FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
O cemu pricamo?
Pa ovi ne znaju ni kako se prenosi korona virus. Prvo to.
Drugo, ja kako sam skontao, problem u Italiji su prije, za vrijeme i poslije tekme sto ljudi sa virusom dodiruju stolove, ulazna vrata, vrata wc i sl.
Kod nas to na stadionu ne postoji. Kod nas uđeš, staneš, izađeš. Nit da izvine Imas stat ni jest ni pisat. Jedini kontakt moze biti direktni između dva covjeka.
Onda treba zabraniti i šetnje frrhadijom jer tako čak dođeš u više kontakta od stadiona, na stadionu si okruzen sa 4 osobe max a na šetalištu si u kontaktu sa 300..
Drugo, ja kako sam skontao, problem u Italiji su prije, za vrijeme i poslije tekme sto ljudi sa virusom dodiruju stolove, ulazna vrata, vrata wc i sl.
Kod nas to na stadionu ne postoji. Kod nas uđeš, staneš, izađeš. Nit da izvine Imas stat ni jest ni pisat. Jedini kontakt moze biti direktni između dva covjeka.
Onda treba zabraniti i šetnje frrhadijom jer tako čak dođeš u više kontakta od stadiona, na stadionu si okruzen sa 4 osobe max a na šetalištu si u kontaktu sa 300..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da li je moguce da je zvanicna objavila "Mi smo divovi" uz upustvo zastite od virusa?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Sta je problem?
Sad ste poveli roviti po statusima na zvanicnoj, sljedeci korak rovite po smeću da vidite sta sabrina jede.
"vidi vidi sve se nema a suši se jede. Bolje da si kod otrova hamburger uzela a da dovedemo kakvo pojacanje"
Sad ste poveli roviti po statusima na zvanicnoj, sljedeci korak rovite po smeću da vidite sta sabrina jede.
"vidi vidi sve se nema a suši se jede. Bolje da si kod otrova hamburger uzela a da dovedemo kakvo pojacanje"
I hrđavom ku..., dlaka smeta
Ne moze bosnjo pohvatati nove trendove, previse je to za njega (komentari na fb stranici). Odlicna zajebancija.
Amer Dupovac!
Počeli smo se ugledat na velike klubove. Ko prati oficijalne stranice posebno Engleza, zna kakve se sve zayebancije kače i kako se raja privlači. Ovo je za svaku pohvalu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
"Bolje im je da derbi otkazuju umjesto da kače gluposti" kuknjava

Al' dobro, kod nas je samo bitno srati po svemu i uvijek misliti da smo najpametniji i da se u sve razumijemo

Najjači je lik koji je juče komentarisao "odgodite derbi po cijenu rezultata 0:3". Znači yebo tri boda u ključnoj tekmi, yebo gubitak prvog mjesta, daj da ja gledam derbi na stadionu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobra je fora sa onim Balasevicem, a ovo je ocaj. Sokiran sam da se ovo nekome dopada.
Ma **** Engleze, daj ti nama dnevni avaz i klix da mi citamo

Bavim se promocijom i nacin na koji radi ovaj momak svoj posao je fascinantan. Prati sve moguce trendove, dizajn slika, tekstovi... sve je na svom mjestu.
Gdje ces dalje, neki dan se ovdje pisalo o efektu koji stavlja pri izradi slika

Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 11 mar 2020, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
A ja sam opet šokiran da neko ne može skontati zayebanciju, ali živim i dalje.
Sine, ne jedi ****.Denchi je napisao/la: ↑10 mar 2020, 19:27Merhaba stručnjak za koronu nismo te prepoznalipasica je napisao/la: ↑10 mar 2020, 16:41Znaci zabrane raji tekmu, gdje bi je gledali na otvorenom stadionu na kojem svakako vjetar uvijek puse i postoji minimalan rizik za prenos virusa ako ga ko od prisutnih i bude imao. Kao kontraefekat cemo dobiti kafice pune ljudi koji dolaze da bi gledali tekmu na moja tv, nakrcane i zatvorene prostorije ekstra pogodne sa sirenje virusa. Bravo majstori!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Smijesno da su kao dvije tekme u kojima smo mi domacini bez navijaca, a ona gdje je nasim navijacima zabranjeno gostovanje ce se mozda igrati sa navijacima. Za dvije sedmice moze biti samo gore stanje, bolje nece biti sigurno sa koronom. Ocito je da ovo ide u korist nasim pratiteljima na tabeli i da je ovo sve nas divni savez fino osmislio
Kad i gdje igramo derbi, i kolko su karte?
"ko vodi ovaj marketing, je si glup bolje da si objavio ko je bojkotovao derbi"
"Ja neću da kvarim atmosferu ali prodali ste stanojevica i sad nema zadnjeg veznog. Tako ste i Husrefa ukopali. Uprava napolje!"
"Može Vinko imati 30 pobjeda ali samo Husref moze voditi Sarajevo!"
" Raspadni se kravo tuzlanska"
"Otici ce Rumeni i ostala ekipa, a onda ce da se vrati #" šef"
"uradite nesto za derby da se igra pred navijačima, ovo je sramota bagro nesposobna!"
Nije mi se dalo više
Usput, ovo sto se na objavu smiju dotične kone, gospodo to je klub koji ima dersing Room, koji igra leauge uefa, koji 7 godina nee moze da pomiriše titulu i ciji igraci su vidjeli platu jos dok je bio minus veliki
"Ja neću da kvarim atmosferu ali prodali ste stanojevica i sad nema zadnjeg veznog. Tako ste i Husrefa ukopali. Uprava napolje!"
"Može Vinko imati 30 pobjeda ali samo Husref moze voditi Sarajevo!"
" Raspadni se kravo tuzlanska"
"Otici ce Rumeni i ostala ekipa, a onda ce da se vrati #" šef"
"uradite nesto za derby da se igra pred navijačima, ovo je sramota bagro nesposobna!"
Nije mi se dalo više
Usput, ovo sto se na objavu smiju dotične kone, gospodo to je klub koji ima dersing Room, koji igra leauge uefa, koji 7 godina nee moze da pomiriše titulu i ciji igraci su vidjeli platu jos dok je bio minus veliki
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 11 mar 2020, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Imbecil ko god je ovo smislio. Nevejrica.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Meni je super
Ja i kad guzim pjevam Divove

Ja i kad guzim pjevam Divove

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno.Pantelija je napisao/la: ↑11 mar 2020, 09:55O cemu pricamo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realno kod nas u kakvom je stanju stadion covjek i kad nije epidemija gleda da sto manje stvari dotakne.
Glupost je ovo sa praznim tribinama generalno, zatvoriti onda i kafic restorane... Hoce li i bajram namaz biti zabranjen bas me zanima
Glupost je ovo sa praznim tribinama generalno, zatvoriti onda i kafic restorane... Hoce li i bajram namaz biti zabranjen bas me zanima

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: bvsic, COYGBiH, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, PapakIzSa, Seipronto, ventilateur i 59 gostiju.