BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pa normalno da je imao, svakome se može desiti. Damir to radi konstantno i tu je velika razlika.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pričaš gluposti, ovo su Olimpijske igre jarane , gdje toga NESMIJE biti , a i na drugim takmičenjima se prekida kada su u pitanju rasne i vjerske uvrede (osim u Africi i Balkanu).pinoglavi je napisao/la:Ti si apsolutno profulao poentu, čak šta više ne znam ni o čemu pišeš. Samo sam napisao da se sve sportiste suočavaju sa raznim vrstama uvreda pa čak i Novak, Ronaldo, Messi i sl. i sve je do pojedinca kako će se nositi sa takvim stvarima.
Stoka, nisu djaba Jaziriju zabranili da igra protiv izraelskih tenisera xD
Trebali bi svi da se postavimo u sličnu poziciju pa da skontamo šta bi uradili. Ja kažem iskreno, Nerfid je prilično blago reagovao, možda zbog tog što nije smio ili možda što je ipak u staffu.
Tako da, postavite se na takvu poziciju pa skontajte kako bi vi reagovali!
#PODRŠKAZANERFIDA

Pa što mi navodiš Troickog i njegove ispade bijesa kao nešto relevantno? Kakve to sve veze ima sa Troickim? Ako može Trociki dok se bori za top10, može i Damir sa svojom trenutnom pozicijom?Kobe Bryant je napisao/la:Pričaš gluposti, ovo su Olimpijske igre jarane , gdje toga NESMIJE biti , a i na drugim takmičenjima se prekida kada su u pitanju rasne i vjerske uvrede (osim u Africi i Balkanu).pinoglavi je napisao/la:Ti si apsolutno profulao poentu, čak šta više ne znam ni o čemu pišeš. Samo sam napisao da se sve sportiste suočavaju sa raznim vrstama uvreda pa čak i Novak, Ronaldo, Messi i sl. i sve je do pojedinca kako će se nositi sa takvim stvarima.
Ne smije toga nigdje biti ali to nije opravdanje da liku iz publike govoriš ajd još jednom. Pošto vidim da ne kontate, pozdvaljam vas. Mene je ovog stid, vidim da vas nije i tu je razlika.
@rema i ja bi slično reagovao ako ne i gore, ali to ne znači da je to pravilno. Damir je predstavljao BiH na OI i treba biti uzor mnogima i morao bi se ponašati tako, makar dok igra za zastavu BiH, dakle OI i DC.
Sumnjam da bi iko ista rekao da je ovo Damiru prvi-drugi, pa i peti put, vec bukvalno svaki drugi mec mora biti neki 'incident' (sudija, igrac, djeca s lopticama, navijaci, itd.). Odrasti vise, shvati da nisi balavac kojem se sve mora udovoljiti samo da ne place.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
A šta da je Ivaniševića 1992 u Barceloni neko vrijeđao i vjerski i nacionalno , šta misliš šta bi mu odgovorio ??? i kako bi reagovao ? Damir je odregovao kako treba, a otac je uradio ono što bi svatko (ko ima dijete zna) uradio za svog sina , da je bio turnir vjerovatno bi pukao nekog , ovako zbog toga što predstavlja i Bosnu se suzdržao i na tome mu svaka čast !pinoglavi je napisao/la:Pa što mi navodiš Troickog i njegove ispade bijesa kao nešto relevantno? Kakve to sve veze ima sa Troickim? Ako može Trociki dok se bori za top10, može i Damir sa svojom trenutnom pozicijom?Kobe Bryant je napisao/la:Pričaš gluposti, ovo su Olimpijske igre jarane , gdje toga NESMIJE biti , a i na drugim takmičenjima se prekida kada su u pitanju rasne i vjerske uvrede (osim u Africi i Balkanu).pinoglavi je napisao/la:Ti si apsolutno profulao poentu, čak šta više ne znam ni o čemu pišeš. Samo sam napisao da se sve sportiste suočavaju sa raznim vrstama uvreda pa čak i Novak, Ronaldo, Messi i sl. i sve je do pojedinca kako će se nositi sa takvim stvarima.
Ne smije toga nigdje biti ali to nije opravdanje da liku iz publike govoriš ajd još jednom. Pošto vidim da ne kontate, pozdvaljam vas. Mene je ovog stid, vidim da vas nije i tu je razlika.
@rema i ja bi slično reagovao ako ne i gore, ali to ne znači da je to pravilno. Damir je predstavljao BiH na OI i treba biti uzor mnogima i morao bi se ponašati tako, makar dok igra za zastavu BiH, dakle OI i DC.
hahahhaha pa da sutra opljačkaš banku ti bi rekao šta fali i drugi su je pljačkali, daj ba mani me se s tom logikom
čuj suzdržali se
šta da nije na OI potukli bi se s njima?
E hvala im što su se suzdržali 
čuj suzdržali se

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 avg 2016, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne mješaj sad sudije, loptice, sa ovim !, to nema nikakve veze , s tim se slažem ako želi u top30 mora da prevadziđe taj mentalitet, ali na ove uvrede POGOTOVO na Olimijskim igrama je morao reagovati , ustvari bio bi čkapi da nije reagovao !Federer17 je napisao/la:Sumnjam da bi iko ista rekao da je ovo Damiru prvi-drugi, pa i peti put, vec bukvalno svaki drugi mec mora biti neki 'incident' (sudija, igrac, djeca s lopticama, navijaci, itd.). Odrasti vise, shvati da nisi balavac kojem se sve mora udovoljiti samo da ne place.

Mozda se uplasio kad je vidio da je onaj drugi za glavu visi.remA1 je napisao/la: Nerfid je prilično blago reagovao, možda zbog tog što nije smio ili možda što je ipak u staffu.

Meni je tesko povjerovati da neko moze braniti ovako debilno ponasanje iz meca u mec.
Nas je, pratimo, navijamo i navijati cemo i dalje ali da je vrijeme da prestena majmunisati, vrijeme je.
Jos je on mala maca u svijetu tenisa da bi radio ovo sto radi, pogotovo kada predstavlja svoju drzavu i sve nas.
Nas je, pratimo, navijamo i navijati cemo i dalje ali da je vrijeme da prestena majmunisati, vrijeme je.
Jos je on mala maca u svijetu tenisa da bi radio ovo sto radi, pogotovo kada predstavlja svoju drzavu i sve nas.
Niko ne opravdava Damirovo ponašanje, mislim da govorimo o onoj situaciji od sinoć. Iiii ne predstavlja on mene 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dajte molim vas, svi bi onako odreagovali, nije lijepo ali to bi uradili. Ja bih ga gađao reketom u glavu. Kažete za Novaka, on kaže sudiji izbaci ga i sudija ga izbaci. Ne smije reći nisam čuo, Nole je neko i nešto i njegova se riječ se sluša i to je ogromna razlika. A i Nole je imao sličnih ispada. Za ovo ga potpuno razumijem, ali stalno komentarisanje u meču nakon svakog izgubljenog poena, svađe to ne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja Nerfida podrzavam i ja bih tako uradio za svije dijete. Druga stvar ja kako sam skontao Damir je dijete iz mijesovitog braka, i zbog njegovih psovki iz proslosti, pretpostavljam da je ateista. Za to me boli racku, to je njegov odabir i ja mu to ne zamijeram niti na to imam pravo. Ja Damira volim jer on neizmjerno voli svoju drzavu i uvijek ce mi biti drag kao BH sportista kao i svi ostali. Jedino nisam zadovoljan izborom kluba, al sta ces nije on kriv sto navija za pogresan klub 
O zidovima necu nista pisati, jedino cu reci da nam je jedan nastavnik prije nekih 12 godina rekao da je Izrael najveca klica zla na svijetu, tada mi to nije bilo jasno al kako starim sve mi je jasnije.
Pravda za NERFIDA!!!!

O zidovima necu nista pisati, jedino cu reci da nam je jedan nastavnik prije nekih 12 godina rekao da je Izrael najveca klica zla na svijetu, tada mi to nije bilo jasno al kako starim sve mi je jasnije.
Pravda za NERFIDA!!!!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Smiješna mu je rasprava sa sudijom baš bila, našao on objašnjavati religioznu situaciju u BiH hah trebao je baciti priču sa njim i o politici xD
normalno da će mu zamjeriti ljudi, ništa se drugo i ne očekuje
Mirza istinski BH No.1

Mirza istinski BH No.1

Nadam se da se ta konstatacija na kraju posta nije odnosila na meneshminka je napisao/la:Smiješna mu je rasprava sa sudijom baš bila, našao on objašnjavati religioznu situaciju u BiH hah trebao je baciti priču sa njim i o politici xD
Mirza istinski BH No.1

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Što bi se odnosilo na tebe xD
I u pravu je Nefrid,trebalo je prekinuti mec dok se ti zidovski ekstremisti ne izbace sa tribina.
Da je slucajno bilo obrnuto pa da je neko iz Damirovog tima vrijedjao Židove sve svjetske novine bi pisale o skandalu na OI i Damir bi bezmalo bio diskvalifikovan.
Sto ne mogu ovih prodanih dusa.
Da je slucajno bilo obrnuto pa da je neko iz Damirovog tima vrijedjao Židove sve svjetske novine bi pisale o skandalu na OI i Damir bi bezmalo bio diskvalifikovan.
Sto ne mogu ovih prodanih dusa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
OVDJE ZAVRŠAVA RASPRAVA O DAMIROVOJ VJERI I CITIRANJEM SAFFA! Kasnije ću to obrisat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
gledam kako novak place poslije poraza, uz izjavu da mu je ovo jedan od najtezih poraza u karijeri i kontam kako to da neki nasi forumski strucnjaci olimpijadu proglasavaju nebitnim turnirom...ono nesto kao idemo dalje, spremati se za bitnije turnire.
Slicno tome podcjenjuje se i davis cup, imamo tolike igracine, kremu svjetskog tenisa, kojima je gubljenje vremena tri sedmice godisnje koje odvoje za repku. Obrazlozenje je kako gube dragocjeno vrijeme i bodove...a po mjesec-dva pred davis cup ne uzmu ni cca 50 bodova.
Bitan je individualni uspjeh, i ovo sto je dzumhur uspio je veliko za nase uslove, respect.
Basic je kucao na ta vrata ali sve su prilke da ih nece nikada otvoriti....nadati se boljem.
Samo odgovori na kritiku na ponasanje, posebno damirovo...mada i mirza zna nervirati svojom indolentnosti kao npr zadnji mec sa onim likom iz italije gdje mirza uopste nije igrao tenis...tada sam napisao da nam je svima koji ga pratimo, odvalio kvalitetnu samarcinu svojom igrom i ponasanjem....znaci, odgovori tipa, sta vi znate, uzmite reket u ruke, damir je milion zaradio a gdje ste vi itd..mi nikad nece biti jasni. damir je milioner (a nije jos uvjek) i on moze raditi sta hoce a mi obicni smrtnici, koji navijamo za njega, ne smijemo kritikovati kada zasluzi...ma bjezi.
Slicno tome podcjenjuje se i davis cup, imamo tolike igracine, kremu svjetskog tenisa, kojima je gubljenje vremena tri sedmice godisnje koje odvoje za repku. Obrazlozenje je kako gube dragocjeno vrijeme i bodove...a po mjesec-dva pred davis cup ne uzmu ni cca 50 bodova.
Bitan je individualni uspjeh, i ovo sto je dzumhur uspio je veliko za nase uslove, respect.
Basic je kucao na ta vrata ali sve su prilke da ih nece nikada otvoriti....nadati se boljem.
Samo odgovori na kritiku na ponasanje, posebno damirovo...mada i mirza zna nervirati svojom indolentnosti kao npr zadnji mec sa onim likom iz italije gdje mirza uopste nije igrao tenis...tada sam napisao da nam je svima koji ga pratimo, odvalio kvalitetnu samarcinu svojom igrom i ponasanjem....znaci, odgovori tipa, sta vi znate, uzmite reket u ruke, damir je milion zaradio a gdje ste vi itd..mi nikad nece biti jasni. damir je milioner (a nije jos uvjek) i on moze raditi sta hoce a mi obicni smrtnici, koji navijamo za njega, ne smijemo kritikovati kada zasluzi...ma bjezi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.