svojim poslom - ispričao nam je razočarani dežurni dispečer tramvajskog saobraćaja u KJKP GRAS.
Zašto se ovakvima jednostavno ne odnese auto na presu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kazem ako dokazu, ostavis ih u centru za imigrante i tu ako imaju sve dokumente potrebne za azil ili dokazu da su strucnjaci onda im das papire i to je to, zajedno sa zenom i djecom. Ako ne mogu dokazati onda saljes nazad, al na human nacin, ne sa tim camcima.Rosicky je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:00Kako da znaa tko je tko kad nitko ne nosi dokumenterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:59Za ove koji ne dolaze iz drzava zahvacenih ratom i nisu ugrozeni istim, ili progonjeni na neki drugi nacin, tipa Marokanaca, Alziraca, Pakistanaca se slazem, Sirijce i Libijce Iracane si morao primati ako traze azil, zbog rata tamo, isto kao i Ukraince.AshburtonG je napisao/la: ↑24 sep 2023, 11:53
Pa najgori nacin za pomoci Grcima i Italijanima je primat te ljude, jer onda samo dajes povod novim grupama da prelaze ilegalno nakon sto vide da to funkcionira i da nece bit deportovani nazad. Najbolje bi im pomogli da salju vojsku na te poznate rute i odmah ih vracaju trajektima ili avionima nazad.
I ja bih volio da sam se rodio u nekoj drugoj drzavi, pa sta cu, opet sam morao trazit legalan put za emigraciju. Apsolutno ne podrzavam i nemam nikakve empatije za ljude koji ilegalno prelaze granice, a pogotovo za one koji ne mogu dokazat identitet. Indijac, Sirijac, Ukrajinac ili Mekso, isti mi je qrac. Samo deportacija nazad i zabrana ponovnog ulaska makar 5 godina.
Al opet ako su to neki strucnjaci u svom poslu, pa traze azil i dokazu da su kvalitetni strucnjaci bi i ostavio, al mora sve dokazati, tj imati diplome i ostalo, jer od njih mozes imati koristi.
Al ne mozes odma vracati ove sto prelaze mediteran u camcima na napuhuavanje, jer bi im time potpisao smrtnu presudu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Zato što policiju boli qrac , ja sam ih zvao 100 puta da dođu kad ovako slično parkiraju i nikad ne dođu . Treba biti realan i priznati da kao društvo svaki dan propadamo sve više i više ...Arvid je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:27Više od 20 minuta danas tramvaji od Marijin Dvora prema Baščaršiji u Sarajevu nisu radili.
- Vjerovali ili ne, ali to se svaki dan dešava jednom ili dva puta. Bahati, bezobrazni pojedinci parkiraju vozila i odu na kafu u SCC. Prije 20 minuta smo zvali Policijsku upravu Centar, nikad se nisu pojavili. I to nije prvi put. U međuvremenu, a to je slučaj danas, čovjek je popio kafu u SCC-u, upalio auto i otišao za svojim poslom - ispričao nam je razočarani dežurni dispečer tramvajskog saobraćaja u KJKP GRAS.
Zašto se ovakvima jednostavno ne odnese auto na presu.
Vidi ovog degena yebo mrtvu mater ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
uh šta sve pogledah na ovoj grupi, ybt kakvim ljudima smo mi okruženiTekashi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:19Metak nije skup.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:17Treba i nama neko poput Levatijana , sad sam im pogledao par klipova na Telegramu , ne mogu da vjerujem koliko i na koji način ljudi zlostavljaju životinje , da ti se život zgadi ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:05Ma vidite da nije Srbin, pa Bihali je Madjar i to jos Jevrej.![]()
A ovdje je Vucicu cilj da Kosovari ostete taj manastir jer su se ovi povukli tu, pa da moze kasnije pricati kako se unistavaju svetinje po Kosovu.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- VensanKasel
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:30uh šta sve pogledah na ovoj grupi, ybt kakvim ljudima smo mi okruženiTekashi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:19Metak nije skup.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:17
Treba i nama neko poput Levatijana , sad sam im pogledao par klipova na Telegramu , ne mogu da vjerujem koliko i na koji način ljudi zlostavljaju životinje , da ti se život zgadi ...![]()
Sve bolesnici ... Onda kad se desi kao u Gradačcu eto nismo znali , nismo mogli pretpostaviti ... Po zakonu se ne smiju obajviti imena i prezimena ovih degena

VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:17Treba i nama neko poput Levatijana , sad sam im pogledao par klipova na Telegramu , ne mogu da vjerujem koliko i na koji način ljudi zlostavljaju životinje , da ti se život zgadi ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:05Ma vidite da nije Srbin, pa Bihali je Madjar i to jos Jevrej.![]()
A ovdje je Vucicu cilj da Kosovari ostete taj manastir jer su se ovi povukli tu, pa da moze kasnije pricati kako se unistavaju svetinje po Kosovu.![]()
E vidite ove likove , za part godina će ovako neko dijete ili čovjeka ubiti , to je neminovno .
Dabogda mu ruke otpale
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Napadači naoružani zoljama i minobacačima ušli u manastir, policija s njima komunicira megafonom

Fuj al se iznervirah, kud pogleda ovo. Kako mozes biti ovoliki kreten sve ti ****, da uzmes zivo bice i sve snage ga od pod bacis.. Prebiti na mrtvo ime i ovog sto snima i ovog sto radiVensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:17Treba i nama neko poput Levatijana , sad sam im pogledao par klipova na Telegramu , ne mogu da vjerujem koliko i na koji način ljudi zlostavljaju životinje , da ti se život zgadi ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:05Ma vidite da nije Srbin, pa Bihali je Madjar i to jos Jevrej.![]()
E vidite ove likove , za part godina će ovako neko dijete ili čovjeka ubiti , to je neminovno .
1946-1987
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma block.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- VensanKasel
- Kontakt:
To su djeca , a vidi odraslih kretenaleo1946 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:56Fuj al se iznervirah, kud pogleda ovo. Kako mozes biti ovoliki kreten sve ti ****, da uzmes zivo bice i sve snage ga od pod bacis.. Prebiti na mrtvo ime i ovog sto snima i ovog sto radiVensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:17Treba i nama neko poput Levatijana , sad sam im pogledao par klipova na Telegramu , ne mogu da vjerujem koliko i na koji način ljudi zlostavljaju životinje , da ti se život zgadi ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:05Ma vidite da nije Srbin, pa Bihali je Madjar i to jos Jevrej.![]()

Jadne zivotinje
. Majku vam **** bolesnu

Ma budale, ne znam sto drze zivotinje ako ce ih maltretirati (taj s konjem), da ga hoce konj jednom zviznut iznenada nogama.... Postoji ono da se konj udari/ pomalo sibne da zna da si ti dominatniji, ali ovo je izivljavanje.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 sep 2023, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo baciti u kavez s medvjedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj sta kacite te budale ovdje, za povratiti. Dajte snimke i novosti sa deratizacije na Kosovu.
Trenutno korisnika/ca: eldo, muhamedhulk i 40 gostiju.