Igrač br. 6
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...
Tocno si ovo konstatirao ali rano je za vristati na Mesu. Ognjen je solidan igrac ali protiv ovih snaznih igraca nema nikakve sanse. Pa njega Lukaku odnese kao da ne postoji.Pappy je napisao/la:Nema on mozga a ne znanja.mandraX je napisao/la:Borben igrač drama, zaista se trudi, grize...jedan od borbenijih u svetom dresu, al' sta ces kad nema znanja.Doduše ništa puno više mozga nema onaj ko je pustio njega da čuva Felainija u skoku
Bilo je najmanje tri igraca gora od Vranjesa veceras. Prvi gol jest greska ali ne neki veliki kiks. Imao finih intervencija i to je to, nit smrdi niti miriseSlevinKelevra je napisao/la:Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...
S tim sto je Felaini najbolji belgijski glavonja, dok Ognjen nije nas. U tome je razlika. Na zemlji je bio dobar, narocito prvo poluvrijeme, ali mu je skok kao i gotovo uvijek problemSlevinKelevra je napisao/la:Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...
Bilo fino ili ne,nisam nista pogrijesio.Pokazao je i dokazao ko je i sta je,svojim postupkom,za mene je od tada, ponavljam, četnik.I to se nece promijeniti.Ko misli drugacije,ocigledno pored ociju ne vidi.Sabinho je napisao/la:Nije fino da se ovako izrazavas. Negoduj, budi kivan ali zadrzi dostojanstvo- Ognjen je nas predstavnik.deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
Budi mi pozdravljen
- Gabon
- Kontakt:
Smece...ovo stoper 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Greska kod prvog gola, onda amaterski napravljen penal. Bgm puuuuno vise smrdi, nego sto mirise..geoxx je napisao/la:Bilo je najmanje tri igraca gora od Vranjesa veceras. Prvi gol jest greska ali ne neki veliki kiks. Imao finih intervencija i to je to, nit smrdi niti miriseSlevinKelevra je napisao/la:Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a koji smo to miPappy je napisao/la:S tim sto je Felaini najbolji belgijski glavonja, dok Ognjen nije nas.

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 sep 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ce ti neki Bosnjak (igrac) nakon slicnog poteza postati nesto sto ti je posao Vranjes nakon tetovaze onda podrzavam. U protivnom, ne mozemo se sloziti.deni_TM87 je napisao/la:Bilo fino ili ne,nisam nista pogrijesio.Pokazao je i dokazao ko je i sta je,svojim postupkom,za mene je od tada, ponavljam, četnik.I to se nece promijeniti.Ko misli drugacije,ocigledno pored ociju ne vidi.Sabinho je napisao/la:Nije fino da se ovako izrazavas. Negoduj, budi kivan ali zadrzi dostojanstvo- Ognjen je nas predstavnik.deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
Budi mi pozdravljen
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bravo Sabinho ne treba se covjek vrijedjati. Zasto se ne mozemo dici na nivo vise? Moramo li biti isti kao neki iz okoline? Sramim se ovih kvalifikacija. Odigrao ie losu utakmicu ali sta to ima veze sa ovim atributima. Kakvi smo uhhhhhhhhhh!!!Sabinho je napisao/la:Nije fino da se ovako izrazavas. Negoduj, budi kivan ali zadrzi dostojanstvo- Ognjen je nas predstavnik.deni_TM87 je napisao/la:Ukopa nas četnik dobro...pa opet ga okivajte u zvijezde kad odigra dobru utakmicu protiv reprezentacija tipa Luksemburga
E moj Mehmede....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga, to je vec pitanje dogovora ko koga cuva. Samo kazem da covjek nije odigrao lose koliko ce se to sigurno probati predstaviti zbog stvari koje veze nemaju sa fudbalom. Penal je takodjer napravljen u trenucima kad su samo on i drugi stoper bili zaduzeni za odbranu, nakon ulaska Hajrovica.Pappy je napisao/la:S tim sto je Felaini najbolji belgijski glavonja, dok Ognjen nije nas. U tome je razlika. Na zemlji je bio dobar, narocito prvo poluvrijeme, ali mu je skok kao i gotovo uvijek problemSlevinKelevra je napisao/la:Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...
E moj jarane, pa Lukaku je najkorpulentniji napadac u Evropi trenutno, covjek koji se najbolje gradi kada primi loptu u Engleskoj. I pored svega toga veceras ga je dobro cuvao Vranjes. Kod prvog gola 4 nasa igraca je odvukao neko na prvu stativu, mislim da uopste nije Vranjes ni bio zaduzen za Fellainija u tom prekidu. A i treba biti realan i reci da nemamo bolje alternative na klupi je Bicakcic koji nije nista bolji od Ogija.bhfanatic14 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Stavim se u njegovu kozu i stanem na njegovu stranu. Kako god okrenem, svi smo mi ljudi i svi pogrijesimo pogotovo kad je neko pod lupom i prati mu se svaki korak. Kriv je za dva gola ali dosta dobrih reakcija, realno i Mesa ga je ukopao.
Uh jebote tek sad vidim da je Vranjes napravio penal, ja konto Sunjic
Dobro, losa partija niko ne spori ali i dalje stojim iza toga da je bilo par gorih igraca koji apsolutno nista korisno na utakmici nisu uradili.
Kako god, mislim da bi veceras Mesina tema trebala biti najposjecenija. Ovo nije utakmica koju gubi stoper, Pjanic ili neki igrac, nego utakmica koju gubi selektor.

Dobro, losa partija niko ne spori ali i dalje stojim iza toga da je bilo par gorih igraca koji apsolutno nista korisno na utakmici nisu uradili.
Kako god, mislim da bi veceras Mesina tema trebala biti najposjecenija. Ovo nije utakmica koju gubi stoper, Pjanic ili neki igrac, nego utakmica koju gubi selektor.
Sabinho ne znam sta je za tebe slican potez(tetoviranje granica nase drzave,ljiljani),ne kontam sta ?On sto je istetovirao, nastalo je na genocidu,ovo moje pomenuto ne,pametnom dovoljno.Nikad ga vise necu podrzavati,za mene ne postoji(iako me podsjeti da je tu,kad ovako zasere utakmicu)
-
- Kontakt:
Znam ja dobro ko je lukaku, ali odbija se od njeg ko djete... bicakcic i sunjic stoperi bundeske losiji od vranjesa?! Dobro stim si dosta o sebi reko. I ne radi se samo o tome kako je cuvao nekog pa nezna frajer ni loptu izvest iz odbrane nego mu se igra svodi na izbijanje cim je primi. Par puta ima cistu loptu i izbija u aut il korner i tako smo i gol primili. Znaci on izbio u korner i onda jos on zaboravlja covjeka umjesto glavom ide nogom. Pa par puta klize nepotrebno gdje moze loptu cisto uzet i iznjet on klize dzabe i opet gubimo loptu. Ko nece da vidi taj se pravi slijep. Nikad nije bio igrac nit ce ikad bit kvalitet za repku. Penal napravio nemoze gluplje mogo je cekat hazarda koji je bio izgubljen u toj situaciji nikakk nije mogo nista ucinit loptom dao sebi dug for, a ovaj opet ko konj zaletio se udarit u loptu ko krkan. Smijesno smijesnobulbasor je napisao/la:E moj jarane, pa Lukaku je najkorpulentniji napadac u Evropi trenutno, covjek koji se najbolje gradi kada primi loptu u Engleskoj. I pored svega toga veceras ga je dobro cuvao Vranjes. Kod prvog gola 4 nasa igraca je odvukao neko na prvu stativu, mislim da uopste nije Vranjes ni bio zaduzen za Fellainija u tom prekidu. A i treba biti realan i reci da nemamo bolje alternative na klupi je Bicakcic koji nije nista bolji od Ogija.bhfanatic14 je napisao/la:Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ti sad malo dodajes i lazes, jedva cekas neku gresku da popljujes po covjeku, a razlog tome je ona prica oko tetovaze. Glumis nekog bh_fanatica i patriotu a pretpostavljam da si veliki nacionalista i da ti smeta sto je Ogi i dalje u repci.bhfanatic14 je napisao/la:
Znam ja dobro ko je lukaku, ali odbija se od njeg ko djete... bicakcic i sunjic stoperi bundeske losiji od vranjesa?! Dobro stim si dosta o sebi reko. I ne radi se samo o tome kako je cuvao nekog pa nezna frajer ni loptu izvest iz odbrane nego mu se igra svodi na izbijanje cim je primi. Par puta ima cistu loptu i izbija u aut il korner i tako smo i gol primili. Znaci on izbio u korner i onda jos on zaboravlja covjeka umjesto glavom ide nogom. Pa par puta klize nepotrebno gdje moze loptu cisto uzet i iznjet on klize dzabe i opet gubimo loptu. Ko nece da vidi taj se pravi slijep. Nikad nije bio igrac nit ce ikad bit kvalitet za repku. Penal napravio nemoze gluplje mogo je cekat hazarda koji je bio izgubljen u toj situaciji nikakk nije mogo nista ucinit loptom dao sebi dug for, a ovaj opet ko konj zaletio se udarit u loptu ko krkan. Smijesno smijesno
A sto se tice Bicakcica, taj se pokazao na SP, okretanjem gu.zice Messiju i obaranjem Besica. Taj nikad nece biti ozbiljan igrac.
Sunjic je dobar, vjerovatno i bolji stoper do Vranjesa, ali je sporiji i zbog toga nije zapoceo utakmicu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
- Kontakt:
Sta sam slago? Nisam clan fanaticosa to bhfanatic je sto volim bosnu i fantik sam za Bih! Nemam veze sa njima nit sam nacionalista. Nego je igrac los do bola i to kritikujem. Cekaj on spor sunjic da ne igra a u zraku nas ubi fellaini i lukaku, sta ce mi brzi vranjes kad se znalo da su u zraku opasni. Pored imas spahu koji je brz i moze ispravit sunjica naprimjer, trebo je sunjic radi kornera i skokova. To su djeca znali. I nepricaj o nacionalizmu sta sad sto nam je drzava kakva jest treba igrat srbin a veze nema o fudbalu? ?!! Jer to cilj sporta? Kad ima bolji da igra ovaj gori nebil se neke stoke zadovoljile. Nije kvalitet za repku !!!bulbasor je napisao/la:Ti sad malo dodajes i lazes, jedva cekas neku gresku da popljujes po covjeku, a razlog tome je ona prica oko tetovaze. Glumis nekog bh_fanatica i patriotu a pretpostavljam da si veliki nacionalista i da ti smeta sto je Ogi i dalje u repci.bhfanatic14 je napisao/la:
Znam ja dobro ko je lukaku, ali odbija se od njeg ko djete... bicakcic i sunjic stoperi bundeske losiji od vranjesa?! Dobro stim si dosta o sebi reko. I ne radi se samo o tome kako je cuvao nekog pa nezna frajer ni loptu izvest iz odbrane nego mu se igra svodi na izbijanje cim je primi. Par puta ima cistu loptu i izbija u aut il korner i tako smo i gol primili. Znaci on izbio u korner i onda jos on zaboravlja covjeka umjesto glavom ide nogom. Pa par puta klize nepotrebno gdje moze loptu cisto uzet i iznjet on klize dzabe i opet gubimo loptu. Ko nece da vidi taj se pravi slijep. Nikad nije bio igrac nit ce ikad bit kvalitet za repku. Penal napravio nemoze gluplje mogo je cekat hazarda koji je bio izgubljen u toj situaciji nikakk nije mogo nista ucinit loptom dao sebi dug for, a ovaj opet ko konj zaletio se udarit u loptu ko krkan. Smijesno smijesno
A sto se tice Bicakcica, taj se pokazao na SP, okretanjem gu.zice Messiju i obaranjem Besica. Taj nikad nece biti ozbiljan igrac.
Sunjic je dobar, vjerovatno i bolji stoper do Vranjesa, ali je sporiji i zbog toga nije zapoceo utakmicu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Drug, idemo u off. To sto je on istetovirao je postojece i potpisano od onih koji su bili komptentni da to potpisu.deni_TM87 je napisao/la:Sabinho ne znam sta je za tebe slican potez(tetoviranje granica nase drzave,ljiljani),ne kontam sta ?On sto je istetovirao, nastalo je na genocidu,ovo moje pomenuto ne,pametnom dovoljno.Nikad ga vise necu podrzavati,za mene ne postoji(iako me podsjeti da je tu,kad ovako zasere utakmicu)
Očajan je. Sunjic je u svakom segmentu igre bolji igrač od njega. Samo je Vranjesu prednost sto je brži, ali džaba mu i to kada ispada naivno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.