Svatko ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ti na svoje koje je razlicito od mog. Ja sam veliki ljubitelj stadiona, pa mi onda valjda sve to vise prirasta srcu, za mene Arsenal vise nije taj klub od kad je napustio Highbury, iako im je novi neuporedivo bolji i ljepsi. Vec sam napisao kako me taj Zeljo osvojio svojim stadionom, a uvjeren sam da navijaci nebi htjeli da se stadion mice sa Grbavice. Mozda bi se pomirili s promjenom lokacije, ali da ostane taj dio grada. Evo i primjer kluba za koji ja navijam, Dinamo, nekoliko puta se spominjalo preseljavanje, a to je naislo na ostre kritike i ne vjerujem bas da bi dobro zavrsilo kad bi se stadion preselio. druga stvar su stadioni manjih klubova, a takvih je po BiH kamara, a i u regionu. Evo uzmi primjer Veleza, zar mislis da bezveze placu za BB? Jednostavno je tu povijest ispisana i ljudi zele da ostanu tu. To je tvoja kuca, djedovina, da se tako izrazim i tesko je to napustit, pa koliko god negdje drugo bilo bolje i ljepse.mikki21 je napisao/la: neslazem se stobom tu ni sekunde! klub cine navijaci i bivsi i sadasnji igraci, to jest to je duh jednog kluba a ne stadion! normalno kad se dugo vremena igra na jednom stadionu i uz njega se veze ali nepostane drugi klub ako promjeni na novi bolji stadion! navijaci i igraci ostaju isto znaci i duh i tradicija kluba ostaje sve isto! normalno druga je stvar ako se kao u americi neki klub preseli u sasvim drugi grad onda to gubi na vrijednosti ali to svakako nije slucaj u nas!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nakon ovakvih scena u Travniku ne bi me začudilo da se sljedeći derbi igra pred praznim tribinama.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
nama je nk travnik trazio naknadu za 33 unistene stolice,a nismo ni jedne unistili,a vidjet cemo sta ce biti poslije ove utakmice 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovaj golman Travnika teška rupa.
Da su igrači udbaškog kluba prisebniji trebali bi samo šutati u okvir gola i zabit će s lakoćom par komada.
Predviđam preokred sarajeva u drugom poluvremenu.

Da su igrači udbaškog kluba prisebniji trebali bi samo šutati u okvir gola i zabit će s lakoćom par komada.
Predviđam preokred sarajeva u drugom poluvremenu.
Željezničar ale!
20 min gledam utakmicu, smor zivi. Sarajevo bez Sesara kao mi bez Nyeme. Krmak nista nije pokazao, kao ni Suljic.
Kristic de.bilcina. Treba ga nalemat posteno. Moglo bi ovo biti 1/2
Kristic de.bilcina. Treba ga nalemat posteno. Moglo bi ovo biti 1/2
NO PYRO NO PARTY
- SarajlijaTM
Dzemila,lose su ti se kasike otvorile,dodjes mi marku,a ti se pejtone jos mozes vaditipayton je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA...![]()
samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma

Kolku su kaznu Manijaci dobili za bakljadu u Zenici proslo kolo?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sto sada niko ne prica o sviranom ofsajdu protiv Travnika ??? Da se desilo na suprotnoj strani i uticalo na kontru Sarajeva ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ?????
Znaci ne jednom nego dva puta se Travniku svira ofsajad a da ga nije BILO! I to u situacijama kada igrac treba da izadje pred gomana. Nadam se da ce mediji ( jednakim zarom kao sto je bio slucaj u Zenici )traziti izuzece sudije i sto strozije kazne. Hoce da nam srozaju fudbal na najnize grane.master44 je napisao/la:Sto sada niko ne prica o sviranom ofsajdu protiv Travnika ??? Da se desilo na suprotnoj strani i uticalo na kontru Sarajeva ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ?????
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mi smo u Zenici iz drugih razloga.Ultras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ultras1921
- Kontakt:
Znam koji je razlog,al nije bitno. I ovima je 25 rodjendanbagrcavi je napisao/la:Mi smo u Zenici iz drugih razloga.Ultras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma dobro, baklje ko baklje, to je onako navijacko i to i nije neki problem, naprotiv - lijepo izgleda (kad se ne ubacuje u teren) al kad se vec i ubace nije to neki bum, par minuta prekida i dobro - al to je fudbal 
ono sta je nas problem, to je nacionalna i religijska mrznja, to treba da se iskorijeni i pustiti miliciju da udara cim neko pomene nacionalnu mrznju, pa bi polako navijaci postali bolji ljudi prije svega
a baklje nisu nikakav problem 

ono sta je nas problem, to je nacionalna i religijska mrznja, to treba da se iskorijeni i pustiti miliciju da udara cim neko pomene nacionalnu mrznju, pa bi polako navijaci postali bolji ljudi prije svega

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ja mislim da ce nakon ovog kola zasijedati disciplinska komisija i donijeti kazne za 7, 8 i 9 kolo, posto zadnji put kada sam citao za kazne je bilo za sesto kolo.samocelik je napisao/la:Kolku su kaznu Manijaci dobili za bakljadu u Zenici proslo kolo?![]()
![]()
Jes', obična bakljada i obično razvaljivanje stolicaUltras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Et ko nebi vi ni stolice dirali u Zenici...Da ste mogli sve bi ih potrgali...Al murija za ledzima bilaKeenan.- je napisao/la:Jes', obična bakljada i obično razvaljivanje stolicaUltras1921 je napisao/la:Nemoj biti bezobrazan. Obicna bakljada koja koje ima kad odes u bilo koju zemlju, mediji prave nakav problem od toga! Naravno uvijek je bolje da se ne ubacuje u teren, al sta ces. I mi smo u Zenici!Keenan.- je napisao/la:Kad papci ne znaju gubiti..

::::SAMO ČELIK::::
Jedna stvar mi nije jasna, kako svi bas u Travniku lome stolice
Prvo Ultrasi, pa Robijasi, pa sad Pitari, nek se zapitaju jel to do njih ili do stolica jer po izjavama Robijasa stolice su skoro pa same pucale.

SAMO ČELIK !
i mi smo po njima lomili stolice

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma bjez ba u onom Travniku vjetar puhne 4 stolice se slome 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.