FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da se zna da je sudija dao zelji 2 boda, bod protiv veleza bod protiv tc na tusnju bod protiv slobode.. fino su ih sudije pocastili.
-
- Kontakt:
evo jedno hipotetičko pitanje ako se desi "worst case scenario" i prekine prvenstvo radi virusa,šta se dešava?onaj ko je prvi njemu titula ili se sve poništava?
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la: ↑09 mar 2020, 23:18evo jedno hipotetičko pitanje ako se desi "worst case scenario" i prekine prvenstvo radi virusa,šta se dešava?onaj ko je prvi njemu titula ili se sve poništava?
VVVBK
Zavisi , kad bi sad prekinuli , onda bi drugoplasirani bio Sampion . Sasvim prirodno .

Sto ovo raja ne tipka , da nije domene .

Ne priznam lajkove , za koje ne vidim ko lajkuje . Nemojte da se ljutim kuknjava
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nemamo golgetera
Krilo igra špica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Hoce l Handzic bit spreman za vikend. Ako ne bude ja bi i Velkoskog stavio prije Ahmetovica, nek odmori
Poceli su gurbeti radit s sudijama, ne bi me cudilo da dobije neki bezvezni zuti
Poceli su gurbeti radit s sudijama, ne bi me cudilo da dobije neki bezvezni zuti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izveo igrača u 25 sekundi.. U Rumuniji pravilo da dva mlada igrača moraju početi tekmu, jedan mora igrati cijelu tekmu, drugi može biti izmijenjen. I dođe Dan Petrescu i izvede ga u 25oj sekundi.
https://mozartsport.com/fudbal/vesti/sr ... deo/352627)
(dodajte jedno 'z' gore)
Ovo Vinko da uradi, ebavali bi mu i žive i mrtve.

(dodajte jedno 'z' gore)
Ovo Vinko da uradi, ebavali bi mu i žive i mrtve.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 mar 2020, 00:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
O tome bi se odlučivalo naknadno, nema pravila nigdje.nukleusmember je napisao/la: ↑09 mar 2020, 23:18evo jedno hipotetičko pitanje ako se desi "worst case scenario" i prekine prvenstvo radi virusa,šta se dešava?onaj ko je prvi njemu titula ili se sve poništava?
VVVBK
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako bi se prekinulo, gleda se tabela nakon kraja polusezone, eventualno u trenutku kada je prekid prvenstvabodi123 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 00:38O tome bi se odlučivalo naknadno, nema pravila nigdje.nukleusmember je napisao/la: ↑09 mar 2020, 23:18evo jedno hipotetičko pitanje ako se desi "worst case scenario" i prekine prvenstvo radi virusa,šta se dešava?onaj ko je prvi njemu titula ili se sve poništava?
VVVBK
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Uh kako ovdje treba oduzet bodove klubu i treneru licencu, doskora su tako klubovi u federacii..i kazu posalji koga tamo na posudbuAlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2020, 00:36Izveo igrača u 25 sekundi.. U Rumuniji pravilo da dva mlada igrača moraju početi tekmu, jedan mora igrati cijelu tekmu, drugi može biti izmijenjen. I dođe Dan Petrescu i izvede ga u 25oj sekundi.![]()
(dodajte jedno 'z' gore)
Ovo Vinko da uradi, ebavali bi mu i žive i mrtve.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zašto? Pa čovjek je ispoštovao pravilo, nigdje ne piše da ne smije zamijenit igrača.
Hipotetički posmatrano, moguće je da se u posljednjih pola sata predomislio oko taktike i želi da krene utakmicu s drugim igračem, a spisak već poslat delegatima. Izmjena u prvoj minuti i to je to.

Hipotetički posmatrano, moguće je da se u posljednjih pola sata predomislio oko taktike i želi da krene utakmicu s drugim igračem, a spisak već poslat delegatima. Izmjena u prvoj minuti i to je to.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Onda onaj sto je brojao 11 pobjeda i 2 remija vise nece brojarinukleusmember je napisao/la: ↑09 mar 2020, 23:18evo jedno hipotetičko pitanje ako se desi "worst case scenario" i prekine prvenstvo radi virusa,šta se dešava?onaj ko je prvi njemu titula ili se sve poništava?
VVVBK
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa loše nije uradio. Normalno da je ovom malom žao što se džaba raspremio, ali ebajiga. Cilj opravdava sredstvo, trener šalje najbolje jer zavisi od toga rezultat. A pravilo kao pravilo nigdje veze, glupost obična.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2020, 01:15Uh kako ovdje treba oduzet bodove klubu i treneru licencu, doskora su tako klubovi u federacii..i kazu posalji koga tamo na posudbuAlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2020, 00:36Izveo igrača u 25 sekundi.. U Rumuniji pravilo da dva mlada igrača moraju početi tekmu, jedan mora igrati cijelu tekmu, drugi može biti izmijenjen. I dođe Dan Petrescu i izvede ga u 25oj sekundi.![]()
(dodajte jedno 'z' gore)
Ovo Vinko da uradi, ebavali bi mu i žive i mrtve.![]()
Zamisli ti imaš sad na klupi Tinu i bitna je tekma, ali ebe te pravilo i moraju ti sredinu terena držati Đokanović i Mustafić.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mi je drago što su konačno klupirani igrači koji to zaslužuju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Imena Morto, Imena?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Senade, hocete o imenima da pricamo, o imenima?

Ako si dobar trener ostvarit ces rezultat sa sredinom djokanovic mustafic.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ne bih ja rekao da je Djokanovic zasluzio da bude klupiran prije Gavrica. Ovaj drugi nicime nije dokazao da je bolji i korisniji igrac. Za Krleta se i slazem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ja stavio Djokanovic na 500.000 i Vinko ga u u19 ekipu vratio. 

Trenutno korisnika/ca: laszlo, misstianopenaldo i 22 gosta.