FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni se bas svidjaju ove nove objave. BMG objavljuje dosta slicnih stvari na svom profilu odavno. Ne mora zvanicna biti samo strogo objavljiivanje slika sa treninga i saopstenja, nego nesto kreativno s cime ce iznenadit i nasmijzt raju, a to su ovakve stvari, mada se ja sa coronom ne bih salio hahah. Vjerujem da ce raji trebat vremena da navikne al ce prihvatiti svi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Treba im se zahvaliti na lijepim rijecima i utrpat jednu 5icu.MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:16"Pa tu ne bih trošio mnogo riječi. Jasno je da igramo s prvoplasiranom ekipom. Probat ćemo da spremimo nešto i pokušati da iznenadimo ekipu koja je sigurno u ovom trenutku kvalitetnija. Nema predaje, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo stići do cilja kojeg mi želimo".
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Pusti ba raju ne valja kada nema objava na stranicizlo87 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:35Meni se bas svidjaju ove nove objave. BMG objavljuje dosta slicnih stvari na svom profilu odavno. Ne mora zvanicna biti samo strogo objavljiivanje slika sa treninga i saopstenja, nego nesto kreativno s cime ce iznenadit i nasmijzt raju, a to su ovakve stvari, mada se ja sa coronom ne bih salio hahah. Vjerujem da ce raji trebat vremena da navikne al ce prihvatiti svi.
sad kada imamo svaki dan neku objavu i to isto ne valja samo seru vise
svaka cast admin na stranici jos bi volio kada bi bilo kakvi Challenge na YT sa igračima neki kviz takve nek stvari
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
RajaBa1983 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:41Pusti ba raju ne valja kada nema objava na stranicizlo87 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:35Meni se bas svidjaju ove nove objave. BMG objavljuje dosta slicnih stvari na svom profilu odavno. Ne mora zvanicna biti samo strogo objavljiivanje slika sa treninga i saopstenja, nego nesto kreativno s cime ce iznenadit i nasmijzt raju, a to su ovakve stvari, mada se ja sa coronom ne bih salio hahah. Vjerujem da ce raji trebat vremena da navikne al ce prihvatiti svi.
svaka cast admin na stranici jos bi volio kada bi bilo kakvi Challenge na YT sa igračima neki kviz takve nek stvari
Ovaj je zreo da zasjedne na mjesto Ilijeskog...
Nek si Memara ovo postavio, svaka ti dala.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
dzukelo vidim spominjes me cim ti neko nesto kaze da ti ne odgovara ,nedostajem ti priznaj..Zip je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:48Padobranac sletio.... Kojim si profilom zario i palio ovim forumomMosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 14:20Svaki dan sve vise i vise dokazujes da si imbecil parekselans![]()
![]()
Od svih likova, ti si najveci cirkus ..
I to nema nista sa Husrefom y*bo te Husref vise, ja sam bio protivnik njega poslje 8komada od Zelje pa mi je opet ova objava smijesna, cuj peres ruke i pjevas himnu .. vidim volis pljuvati pravo internet warrioru ..pardon..trovacu![]()
Vratilo se zlo
Gledaj ovih debila iz Rome hahaha ko vam radi u marketingu, Jel ga sabrina zaposlila ja hahahahaha kakvi seljaci hahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Debili, umjesto da se brinu radi toga što im je zabranjen put u Španiju i što neće odigrat utakmicu Evropske lige sutra, oni objavljuju ove gluposti.
FUORI AMMINISTRAZIONE!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Tebe sam cekaoVanja8 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:46RajaBa1983 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:41Pusti ba raju ne valja kada nema objava na stranicizlo87 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:35Meni se bas svidjaju ove nove objave. BMG objavljuje dosta slicnih stvari na svom profilu odavno. Ne mora zvanicna biti samo strogo objavljiivanje slika sa treninga i saopstenja, nego nesto kreativno s cime ce iznenadit i nasmijzt raju, a to su ovakve stvari, mada se ja sa coronom ne bih salio hahah. Vjerujem da ce raji trebat vremena da navikne al ce prihvatiti svi.
svaka cast admin na stranici jos bi volio kada bi bilo kakvi Challenge na YT sa igračima neki kviz takve nek stvari![]()
![]()
Ovaj je zreo da zasjedne na mjesto Ilijeskog...![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
tamo je nuzno to objavljivati jer na dan tamo umre 100 ljudi i najugrozenija su drzava u evropi ,a kod nas 2 slucaja u federaciji bez smrtih ishoda
a to sto oni hoce da kopiraju velike evropske klubove to je druga prica iako smo miljama od toga u svim segmentima,pored svih problema zar nije bolje da pricaju kada kontaju od pokusaja kampa napraviti kamp za djecu kakav je bio najavljen ili kako uciniti da klub iz Sarajeva ne igra evropu u Zenici??
Da opet ne bude 5 do 12 i brukanja kao prosle godine sa onim upitima za stadione.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Braco gumena glava dobija šesto aprilsku nagradu za sport. Ne treba nam korona mi smo mrtvi. Zemljo otvori se.
-
Mosabavlju
- Kontakt:
To ce i biti tako..nek smo se mi na Romu ugledali sto se tice facebooka, yebes stadion i ostale stvari ..Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:19tamo je nuzno to objavljivati jer na dan tamo umre 100 ljudi i najugrozenija su drzava u evropi ,a kod nas 2 slucaja u federaciji bez smrtih ishoda
a to sto oni hoce da kopiraju velike evropske klubove to je druga prica ,pored svih problema zar nije bolje da pricaju kada kontaju od pokusaja kampa napraviti kamp za djecu kakv je bio najavljen ili kako uciniti da klub iz Sarajeva ne igra evropu u Zenici??
Da opet ne bude 5 do 12 i brukanja kao prosle godine sa onim upitima za stadione.
Meni licno ne smeta ova objava, nek rade nesto..al mi je malo smijesna ..al eto nema mi pravo bit smjesna jer Pobogu neka Roma je isto objavila
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ako ce se vec ugledati na Romu ,nek se ugledaju na Romin kamp za djecu uslove i ostalo ka tome da teze ;ako je vec politika proizvodnja i prodaja mladih pare su legle velike po pricama znalaca sa foruma jel to problem uloziti dole da djeca imaju uslove kakve zasluzuju a ne 3 terena i kontejner ;svi smo vidjeli projekte kako je trebalo biti i izgledati; ali negdje je zapelo ili su pomislili da je to dosta i da tako treba kamp izgledati;a ne glupim fb objavama koje nista ne znace .
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da, jer inace osobe koje su odgovorne za drustvene mreze se brinu o terenu/tribinama/kampu za djecu i slicno 
ZZ
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
o prvom se ocito neki sarlatan brine cim ono objavljuje;dobro je da dok ne pocne banovati ljude sa stranice kao onaj idiot;a o drugom se ne brine niko ;dok neki sredise stadion drzavnim parama mi sutimo i prebacujemo krivicu sa sebe na drugog ;a kurcimo se nekim parama a kamp ustvari 3 terena i kontejner ;kako je onda strategija kluba mladi i prodaja istih zar ne bi to trebalo biti na prvom mjestu po ulaganjima onda ??moj uzor-S.G je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:50Da, jer inace osobe koje su odgovorne za drustvene mreze se brinu o terenu/tribinama/kampu za djecu i slicno![]()
A o tom pitanju se najmanje prica ?
- kupus army
- Kontakt:
Ma samo treba prati ruke ispravno i slusati divove 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
AlfredNobel, pantelija i skoro, hpcete batine? Hajte redom profile mi dajte
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ako platis mogu ti ja otkucati sveAngelDiMaria je napisao/la: ↑11 mar 2020, 18:23AlfredNobel, pantelija i skoro, hpcete batine? Hajte redom profile mi dajte
-
bordobijeli
- Kontakt:
AlfredNobel i Pantelija najgori samo provociraju i hoce raspravu. Mi normalni navijaci ne smijemo nista napisati odma nas napadaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.