Kao i po običaju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja odavno prognozu ne gledam, kišobran u ruke i kad je dan ranije bilo 35° i nebo bez oblaka.Giljotina je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:59https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day
Kao i po običaju.![]()
Fan shopu bi bilo najbolje da se okrene ka prodaji kišobrana. Išlo bi bolje od dresova. I da na svakom piše:skoroalen je napisao/la: ↑10 mar 2020, 13:23Ja odavno prognozu ne gledam, kišobran u ruke i kad je dan ranije bilo 35° i nebo bez oblaka.Giljotina je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:59https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day
Kao i po običaju.![]()
![]()
Skoro nikakve, jedino ako svi budu pa onda i mi za njima ili ako UEFA "naredi".
Sta ima zatvarati, ionako stadioni izgledaju ko da se igra pred praznim tribinama...
hahahaha kako ste ludi, jeo nesto dok citam, mal' se ne udavih kad sam ovo vidio!jurisicduska je napisao/la: ↑10 mar 2020, 11:29Kontam se ja večeras urnisati alkoholom pa ću nam prevesti detaljnije.MortemHz je napisao/la: ↑10 mar 2020, 10:43Pojma nemam šta si mi htio reći, boga mipaulus je napisao/la: ↑10 mar 2020, 10:20Mebkeratni ili ne vidim morto ni obrisa posr i bilo je psovke al za bez psovki post stohi , Diveki su pojacabha da beje be nigu da vjerujem da su na jkupi, sahranili Tuzlu i Borca ze eki pu je ludilo i plus iva neufidna Mladosr he treta , sve bez 09n0e 's0cji i N8iav8v9c jr konacnoo neko ko tna orivat , nema eufrorije, gospodib , smiewm zma sta radi uzivanje ga slusat, Mislim orde mogu pricar sta
pbr mkihov trans svr govori 9 4 gp razlika , dignite trabs za sarajvo za igeace jihi inahz dva kuca rece jie kudi cim padnu Martinovic usraje .rw Isun orocirar dva pur ko lrbara.
Ostavio Pocehtino za razliku od lacke. Kako je ljudima bilo nejasno da nam je treho udes - I sirptan je za smjenu isplacn po rjecma PRIZMIJAM iMAL HA SA FA ESTITA vINKU I KLUBU JIHI VOLI . FPDZS BA hORDE LO HA JE POMOZIO ISPLACEN JEE KO U Za ugovpt zavrsenu , sza je Špcjetomp uradio za spurse a.me,aaji oni sitnw suaw materijal . Ajni sci zajedno kako ste ovecalo iza Sarajeva ako nrd nr bude valjal
,RMR DS,P PVP UAMO,A ALP VP,I SARAJEVP
Ugl neko mu obriso post, sumnja na tebe, govori za post bez psovki stoji. Doveli pojačanja predobra, sahranili Tuzlu i Borca (znači i pijan Bošnjo kad je sahranjivati jedino to ispravno napiše) , i neugodnu Mladost kao treća pobjeda. Ovo sve bez ... ne može FBI prevesti tu mu je popustila koncentracija. Mislim da misli na Vinka kako je gospodin, nema euforije, uživanje ga slušati. Horde mogu pričati šta hoće, njihov trans sve govori. 9:4 gol razlika , dignite trans za Sarajevo za igrače, čim igrači malo padnu Marinović ustaje s klupe. Zviz. Dalje priča kako nam je trebala smjena i kako je i Poketinjo smijenjen i da su ga isplatili i da ne zna šta hoće Horde. Kaže da trebamo svi stati iza Sarajeva kako se obećalo pa tjerati ako ne bude na kraju valjalo.
Dole ovo je u tom momemntu puko glavom od tastaturu nema drugog objašnjenja.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, James1987, johntravolta123, r3m1 i 44 gosta.