Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Juve has decided to fine Quagliarella for his reaction to the substitution in Milan match (via GdS)
Chiellini did not practice with rest of team but should be available for Torino. Chiellini scored winning goal in last Turin derby in 2009
Chiellini, Bonucci, Marchisio, Giovinco are one yellow card away from getting a 1 game suspension (via GdS)
Mercato
Llorente:"Currently my future is Bilbao, until June 30th 2013 I will do everything to help the team" via Tuttomercatoweb
According to TMW, both Milan and Juve are pursuing Brazilian midfielder Felipe Anderson of Santos.
Chiellini did not practice with rest of team but should be available for Torino. Chiellini scored winning goal in last Turin derby in 2009
Chiellini, Bonucci, Marchisio, Giovinco are one yellow card away from getting a 1 game suspension (via GdS)
Mercato
Llorente:"Currently my future is Bilbao, until June 30th 2013 I will do everything to help the team" via Tuttomercatoweb
According to TMW, both Milan and Juve are pursuing Brazilian midfielder Felipe Anderson of Santos.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nisam gledao utakmicu protiv Milana pa kontam da skinem, recite mi treba li mi to u životu uopšte? 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Najdosadnija derbi utakmica u posljednjih nekoliko godina.Vidjeces dva tri suta, penal i Sienu kako se brani.Dosadno
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Objasnio ti drug... ni D od derbi... Izgubit ces 90 min beze od zivota 

Šteta za kikseve u zadnja 2 kola, ali održava se prednost što je i najbitnije zbog gustog rasporeda kojeg smo imali u ligi i LP.
Sada se Conte vraća, a do kraja polusezone nemamo teže mečeve i treba uvezati par pobjeda.

Sada se Conte vraća, a do kraja polusezone nemamo teže mečeve i treba uvezati par pobjeda.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako stvari stoje Napoli i Firorentina postaju glavni konkurenti, prvenstveno zbog igre koju pruzaju. Mora Juventus vratiti staru formu i pokusati napraviti razliku nad ostalim pratiocima. Jos ako se zabiljeze pobjede protiv Torina i Donjecka, onda se Juveu otvara put za novu titulu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Prescritto
- Kontakt:
dok je buranije nema potrebe za dramom i napoli i fiorentina ce kiskati ovako kao ovi ceveras,
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Nema Juventus konkurencije trenutno ... nema teoretske šanse da Juventus ne uzme scudetto ove sezone.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Glavni konkurenti smo mi sami
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Najbolji igrači svijeta za mjesec studeni/novembar prema portalu Bleacherreport:
• Zlatan Ibrahimović (PSG),
• Luis Suarez (Liverpool),
• Victor Wanyama (Celtic),
• Asmir Begović (Stoke City),
• Lionel Messi (Barcelona),
• Kwadwo Asamoah (Juventus),
• Sergio Agüero (Manchester City),
• Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich),
• Toni Kroos (Bayern Munich),
• Edinson Cavani (Napoli).
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tomorrow Conte has scheduled 2 training sessions in the morning. He didn't take Milan's game too well.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:Tomorrow Conte has scheduled 2 training sessions in the morning. He didn't take Milan's game too well.
JOj sto volim ovo, neka neka kad se ne bore i ne trude onda ceka Mister Conte

Andrej je napisao/la:Tomorrow Conte has scheduled 2 training sessions in the morning. He didn't take Milan's game too well.
Tako i treba meni bi trenirali sutra citav dan zbog onog sinoc samo cvrsta ruka bez imalo popustanja to je Conte odmah u kost

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ja se uopste ne bojim za scudetto jer ako Juve zapne tj. ako se nade u takvoj situaciji siguran sam da mogu opet nanizati nekoliko tekmi bez poraza i pobjeci konkurentima, meni je u mislima LP strasno zelim da se prode ta grupa 

Alessandro Del Piero !
Gurbeti su kiksali a za petama su Fiorentina i Napoli. Najveći konkurenti smo mi sami sebi, i ako se ne popravimo neće nam se dobro pisati.
Iduća je Toro pod mus da ga ubodemo
. Jedva čekam povratak Mistera, drugačije je mnogo kad je on pored aut linije i kad galami, viče, razbija.
Samopouzdanje je ok ali igrači moraju biti ''ponizni''. Ego i ''ja samo ja'' nije dobra nikome donio pa tako neće ni Juventusu, ne sumnjam da će Conte stvari dovesti na svoje mjesto.
Iduća je Toro pod mus da ga ubodemo

Samopouzdanje je ok ali igrači moraju biti ''ponizni''. Ego i ''ja samo ja'' nije dobra nikome donio pa tako neće ni Juventusu, ne sumnjam da će Conte stvari dovesti na svoje mjesto.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Broj odigranih munuta bianconera ove sezone

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"Kapo" se predao, Italija strepi
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05330.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- francobaresi
- Kontakt:
Po cijelom svijetu se utakmice namještaju , ali svi to kriju osim ItalijanaAndrej je napisao/la:"Kapo" se predao, Italija strepi

Oni iznose svoj "prljav veš " u javnost i tako štete cijeloj ligi jbt

Ja lično čisto sumnjam da je ikad Juventus namjestio ijednu utakmicu kao i Milan , to je čista izmišljotina jer i u vrijeme Farsopolia nađen je dokaz za namještanje jedne utakmice i to je sve . Utakmica je završila 3:3 ali se ne mogu tačno sjetiti koji klubovi su bili umješani.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.