Dobar, dobar

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja tipujem na tekmi s Veležom
Što se zvijezdica tiče, životna mi je želja da budemo prvi klub sa zvijezdom viž grba. InshAllah sad i jos 3 naredne ako Bog da.
EvoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:14Cestitam Amare zasluzio si
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko![]()
Brate to je isključivo do nas. Gurbeti i svoj otpad velicaju, a mi ni nase dragulje necemo da "poguramo".GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:14Cestitam Amare zasluzio si
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko![]()
I meni samo što bi onda morao tetovažu ispravljati..
J.ebo li mu filter nanu u slezenuElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:39Mogli bi ovi admini na zvanicnoj staviti i neki drugi filter na one slike, kako su pronasli ovaj filter svaka slika isti stil![]()
Kad ce prva iznad grba?
Ne do bog da skonta presetse za Lightroom, ljubičasta bi trava bila.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:39Mogli bi ovi admini na zvanicnoj staviti i neki drugi filter na one slike, kako su pronasli ovaj filter svaka slika isti stil![]()