Dragi Ado
Salčin igra lijevog beka
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dragi Ado
A ne znam, zna se da će igrati samo defanzivnog veznog i to je to, ali vazda neke nemoguće stvari se prizivaju.bodi123 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:13Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
Banuj štrumfa!Napapijri je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:36Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Za klupsku stranicu:MortemHz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:46“Sretan sam i ponosan. Zahvaljujem se selektoru i stručnom štabu, te saigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
Nastojat ću biti što je moguće bolji, te pomoći ekipi .” rekao je Rahmanović za ****.
Ove sezone odigrao je 16 utakmica za FK Sarajevo, zabio tri gola i pet puta asistirao.
Ranije je nastupao za sve mlade selekcije BiH.
Vjerujem od sljedeceg ponedjeljka da ce se znati i nadam se da ce iti 4/5h da ne idemo previse u noc zbog "sigurnosnog aspekta"feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:15Kad ce se najranije znat dan i satnica derbija, prije na koliko dana ?
Jesi smijesan, evo oplakahDenchi je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:40Banuj štrumfa!Napapijri je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:36Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Pored živog Tatara i Hebiba
E sad si se otkrio Amawovac...
Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis...ado-hz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:09Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:37Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis...ado-hz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:09Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.![]()
![]()
![]()
Budalooo ludaaaa oplakahVanja8 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:37Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis...ado-hz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:09Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.![]()
![]()
![]()
Ja ti čestitam, to su vjerovatno 3 najgluplja fudbalski igrača ove lige....eventualno da dodamo šišića i to bi bio poker za specijalne ustanove....bordobijeli je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:53Veselinovic, Crnkic, Zijlkic solidni igraci zujalice al ukupni ucinak jako loš. Kad treba šutirat oni centriraju kad treba centrirat oni driblaju još loši u 100 % šansama dobijes prosjek igraca. Puno zuje malo meda
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, KarloIvandic, MaroonWhite1946, vedinjo98 i 35 gostiju.