Sve je dobro dok ne krenu sa pozitivnom pricom, tad znaj da se negdje grijesi i da ce kola niz brdo ubrzo. Ovdje mnogima godi da korektivnog faktora na tribinama nema i da svako radi sto mu je volja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Smeta ljudima koji tekme gledaju na TV-u, da ne pricam koliko svi ti kriticari ukupno imaju gostovanja. Sto ti kazes ne bi me cudilo da se plava gamad krije iza tih nickova...
1946~
Vaki nam ratnici trebaju.... Vake nam ljubavi prema klubu trebaju.... 
Gledaj kako je bilo lijepo, kulturno... 

Gledaj kako je bilo lijepo, kulturno...

Joj kad se sjetim euforije tada, dosao Gutic i Kojasevic. Ovog drugog najavili kao da je Messi licno. Prva tekma u Istocnom Sarajevu protiv Slavije, puna tribina, cini mi se da je bilo bas vruce. Mislim da nam je tad cak bivsi junior zabio gol, ali ne mogu se sad sjetiti prezime, sjecam se da nam se izvinjavao poslije postignutog gola.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ja samo da se ukljucim i da pitam , zna li iko za one Moldavke....?

- RajaBa1983
- Kontakt:
Znam ja

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Predlažem

Za novog Moderatora...@Paulusa

Sve više podsjećamo na fukare pogan mentalitet i džaba

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu zajebancije, nemojte prozivati forumaše i agresivno im nametati svoje mišljenje, nećete postići ništa sa tim.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Svaka ti je ka' Njegoševa

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj mali sa Sedrenika? Dobar momak samo voli slagat'..
- RajaBa1983
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 21:19Onaj mali sa Sedrenika? Dobar momak samo voli slagat'..

@Paulusa za Moderatoraaaaa...MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 21:19Onaj mali sa Sedrenika? Dobar momak samo voli slagat'..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanjice..
Mebkeratni ili ne vidim morto ni obrisa posr i bilo je psovke al za bez psovki post stohi , Diveki su pojacabha da beje be nigu da vjerujem da su na jkupi, sahranili Tuzlu i Borca ze eki pu je ludilo i plus iva neufidna Mladosr he treta , sve bez 09n0e 's0cji i N8iav8v9c jr konacnoo neko ko tna orivat , nema eufrorije, gospodib , smiewm zma sta radi uzivanje ga slusat, Mislim orde mogu pricar sta
pbr mkihov trans svr govori 9 4 gp razlika , dignite trabs za sarajvo za igeace jihi inahz dva kuca rece jie kudi cim padnu Martinovic usraje . rw Isun orocirar dva pur ko lrbara.
  rw Isun orocirar dva pur ko lrbara. 
Ostavio Pocehtino za razliku od lacke. Kako je ljudima bilo nejasno da nam je treho udes - I sirptan je za smjenu isplacn po rjecma PRIZMIJAM iMAL HA SA FA ESTITA vINKU I KLUBU JIHI VOLI . FPDZS BA hORDE LO HA JE POMOZIO ISPLACEN JEE KO U Za ugovpt zavrsenu , sza je Špcjetomp uradio za spurse a.me,aaji oni sitnw suaw materijal . Ajni sci zajedno kako ste ovecalo iza Sarajeva ako nrd nr bude valjal
,RMR DS,P PVP UAMO,A ALP VP,I SARAJEVP
pa da znaš samo

Mebkeratni ili ne vidim morto ni obrisa posr i bilo je psovke al za bez psovki post stohi , Diveki su pojacabha da beje be nigu da vjerujem da su na jkupi, sahranili Tuzlu i Borca ze eki pu je ludilo i plus iva neufidna Mladosr he treta , sve bez 09n0e 's0cji i N8iav8v9c jr konacnoo neko ko tna orivat , nema eufrorije, gospodib , smiewm zma sta radi uzivanje ga slusat, Mislim orde mogu pricar sta
pbr mkihov trans svr govori 9 4 gp razlika , dignite trabs za sarajvo za igeace jihi inahz dva kuca rece jie kudi cim padnu Martinovic usraje .
 rw Isun orocirar dva pur ko lrbara.
  rw Isun orocirar dva pur ko lrbara. Ostavio Pocehtino za razliku od lacke. Kako je ljudima bilo nejasno da nam je treho udes - I sirptan je za smjenu isplacn po rjecma PRIZMIJAM iMAL HA SA FA ESTITA vINKU I KLUBU JIHI VOLI . FPDZS BA hORDE LO HA JE POMOZIO ISPLACEN JEE KO U Za ugovpt zavrsenu , sza je Špcjetomp uradio za spurse a.me,aaji oni sitnw suaw materijal . Ajni sci zajedno kako ste ovecalo iza Sarajeva ako nrd nr bude valjal
pa da znaš samo

Samo @Paulusa, on te jedini provalio kad si porazbijao prozore Adukoru...MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 21:41Vanjice..
pbr mkihov trans svr govori 9 4 gp razlika , dignite trabs za sarajvo za igeace jihi inahz dva kuca rece jie kudi cim padnu Martinovic usraje .rw Isun orocirar dva pur ko lrbara.
Ostavio Pocehtino za razliku od lacke. Kako je ljudima bilo nejasno da nam je treho udes - I sirptan je za smjenu isplacn po rjecma PRIZMIJAM iMAL HA SA FA ESTITA vINKU I KLUBU JIHI VOLI . FPDZS BA hORDE LO HA JE POMOZIO ISPLACEN JEE KO U Za ugovpt zavrsenu , sza je Špcjetomp uradio za spurse a.me,aaji oni sitnw suaw materijal . Ajni sci zajedno kako ste ovecalo iza Sarajeva ako nrd nr bude valjal
pa da znaš samo

Kako pises mogla bi ti i glava k'o forum biti, dakle open sou rce.AlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2020, 19:48Daj ahbabi odvadite malo, polako s postovima ne znam koji od vas dvojice jarana piše.
Nikakvih ja frustracija nemam, niti koga mrzim, već naprotiv smiješna mi je ta grupica balavaca i ultrasčića, naravno čast izuzetcima kojih je sve manje. Ne mora me i niko ništa uraditi da ih nagradim ovim epitetima, dovoljno mi je da vidim sve svojim očima. I kirBaš Izetbegović mi nije ništa uradio, pa ga počastim.
Koliko ja znam, forum je javan i open sourrce, tako da kažem. Ko god hoće može da uđe, čita, piše, samo je dovoljno da ima internet. Čak je i ono antibot pitanje prelagano, pa tako svaki parmak prođe bez problema.
Tako da, ovo je javno i ja javno izražavam sve, kao i svi drugi.
Opet se gubiš u pojmovima, rekao sam ti prije da ne barataš baš najbolje, najblaže rečeno.
Pretpostavljam da ste vas dvojica bale, ako niste, onda je to ozbiljan problem, mislim za vas. Ovolika doza debilizma, ublehaštva, analfabetizma i nepismenosti je ozbiljan životni problem za nekog ko ima 34. Za dječurliju je to drugačije, malo hormoni, malo kurcenje pa razumijem, ali 34 u guzzici i posjeduješ sve gore navedene karakteristike, ja bih se zabrinuo. Uzdravlje, da ne idem dalje.
 Salim se naravno, ziv ti meni bio.
 Salim se naravno, ziv ti meni bio.7 1 2 1 0
Kako odmah poleti na neko pljuvanje, zasto nisi pomislio da se utakmice igraju zbog navijaca, i da tu pare predstavljaju najmanji problem.
I ovi pojedinci koji su hejtali objavu na zvanicnoj, haman da su malo zaostali u vremenu i da ne prate trendove u svijetu kako to veliki klubovi rade, ili su budale i ovi iz Rome ili Lpoola sto su tako nesto objavili...
Bordo bijeli za život cijeli!!
Treba ovom Bahi dat da komentariše PL do kraja i da svako kolo ponavlja kako Željo osvaja 100% i kako smo mi gotovi. Pa lik je veći baksuz od Simbe. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️