FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 09 mar 2020, 16:37

ado-hz je napisao/la:
09 mar 2020, 16:04
Salcin iz dana u dan napreduje i mozda ce mo dobiti extra igraca al molim te Vinko ne stavljaj ga na beka u debriji jer ce ga Veselinovic ubiti.
Po meni najbolje rjesenje bi bio Oremus ma beku za derbi.
Dragi Ado

Salčin igra lijevog beka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 mar 2020, 16:39

bodi123 je napisao/la:
09 mar 2020, 16:13
AlfredNobel je napisao/la:
09 mar 2020, 16:06
ado-hz je napisao/la:
Salcin iz dana u dan napreduje i mozda ce mo dobiti extra igraca al molim te Vinko ne stavljaj ga na beka u debriji jer ce ga Veselinovic ubiti.
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.

Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
A ne znam, zna se da će igrati samo defanzivnog veznog i to je to, ali vazda neke nemoguće stvari se prizivaju.

Ma onaj Veselinović je čudan igrač. Sav nekakav mali, debeo, nezgrapan i gledam jučer kako neko ispetlja loptu i na isti fazon izbaca Nukića. Meni i nije nešto posebno, nekako je ispetlja svaki put, a dribling mu je svaki na isti zonfa. Vidjećemo, nikad ne znaš Hodžiću na koju će nogu ustati i hoće li mu biti mrsko živiti. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 mar 2020, 16:40

Napapijri je napisao/la:
09 mar 2020, 16:36
Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Banuj štrumfa!

Pored živog Tatara i Hebiba
E sad si se otkrio Amawovac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2020, 16:46

“Sretan sam i ponosan. Zahvaljujem se selektoru i stručnom štabu, te saigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nastojat ću biti što je moguće bolji, te pomoći ekipi .” rekao je Rahmanović za ****.

Ove sezone odigrao je 16 utakmica za FK Sarajevo, zabio tri gola i pet puta asistirao.

Ranije je nastupao za sve mlade selekcije BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 mar 2020, 16:55

joker90 je napisao/la:
09 mar 2020, 16:32
Admin fb stranice nam je neki mnogo gotivan i kreativan tip. :thumbup:
E moj Morto :kafa:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 mar 2020, 16:58

MortemHz je napisao/la:
09 mar 2020, 16:46
“Sretan sam i ponosan. Zahvaljujem se selektoru i stručnom štabu, te saigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nastojat ću biti što je moguće bolji, te pomoći ekipi .” rekao je Rahmanović za ****.

Ove sezone odigrao je 16 utakmica za FK Sarajevo, zabio tri gola i pet puta asistirao.

Ranije je nastupao za sve mlade selekcije BiH.
Za klupsku stranicu:
"Ja sam samo dobio poziv a tatar je zasluzio igrati euro"
NEMA NAZAD

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 09 mar 2020, 17:03

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 mar 2020, 17:15

Kad ce se najranije znat dan i satnica derbija, prije na koliko dana ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 09 mar 2020, 17:19

feniksptica je napisao/la:
09 mar 2020, 17:15
Kad ce se najranije znat dan i satnica derbija, prije na koliko dana ?
Vjerujem od sljedeceg ponedjeljka da ce se znati i nadam se da ce iti 4/5h da ne idemo previse u noc zbog "sigurnosnog aspekta"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 mar 2020, 17:27

Denchi je napisao/la:
09 mar 2020, 16:40
Napapijri je napisao/la:
09 mar 2020, 16:36
Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Banuj štrumfa!

Pored živog Tatara i Hebiba
E sad si se otkrio Amawovac...
Jesi smijesan, evo oplakah :D Fakat je lik najnezgodniji igrac za cuvati, pamtim ga jos iz onog doba kada nad je ispreskakao u Kupu (zajedno sa Ahmetovicem). Cudan, jako tezak za procitati zbog nagle promjene smjera, ali dobra stvar jeste jako slaba realizacija. Tatar je majstor zavrsnice, mene najvise podsjeca na igraca tipa Ibisevica, nema ga citav mec i pojavi se u idealnoj poziciji koju uvijek iskoristi. Hebibovic je moderna verzija beka, nije klasicno krilo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 mar 2020, 17:29

Ma Veslinovica samo pustit jedan na jedan da suta, ne dat mu da asistira i sigurni smo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 mar 2020, 17:37

ado-hz je napisao/la:
09 mar 2020, 16:09
ado-hz je napisao/la:
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Da, upravu si do mene je... :salut:
Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis... :rol: :rol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 mar 2020, 17:41

Gubi se Aduka k'o abdest
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 09 mar 2020, 17:45

Vanja8 je napisao/la:
09 mar 2020, 17:37
ado-hz je napisao/la:

Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis... :rol: :rol:
:urnebes:
:urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 mar 2020, 17:46

Pa sve stoji al najbolje krilo u zadnje 2 godine pored filipovića(nagrada), todorovića, mandića, tatara, anđušića, govedarica, fanima, eliomara, pa na kraju i halilovića kojeg su te kone i ganjali i kumili da pređe, pa i onog štaka-boya Zeca i brata mu????

Pa jbm mu miša to je bar 10 krila a svaki bolji od njega....
Šta je s tobom?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2020, 17:53

Veselinovic, Crnkic, Zijlkic solidni igraci zujalice al ukupni ucinak jako loš. Kad treba šutirat oni centriraju kad treba centrirat oni driblaju još loši u 100 % šansama dobijes prosjek igraca. Puno zuje malo meda

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 mar 2020, 17:54

Vanja8 je napisao/la:
09 mar 2020, 17:37
ado-hz je napisao/la:

Budalooo ludaaaa oplakah :urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 mar 2020, 18:03

bordobijeli je napisao/la:
09 mar 2020, 17:53
Veselinovic, Crnkic, Zijlkic solidni igraci zujalice al ukupni ucinak jako loš. Kad treba šutirat oni centriraju kad treba centrirat oni driblaju još loši u 100 % šansama dobijes prosjek igraca. Puno zuje malo meda
Ja ti čestitam, to su vjerovatno 3 najgluplja fudbalski igrača ove lige....eventualno da dodamo šišića i to bi bio poker za specijalne ustanove....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2020, 18:14

Sta ovo nas bivsi (srecom bivsi) trener, ne moze proci ni u Tuzli vise?
Kakvim ga se strucnjakom prikazivalo, kontao bi covjek svi drugi jedva cekaju da ga angazuju. Olimpik bi sad njemu premija bio.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2020, 18:28

Mi trebamo gledat samo sebe i dizat formu igraca, i ici od utakmice do utakmice.

Nadat se da ce susica spremit do derbija da moze odigrat 35 minuta, takode isto ocekivat pidru da se pocne borit za prvih 11.

Velku glupost je ahmet napravio sto nije dobio zuti karton .

Nekako po meni igramo sporo nema tu dupli pasova guranje lopte izmedu dva igraca.

Pobjeda nad zvjezdom i zeljom nam omugacava da igramo nerjeseno sa sb i zrinjskim..

Cestitam Rahmanovicu za poziv u A reprezentaciju

Puno su plakali kukali kako nas sudija gura u 88 minuti cist penal nije dosuden koji bi definitivno poljuljo njihovo pouzdanje i nas stavio na +5 sto bi bilo nedostizno sto se tice sergijaca

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, KarloIvandic, MaroonWhite1946, vedinjo98 i 35 gostiju.