FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja idem na utakmicu zaboli me
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda ipak budu dozvoljena okupljanja, s obzirom da nemamo veliki broj zaraženih u državi.U narednom periodu Krizni štab će, shodno, procjeni epidemiološkoga rizika, izdavati daljnje instrukcije za održavanje javnih skupova sukladno propisima o javnom okupljanju.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kaka korona, evo mene na plaži u Siciliji
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja ti kažem Morto, a ti čekaj naredbu UEFAe. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Imal iko da opomenu ovu marionetu zbog ovakvih komentara? I onda se neko cudi kad se neko javi da y*be nekom mater zbog ovakvih komentara i cudi se sto je atmosfera na internetu medju navijacima FKS podjeljenja ..upravo zbog ovakvih sosona, kuhaju i prcaju atmosferu gdje uopste nema potrebe..
Sto se tice igranja pred praznim tribinama, mozda je i bolje jer bolje je sprijeciti nego lijeciti..
Alo bukvalac, ako ne znas citati preskoci....Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:21Imal iko da opomenu ovu marionetu zbog ovakvih komentara? I onda se neko cudi kad se neko javi da y*be nekom mater zbog ovakvih komentara i cudi se sto je atmosfera na internetu medju navijacima FKS podjeljenja ..upravo zbog ovakvih sosona, kuhaju i prcaju atmosferu gdje uopste nema potrebe..
Sto se tice igranja pred praznim tribinama, mozda je i bolje jer bolje je sprijeciti nego lijeciti..
Nismo na casu likovnog pa da ti neko mora crtati sta je napisano i u kojem kontekstu....
Sumnjam, jer i reprezentacija će 99% igrati bez navijača. Ako je belaj u Zenici, moraju u cijeloj ligi ista pravila zavesti, jer će se iz Čelika sigurno buniti ako njima zabrane dolazak na tekmu a nama dozvole.alacious je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:10Možda ipak budu dozvoljena okupljanja, s obzirom da nemamo veliki broj zaraženih u državi.U narednom periodu Krizni štab će, shodno, procjeni epidemiološkoga rizika, izdavati daljnje instrukcije za održavanje javnih skupova sukladno propisima o javnom okupljanju.
Realne vrlo
Rs je zatvorio škole upravo na 21 dan i javna okupljanja
Inače prate se preporuke who koje kažu ako se pojave slučajevi na 3 odvojena grada onda je preporučljivo da se preuzmu oštrije mjere....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je u slučaju da savez donese odluku na nivou lige, a ako odluke budu donosili kantonalni štabovi, onda Čelik i reprezentacija nemaju nikakve veze s nama, već isključivo ovisimo o tome postoji li rizik od izbijanja zarazeskoroalen je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:25Sumnjam, jer i reprezentacija će 99% igrati bez navijača. Ako je belaj u Zenici, moraju u cijeloj ligi ista pravila zavesti, jer će se iz Čelika sigurno buniti ako njima zabrane dolazak na tekmu a nama dozvole.alacious je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:10Možda ipak budu dozvoljena okupljanja, s obzirom da nemamo veliki broj zaraženih u državi.U narednom periodu Krizni štab će, shodno, procjeni epidemiološkoga rizika, izdavati daljnje instrukcije za održavanje javnih skupova sukladno propisima o javnom okupljanju.

-
- Kontakt:
Necu nista da preskacem i znam citati i ti meni nista ne moras crtat ..Zip je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:24Alo bukvalac, ako ne znas citati preskoci....Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:21Imal iko da opomenu ovu marionetu zbog ovakvih komentara? I onda se neko cudi kad se neko javi da y*be nekom mater zbog ovakvih komentara i cudi se sto je atmosfera na internetu medju navijacima FKS podjeljenja ..upravo zbog ovakvih sosona, kuhaju i prcaju atmosferu gdje uopste nema potrebe..
Nismo na casu likovnog pa da ti neko mora crtati sta je napisano i u kojem kontekstu....
Nemas potrebe da spominjes Sjever u bilo kakvom kontekstu i da usijavas ionako vec usijanu atmosferu ..
Trebamo sad da zovemo CIU BIU da desifrira tu tvoju recenicu i da izvuku kontekst onako kako si ti to htio da predstavis?

Kazem, zbog takvih poput tebe se desavaju ove INTERNET prepirke medju navijacima FKS i takve ljude mogu okarakterisati kao obicne pacove trovace.
Neka ba nek se ovo malo razjebe, kome treba vječna bez navijača....nego poslušajte me idemo u pub dok se ovo sve ne smiri.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
U Kantonu sarajevu nema zaraženi od korone virus ili
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- Kockoglavi
- Kontakt:
Prepirka ce biti sa onima koji ne znaju da prihvate prcanje i zayebavanciju... A vidim da si ti medju njima... Tako da dalje sa tobom ne bih komunicirao.. Prvo sto nisi covjek i ne znas komunicirati bez vrijedjanja, a da se spustam na tvoj nivo i nastavim vrijedjati, to mi ne pada na pamet...Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Necu nista da preskacem i znam citati i ti meni nista ne moras crtat ..Zip je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:24Alo bukvalac, ako ne znas citati preskoci....Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:21
Imal iko da opomenu ovu marionetu zbog ovakvih komentara? I onda se neko cudi kad se neko javi da y*be nekom mater zbog ovakvih komentara i cudi se sto je atmosfera na internetu medju navijacima FKS podjeljenja ..upravo zbog ovakvih sosona, kuhaju i prcaju atmosferu gdje uopste nema potrebe..
Nemas potrebe da spominjes Sjever u bilo kakvom kontekstu i da usijavas ionako vec usijanu atmosferu ..
Trebamo sad da zovemo CIU BIU da desifrira tu tvoju recenicu i da izvuku kontekst onako kako si ti to htio da predstavis?![]()
Kazem, zbog takvih poput tebe se desavaju ove INTERNET prepirke medju navijacima FKS i takve ljude mogu okarakterisati kao obicne pacove trovace.
Ko je vama kriv sto ste ko zapete puske i gledate bilo kakvu rijec da mozete da iskoristite da bi nekog vrijedjali.. Ako ne znate zayebanciju prihvatiti, forum nije mjesto za vas...

Yebo im pas mater. Hoće ko kupit polusezonsku za istok? Dajem za cvaju. 

Ozbiljno
-
- Kontakt:
Pasha ti ne pricaj gluposti, ja sam na Zapadu ima 4 i kusur godina .. Ali se zgrozavam kad vidim sta pisu idioti poput tebe i kako kuhaju atmosferu..Zip je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:36Prepirka ce biti sa onima koji ne znaju da prihvate prcanje i zayebavanciju... A vidim da si ti medju njima... Tako da dalje sa tobom ne bih komunicirao.. Prvo sto nisi covjek i ne znas komunicirati bez vrijedjanja, a da se spustam na tvoj nivo i nastavim vrijedjati, to mi ne pada na pamet...Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Necu nista da preskacem i znam citati i ti meni nista ne moras crtat ..
Trebamo sad da zovemo CIU BIU da desifrira tu tvoju recenicu i da izvuku kontekst onako kako si ti to htio da predstavis?![]()
Ko je vama kriv sto ste ko zapete puske i gledate bilo kakvu rijec da mozete da iskoristite da bi nekog vrijedjali.. Ako ne znate zayebanciju prihvatiti, forum nije mjesto za vas...
![]()
Neka tebe na tvom nivou

Samo se smijem unaprijed kad u augustu talijani pođu barit trebe po moru
Scusi bella
Aaaaaaaaaaaaa mrš

Scusi bella
Aaaaaaaaaaaaa mrš

Jos jedan u nizu padobranaca....