FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Šabić nas je 6 kola vodio i osvojio 2 boda.
Ako uzmemo u obzir da je Šabić startao sa skoro potpuno novom ekipom (Mislim da su Isaković i Velić jedini iz sezone 2017/2018), onda su ova dva osvojena boda i razumljiva. Nije nam ekipa bila uigrana što je i sam Zildžović u više navrata spomenuo. U nastavku prvenstva Zildžović je rotirao par igrača i to je to, uz sticanje uigranosti, pokazalo se uspješno. Sve u svemu, slažem se da Beganoviću treba dati max. 2-3, a ne kao Šabiću 6 utakmica sa mogučnošću kiksa, s obzirom da će on najvjerovatnije, startati sa uigranom ekipom.
Ako uzmemo u obzir da je Šabić startao sa skoro potpuno novom ekipom (Mislim da su Isaković i Velić jedini iz sezone 2017/2018), onda su ova dva osvojena boda i razumljiva. Nije nam ekipa bila uigrana što je i sam Zildžović u više navrata spomenuo. U nastavku prvenstva Zildžović je rotirao par igrača i to je to, uz sticanje uigranosti, pokazalo se uspješno. Sve u svemu, slažem se da Beganoviću treba dati max. 2-3, a ne kao Šabiću 6 utakmica sa mogučnošću kiksa, s obzirom da će on najvjerovatnije, startati sa uigranom ekipom.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Kakav ba Beganović, marioneta obična! Najmanje se on pitao u vezi ekipe u svim klubovima koje je vodio. U Rudaru pogotovo. Bilo ko drugi da je vodio Mladost, ostvario bi otprilike iste rezultate, ako ne i bolje, jer je Mladost stvarno kvalitetna.
#samoRudar #zauvijek
Ma ja trebao je ostati jos deset kola da nas zakuje za dno i da nas niko ne vrati vise. Imao je ekipu sa kvalitetnim igračima i preireme čitave da ih spremi. Dok nas je vodio ni igre nit kojeg vraga. Tako da daleko mu kuća bila.FKMLADOSTDK je napisao/la:Šabić nas je 6 kola vodio i osvojio 2 boda.
Ja ne vjerujem iskreno Beganovicu i gotovo. Ako me razuvjeri prvi ću čestiat. Mladost, Rudar i Čelik... Nije pokazao nista čak je bio uzasan dok je nas vodio u prvoj ligi federacije.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma jok ba, nisi me skontao, samo iznosim činjenice. Prvi sam bio za njegov odlazak radi rezultata. Mučno mi je bilo gledati utakmicu sa jednim ili nijednim šutom na go protivnika, čak i na domaćim utakmicama, ali činjenica je da je ekipa bila neuigrana, što nas ne bi trebalo zanimati. Bodovi su jedino bitni i ništa više, oni su jedini mjerilo i pokazatelj. Imao je on 6 utakmica iz ranije sezone, komplet pripreme i 6 utakmica iz ove sezone da pokaže šta zna i šta može, ali drugo su pripreme od takmičarskih utakmica. Nije se snašao i noga mu je bila navakat. A to za trenera, pa svi bi mi voljeli dovesti nekog provjerenog stručnjaka, ali ni to nije nikakva garancija uspjeha. Provjerenog smo imali Husrefa, pa šta nam je uradio, ispade najgori trener/papak u historiji Mladosti. Ali bez obzira na sve, nekog kao Zilđovića (koliko god bio provjeren) ne bi više volio vidjeti u klubu, jer ostavio nas je na cjedilu nakon prvog problema s kojim se suočio.Wolffire je napisao/la:Ma ja trebao je ostati jos deset kola da nas zakuje za dno i da nas niko ne vrati vise. Imao je ekipu sa kvalitetnim igračima i preireme čitave da ih spremi. Dok nas je vodio ni igre nit kojeg vraga. Tako da daleko mu kuća bila.FKMLADOSTDK je napisao/la:Šabić nas je 6 kola vodio i osvojio 2 boda.
Ja ne vjerujem iskreno Beganovicu i gotovo. Ako me razuvjeri prvi ću čestiat. Mladost, Rudar i Čelik... Nije pokazao nista čak je bio uzasan dok je nas vodio u prvoj ligi federacije.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Pravi potez Musije je ostavljanje Begana za trenera..Ne trebaju komentirati oni koji nisu blizu klubu..Began najbolje poznaje ekipu...i jos jedna informacija-famino odlazi uz veliku odštetu...
- L' Imperator
- Kontakt:
Da li je pravi potez ili ne vidjet ćemo, a komentarisati ima pravo, ako želi, svaki registrovani korisnik foruma. Ako ti se ne sviđa što pročitaš na ovoj temi, otvori novu "samo za one koji su blizu klubu".
A što se Fanima tiče, jedan kakanjski novinar mi je rekao da će s njim biti raskinut ugovor.
A što se Fanima tiče, jedan kakanjski novinar mi je rekao da će s njim biti raskinut ugovor.
#samoRudar #zauvijek
Poznavanje ekipe je jedno, imati znanje da od te ekipe napravi nesto sasvim drugo.amar009 je napisao/la:Pravi potez Musije je ostavljanje Begana za trenera..Ne trebaju komentirati oni koji nisu blizu klubu..Began najbolje poznaje ekipu...i jos jedna informacija-famino odlazi uz veliku odštetu...
Hahah za Galića, Brku, Ramovic, Miču, Arezinu klub nje mogao transfer napraviti Tupav da prodamo ovog atletičara za neku veliku odštetu.
Mozda odšteta od nas jer mu se kasni sa isplatama....
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Zašto atletičara? To Fanimo po tebi nije dobro krilo?Wolffire je napisao/la:Poznavanje ekipe je jedno, imati znanje da od te ekipe napravi nesto sasvim drugo.amar009 je napisao/la:Pravi potez Musije je ostavljanje Begana za trenera..Ne trebaju komentirati oni koji nisu blizu klubu..Began najbolje poznaje ekipu...i jos jedna informacija-famino odlazi uz veliku odštetu...
Hahah za Galića, Brku, Ramovic, Miču, Arezinu klub nje mogao transfer napraviti Tupav da prodamo ovog atletičara za neku veliku odštetu.
Odkud ti znaš da se kasni sa isplatama nekome u klubu?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Fanimo je malo živno pred kraj sezone i dobro bi bilo da ostane još bar polusezonu, mislim da bi pokazao puni potencijal, ali prema informacijama koje sam upravo dobio iz kluba, velika je vjerovatnoća da će on i Arežina otići za finu odštetu.
Ove godine je u planu natkriti tribinu, a od iduće su reflektori uslov za dobijanje licence tako da..
Ne sviđa mi se to odgađanje svake godine, ali šta ćeš, ništa nas više ne može iznenaditi u ovoj državi. Ali koliko je do saveza, mislim da je još više do ljudi u klubovima. Nemaju volje.., a da bar hoće započeti bilo šta, to bi se sigurno i završilo!
Ove godine je u planu natkriti tribinu, a od iduće su reflektori uslov za dobijanje licence tako da..
Ne sviđa mi se to odgađanje svake godine, ali šta ćeš, ništa nas više ne može iznenaditi u ovoj državi. Ali koliko je do saveza, mislim da je još više do ljudi u klubovima. Nemaju volje.., a da bar hoće započeti bilo šta, to bi se sigurno i završilo!
#samoRudar #zauvijek
Po ovome sto sam do sad vidio nije. Nisam nesto vidio da dribla, jako strašljivo ulazi u kontakte. Ako ga prodaju na osnovu polusezone ove kod nas onda svaka čast upravi.FKMLADOSTDK je napisao/la:Zašto atletičara? To Fanimo po tebi nije dobro krilo?Wolffire je napisao/la:Poznavanje ekipe je jedno, imati znanje da od te ekipe napravi nesto sasvim drugo.amar009 je napisao/la:Pravi potez Musije je ostavljanje Begana za trenera..Ne trebaju komentirati oni koji nisu blizu klubu..Began najbolje poznaje ekipu...i jos jedna informacija-famino odlazi uz veliku odštetu...
Odkud ti znaš da se kasni sa isplatama nekome u klubu?
Imam svoje izvore.
- L' Imperator
- Kontakt:
[INFO] Hiroš i Jusić se vraćaju sa posudbe, a i Vazda najvjerovatnije. Vedo bi trebao doći.
Za ovaj prelazi rok prioritet je lijevi bek, a ostali će se po potrebi dovoditi.
Za ovaj prelazi rok prioritet je lijevi bek, a ostali će se po potrebi dovoditi.
#samoRudar #zauvijek
Arezina u Lokomotivi. Bio je pod ugovorom ali eto poznavajuci nas sve je moguće.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ko je Jusić? Nisam ga upratio, da nije neko mlađi?L' Imperator je napisao/la:[INFO] Hiroš i Jusić se vraćaju sa posudbe, a i Vazda najvjerovatnije. Vedo bi trebao doći.
Vedo ima ponude od par klubova iz PL, a moguće i nešto iz inostranstva. Još je upitan njegov dolazak, ali ako Fanimo ode (kako se prića), bio bi nam od velike pomoći na toj poziciji.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Mladost je dobila obeštećenje! Svi znamo o kakvom se igraču radi, ali isto tako znamo da ima i svoju drugu, lošiju stranu, zbog koje i prije Mladosti nije ostvario bolju karijeru. Dobio sam informaciju da je, za ovo koliko je odigrao, cifra odlična, ali nisam uspio saznati o koliko se novca radi.Wolffire je napisao/la:Arezina u Lokomotivi. Bio je pod ugovorom ali eto poznavajuci nas sve je moguće.
#samoRudar #zauvijek
Ma ja kod nas sve tajanstveno. Prvo će informaciju prenijeti svi mediji pa onda klupski kao i obično.L' Imperator je napisao/la:Mladost je dobila obeštećenje! Svi znamo o kakvom se igraču radi, ali isto tako znamo da ima i svoju drugu, lošiju stranu, zbog koje i prije Mladosti nije ostvario bolju karijeru. Dobio sam informaciju da je, za ovo koliko je odigrao, cifra odlična, ali nisam uspio saznati o koliko se novca radi.Wolffire je napisao/la:Arezina u Lokomotivi. Bio je pod ugovorom ali eto poznavajuci nas sve je moguće.
Eh da vidimo sad gdje će naše ubitačno krilo završiti.
- L' Imperator
- Kontakt:
I ja bih volio da se nekad nešto transparentno uradi, ali šta ćeš..Wolffire je napisao/la:Ma ja kod nas sve tajanstveno. Prvo će informaciju prenijeti svi mediji pa onda klupski kao i obično.
Eh da vidimo sad gdje će naše ubitačno krilo završiti.
Glupo je da sportsport.ba prvi objavi tako neke informacije koje nema šanse da saznaju prije kluba. U tom pogledu, klub stagnira već godinama.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo dobio sam informaciju da će za par dana ponovo biti pokrenuta web stranica kluba baš zbog tih stvari, a i kaportal će biti aktivniji u prenošenju novosti vezanih za klub. Uvest će se i neke novine u vezi semafora na stadionu od sljedeće sezone.
Dobio sam i dokaze da je mali Nikolić bio na pragu prelaska u Šahtar. S kakvim ljudima se pregovaralo i ko je bio posrednik
Velika si Mladosti!
Dobio sam i dokaze da je mali Nikolić bio na pragu prelaska u Šahtar. S kakvim ljudima se pregovaralo i ko je bio posrednik

Velika si Mladosti!
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma kolika god da je cifra, teško ćemo naći sličnog igrača. Jedini koji je znao stati na loptu, a o slobodnjacima da i ne pričamo.L' Imperator je napisao/la:Mladost je dobila obeštećenje! Svi znamo o kakvom se igraču radi, ali isto tako znamo da ima i svoju drugu, lošiju stranu, zbog koje i prije Mladosti nije ostvario bolju karijeru. Dobio sam informaciju da je, za ovo koliko je odigrao, cifra odlična, ali nisam uspio saznati o koliko se novca radi.Wolffire je napisao/la:Arezina u Lokomotivi. Bio je pod ugovorom ali eto poznavajuci nas sve je moguće.
Još uvijek nema pojačanja, zatišje, valjda se nešto sprema : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Dobra stvar je sto izgleda neće biti puno odlazaka. Kostur ekipe je tu. I to ce biti naša najveća prednost. Dodati tu jos par igrača i mislim da možemo ove godine iskorak napraviti.
Treba nam jedan kvalitetan bek, kreativni vezni i krilo ako vec ode Fanimo. I beckup spic.
Ne sviđa mi se ova tišina nije valjda da ama bas nikog ne tražimo...
Treba nam jedan kvalitetan bek, kreativni vezni i krilo ako vec ode Fanimo. I beckup spic.
Ne sviđa mi se ova tišina nije valjda da ama bas nikog ne tražimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.