LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

delpiero20
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la delpiero20 » 13 mar 2012, 18:00

amerosm je napisao/la:@ delpiero

taj trade ne bi nikad uspio da Jerry West nije bio GM Memphisa. O trade-ovima o kojima mi pisemo nisu nase zelje, vec ih NBA analiticari preko twittera plasiraju u javnost, iako njihove objave treba uzimati sa rezervom i jedino gdje se s njima slazem je cinjenica da sa iole prosjecnim PG-om Lakersi postaju kandidati za naslov.
ma dobro ne osporavam ja nista, lakersi su veliki..i kod nas imate armiju navijaca :) malo sam ostar jbg al hajd...takav sam kad se radi o velikim klubovima jer sam po prirodi covjek koji navija da slabiji pobijedi...

felton je realan, jer cete konacno poceti igrati sa 5 igraca kao i svi ostali jer kako znam onaj fisher prosle godine dijelio 2,7 asistencija, to je mizerno...

sa nekim plejom koji ubacuje preko 10 i ima 7-8 asistencija vi bi igrali finale zapada protiv oklahome

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2012, 18:04

Uh kako je Bryant danas indirektno u medijima kritikovao Kupchaka sa izjavom da bi istog trenutka otpustio GM-a koji nije prepoznao talenat i kvalitet Lin-a.
Za one koje ne znaju Lakersi su imali mogucnost da ga dovedu 2010.godine, ali je Kupchak to odbio jer po njemu isti nije imao kvaliteta za NBA ligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 mar 2012, 18:45

taj trade ne bi nikad uspio da Jerry West nije bio GM Memphisa. O trade-ovima o kojima mi pisemo nisu nase zelje, vec ih NBA analiticari preko twittera plasiraju u javnost, iako njihove objave treba uzimati sa rezervom i jedino gdje se s njima slazem je cinjenica da sa iole prosjecnim PG-om Lakersi postaju kandidati za naslov.
mislis analiticari navijaci LAL,i to preko twitera hehe

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2012, 19:19

dema je napisao/la:

mislis analiticari navijaci LAL,i to preko twitera hehe
Ja ne znam ciji su oni navijaci, ali citam forum i oni objavljuju te informacije. Eh sada mene bas licno npr. ne zanima za koga navija Stephan A.Smith ili Woj ili osoba X ili osoba Y.
U istoj sam recenici napisao da ne vjerujem da je istinita ta ponuda i prema tim pokemonima - sada tako da ih nazovem - ili ce doci Felton ili Sessions ukoliko se uspiju dogovoriti sa klubovima ili nece niko. Eto za dva dana cemo svi biti pametniji.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 mar 2012, 19:34

Ja bi volio da dođe bilo ko, samo eto da se malo promijeni roster.
Ovako nakon 1 pobjede se zavaramo i mislimo da možemo do zvijezda, a onda već sljedeća tekma, poluvrijeme +20, onda izgubimo za 5 razlike :S
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2012, 01:13

Sessions za 11 minuta igre postigao 7 poena i ima 6 asistencija. Ne znam sta vise ceka Kupchak, nek da Cavsima pickove koje traze i nek dovede PG-a i time postanemo favorit za osvajanje zapada.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 mar 2012, 02:11

51-52 za Memphis na halfu. Odlicna partija Bynuma za sad, ali rezultatski je moglo bolje s obzirom da im nema ni Gaya ni Randolpha.
ser del barça es el millor que hi ha !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 mar 2012, 02:13

Bice ovo zanimljivo do samog kraja. Igrali smo korektno u vecini utakmice, upadnemo u rupu, pa onda napravimo seriju, kao i obicno ove godine. Endi dominira, a nije tako izgledalo na pocetku. Kobe ne forsira i to je ono sto me raduje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2012, 02:15

Hebem ti igraca koji ne zna pogoditi obicno polaganje. Fisher, Barnes i Blake su promasili sest laganih poena. Nadam se da ce Gasol nakon Cetvrtka igrati bolje i da cemo dobiti playmakera. Ako je vjerovati ESPN-u radi se na trade-u za Sessionsa.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 mar 2012, 02:18

Ako nista Fisher uvezao dvije trice :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2012, 02:20

Imali ko dobar link meni losa slika ? :roll:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 mar 2012, 02:21

Kobe Bryant je napisao/la:Imali ko dobar link meni losa slika ? :roll:
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2012, 02:59

Ovo je sada stvarno zabrinjavajuce. Memphis igra bez Gay-a i Rudolph-a i opet ima 11 poena prednosti. Ono sto navodno krasi Browna ima propusta sa svih strana.
Mi prvo moramo uraditi trade, pa zatim mjenjati trenera. Hebem ti ja ekipu koja nije u stanju dobiti utakmicu na gostujucem parketu.

Edit: E moj Gasolu goni se u 1000000 PM, kada dopsutis da te jedan kloc kao Haddadi na sutu izblokira. Da ga hoce trade-ovati za TPE ili ga onako pokloniti odmah bi se pojacali. I onda se neki pitaju sto Bryant siluje :? :?
Pa kako nece kada igraci koji zaradjuju ukupno preko 10 miliona $ godisnje nisu u stanju pogoditi polaganje, i kada ti krini centar dopusti da ga kloc izblokira.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 14 mar 2012, 03:07, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2012, 03:04

amerosm je napisao/la:Ovo je sada stvarno zabrinjavajuce. Memphis igra bez Gay-a i Rudolph-a i opet ima 11 poena prednosti. Ono sto navodno krasi Browna ima propusta sa svih strana.
Mi prvo moramo uraditi trade, pa zatim mjenjati trenera. Hebem ti ja ekipu koja nije u stanju dobiti utakmicu na gostujucem parketu.
Uvjek sam bio opusten prije jer su lakersi bili najbolja gostujuca ekipa u playoff-u pod Phill-om , ali ovo sad je zabrinjavajuce, uredu da klupa odigrao lose na gostovanju , ali brate onda promjeni nesta kod startera , treba MWP da starta u LA a da sjedi na gostovanju , dobro Gasol-a razumijem poslije ovoliko price oko trade-a pa cak i od pocetka sezone, ali svaka cast Fisheru na starim zaslugama , ali on jednostavno nemoze biti starter u bilo kooj NBA ekipi a knali u lakersima koji eto hice da su u vrhu :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2012, 03:25

jao Balke-a on udvaja M.Gasola na postu :roll: , samo zasmetao Baynumu :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 mar 2012, 03:27

Kakvom bolan Bynum - u, ono je bio Artest.

P. S. Produzeci, iako smo gubili i po 15 razlike, ali vratili smo se. Eh sada da vidimo da li cemo to da iskoristimo.
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 14 mar 2012, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 mar 2012, 03:28

OT :mrgreen: mogla se ova zadnja minuta bolje odigrati ali s obzirom da su gubili 95 90, dobro je :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2012, 03:29

neno#4 je napisao/la:Kakvom bolan Bynum - u, ono je bio Artest.
e onda je ok , mislio sam da je baynum kontam sta radi frajer , meni slika nekakva izduzena , a ton smanjen , djeca spavaju :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2012, 03:32

Bez obzira kako se ovo zavrsilo Brown mora poceti koristiti mozak. Ne moze mu Bryant igrati svaku noc 40+ jer nece moci dati svoj maksimum u PO.
Ne daj Boze da igraju Gay i Randolph bi nas nabili 20 razlike. Bynum je zvije i samo da ga povrede zaobidju.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 mar 2012, 03:34

Meta WP treba da igra samo kada ima koga da cuva (Lebron, Pirce..) u ostalim slucejevima je bolje rjesenje Barnes ili cak Ebanks :roll:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.