pa mi nikad nebi napunili stadion od npr.  70 000
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
 Jadni ovi koji dolaze van Zenice a pogotovo ova dijaspora.
 Jadni ovi koji dolaze van Zenice a pogotovo ova dijaspora.pa policija je glavni kolovođa i ubijeđen sam da imaju tal i oniszlaja je napisao/la:Ovo je ono najtuznije. Kako ostalima vise stat u kraj? Nadam se da ce policija jednom pocet hapsit ove pred tekmu...Scof1eld je napisao/la:i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu

Tebi hvala, spasio si me bezveznog dolaska iz tuzleScof1eld je napisao/la:eh ja sam se upravo vratio iz reda jer ono je smijesno.. budem gore pri vrhu, i kreteni iz policije dodju i postave onu ogradu na sred ulice.. Sad normalno covjek na covjeku, ne mozes sjesti nikako, guras se nowitzki svake sekunde.. Nema sanse da se isplati cekati kartu u onakvim uslovima 12h da bi ona sutradan rekla ima samo jug.. prosli baraz sam cekao od 02:00 ali makar se moglo sjesti i cekati.. ovako predebilno
i od 1000 ljudi sto ceka 5 ce na tekmu

Elegant je napisao/la:Zamislis odes u ovaj red za karte i skontas da si zaboravio pare ?!Jadni ovi koji dolaze van Zenice a pogotovo ova dijaspora.

romeo je napisao/la:Pa i vi iz Tuzle cete imati odredjen broj karata u Centrotransu, zar ne ? Ne znam sto bi u Ze dolazili po karte, kada i Zenica kao grad nece dobiti vise od 3 000 karata

rezervacije po krvnim vezamapapu je napisao/la:romeo je napisao/la:Pa i vi iz Tuzle cete imati odredjen broj karata u Centrotransu, zar ne ? Ne znam sto bi u Ze dolazili po karte, kada i Zenica kao grad nece dobiti vise od 3 000 karata
I ja sam danas provjerio nema nista... zena govori "bilo je nesto ali ode to zacas"

fakat jarane, dobro je da sam odustao nakon samo 1h cekanjanicaze_072 je napisao/la:Evo sad iz reda. Iz onog ce izbiti belaj i to ogromnih razmjera. Sad vec je uzaludno otici i stati u red, a red je formiran na moronski nacin i da stvar bude gora 3 policajca koja su tu bila su se udarila nogom u glavu i otisla.
Ogromne kolicine alkohola, buka, vika, galama, nema ondje 10% normalnog naroda...

bilo bi lijepo ujutro da nam neko stavi slike da vidimo kako je to
 bilo bi lijepo ujutro da nam neko stavi slike da vidimo kako je to  bice belaja, trebalo bi tu policija da dodje odmah bolje je. Ja sam u Americi i cekam da vidim kako ce biti za ulaznice
 bice belaja, trebalo bi tu policija da dodje odmah bolje je. Ja sam u Americi i cekam da vidim kako ce biti za ulaznice 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.