Ja sam za, ali spominje se Rudar Prijedor kao najizglednija opcija
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Nije htjela u gol nikako, dobro je na kraju proslo
Sve u svemu ne svidja mi se ovo zadnjih nekoliko kola, treba izgurat jos 2 tekme i onda se dobro pojacat, a nekim se i zahvalit vala
Sve u svemu ne svidja mi se ovo zadnjih nekoliko kola, treba izgurat jos 2 tekme i onda se dobro pojacat, a nekim se i zahvalit vala
TŽV!
-
- Kontakt:
Tosku fali krilni igrac. Bezveze se gura Sadik koji je mnogo bolji u sredini
Dobro odrađena utakmica danas. Na vrijeme gol dali i onda ih kontrama ubili,mogli smo im jos dva-tri komotno zabiti. Tek na TV-u se vidi koliko nam Pota znaci na terenu, uvijek oko njega dva-tri igraca a on je zna zadrzati ili odigrati neki extra pas. Sve u svemu zasluzena pobjeda danas. Cestitke 

- ASD
- Kontakt:
Malo sam posmatrao Striku danas, da li mi se čini ili je on ono baš dobar u igri nogom?
Koji je igrač asistirao kod drugog gola, a koji je igrač pružio pass Bibiću (predasistencija) kod trećeg gola?
Koji je igrač asistirao kod drugog gola, a koji je igrač pružio pass Bibiću (predasistencija) kod trećeg gola?
-
- Kontakt:
Ma Strika je vrh.
- Dizdarevic
- Dizdarevic
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Koja smo mi sila kad igramo kuci. **** Kenan uzeo pare da sudi za GOSK a mi njih 4:1 poderemo
. Idemo aBd i u nedjelju po pobjedu da zavrsimo polusezonu na drugom ili trecem mjestu.
TŽV

TŽV
Uzeo pare debil od sipinih inspektora

Mozda zavrsimo i prvi kad plastiku suspenduju

TŽV!
Nadaj se seoski primitivac!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A cuo sam iz pouzdani izvora da su trazili,od FK olimpic, i fakture za mancinijeve sendvice i dnevnice.
A ti na svoju temu razguli i pisi sam sa sobom.
-
- Kontakt:
Cujem Rastoka trazio neke velike pare da se vrati, a i Sera se nudi !?!
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I ja sam nešto slično čuo. Da od Rastoke nema nista, a volio bi da se Šera vrati, kud je igrao kud premijer liga. Kako sam cuo da šabić hoće Kalesića a postoji obostrano interesovanje, jedino ako ga Prijedor pusti.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑15 nov 2019, 01:59Cujem Rastoka trazio neke velike pare da se vrati, a i Sera se nudi !?!
Sta li Sabic radi na stadionu Zvijezde danas 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sve je moguce,kod nas ce biti razilazenja,nadam se da nece kljucni igraci ici ali sve je do glavesina u upraviHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 17:03Gleda potencijalna pojačanja iz Zvijezde i Goražda koja želi dovesti na pauzi
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mislim da se 1 igrac od vas a 2 iz Goražda prati. Al vidjet ćemo na pauzi.Ponovo je napisao/la: ↑16 nov 2019, 20:41Sve je moguce,kod nas ce biti razilazenja,nadam se da nece kljucni igraci ici ali sve je do glavesina u upraviHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 17:03Gleda potencijalna pojačanja iz Zvijezde i Goražda koja želi dovesti na pauzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.