NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

fukaratz
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la fukaratz » 04 apr 2014, 13:44

Komsije posto vidim da karte pucaju ko lude kad je najbolje da dodjem sutra da kupim kartu ispred stadiona? (da kojim slucajem ne bi ostao bez karte)
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 13:45

GracanicaAA je napisao/la:Joj likova smorise sa Prodajom Utakmice :x :x :x :x
I ja nesto slicno razmisljam. Treba se pustiti prodaje i te price. Neka gledaoci dodju i uzivaju u punim tribinama, neka bude lijepo, pa sta bude. Bice ono sto treba da bude.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 apr 2014, 13:49

Pogotovo ovi iz Gracanice pricaju da je Prodata utakmica.Eto sto mrzim neke likove i itd.Sto odma misle na prodaju utakmica.
Koji vole Bratstvo govore da je Prodata, nemam komentara na njih.
Nek pobjedi bolji i sta se tu ima prodavat utakmica.Ako Sloboda dobije nek ide u PL, pomoc cemo joj, ako mi dobijemo Borit cemo se do zanjeg kola i .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 apr 2014, 14:31

baltazar1 je napisao/la:veoma mi je upečatljivo bilo to što je Ćiro u izjavi za naš lokalni radio poimenice pobrojao 10-12 igrača Bratstva...priprema, skauting, informacije...koliko god bio senilan, star, opičen, vakav-nakav, ipak čovjek zan da radi svoj posao (ovo na kraju krajeva nije ništa novo)

zanimljivo mi je sad kad vratim film na prošlo kolo, naši čuvaju igrače protiv Mladosti a Ćiro na domaćem terenu gubi dva najiskusnija igrača pa vjerovatno na najosjetljivijem dijelu terena, u veznom redu i to dva igrača koji su koliko sam upratio iznijeli teret svih ovih zajebanih utakmica na početku drugog dijela sezone

kontam nešto, a iskustvo je pokazalo, kad se juriša na PL, nema selektiranja utakmica, nema čuvanja, nema ručne, 3 boda su 3 boda i protiv Slobode i protiv Troglava, ha ja
Samid Sabitovic, poznati i priznati fizioteraput jos jos iz vremena ex YU, koji je u Slobodi od sedamdeset i neke proslog vijeka, dakle radi se o najmjerodavnijem covjeku sto se tice svih zbivanja u Slobodi, izjavio je da u Slobodi nikada nije bio, a niti ce biti bolji trener i veci profesionalac nego sto je gospodin Miroslav Ciro Blazevic.
P.S. Samid Sabitovic je radio sa mnogim priznatim i poznatim trenerima.
🔴⚫️

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 apr 2014, 14:58

Ko god ne zna ko je Samid Sabitović taj ne zna ništa o fudbalu.
Jeste da je čovjek fizioterapeut, ali liječio je i izlječio fudbalere širom bivše Jugoslavije (i mene između ostalih, dok sam još u juniorima bio :D)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 apr 2014, 15:14

Panta se naostrio, cak je i nova frizura tu hahaha kaze dobit cemo mi njih ako bude sve posteno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 04 apr 2014, 15:28

samo da kisa ne sjebe utakmicu :D mi dolazimoo po 3 boda :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 apr 2014, 15:35

bice teska utakmica, da igraju Oma i Jaha i ja bih rekao da smo mi puno blizi pobjedi..medjutim ovako ce biti tesko bez 2 veznjaka..sigurno drugacija utakmica nego Jedinstvo i Radnicki jer Bratstvo je ipak ekipa koja sigurno vise igra lopte nego sto se koncentrise da tuce..mada ce i sutra biti ostra utakmica, ali ako zamjene u nasem veznom redu odreaguju na pravi nacin mislim da mozemo do 3 boda..

Bratstvo ce vjerovatno nama prepustiti inicjativu i cekati kontre gdje su jako opasni, kao i iz prekida..prekida i odbrane Bratstva me najvise strah.. Kadija i Susa oba jaki stoperi, dobri u skok igri, uigrani, ali i oni se vjerovatno prvi put suocavaju sa tipom igraca kakav je Krpa pa vidjet cemo kako ce se s njim nositi...Mujka je brzi od Pante, ali ga ovaj poznaje pa ce i to biti zestok duel...opet kazem da su Oma i Jaha tu rekao bih da mi imamo izrazenu prevlast na sredini terena, ovako ce bit strasno gusto..vrijeme je da Husic pokaze sta moze, a valjda i Efendic odigra na pravi nacin.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 apr 2014, 16:13

Bice teska utakmica sigurno... vec vidim po portalima i komentarima tuzlaka da nema vise one sigurnosti u pobjedu koja je postojala nakon euforije i pobjede nad Jedinstvom cak i bod bi bio dobar, molim nije nikakava provokacija samo sam tako procitao po portalima ....dalje, ekipa spremna,svi zdravi i nabrijani za utakmicu Mujka nece sigurno proci pored Pante ,cak taj duel ne bih ni komentariso :crazy: ,Sloboda bez 2 bitna vezna igraca,Efendica svi dobro poznajemo,kao i Lilija...dalje, navijaci dobili sredstva za koreografiju,i stvaranje atmosfere za jedan pravi derbi ,dalje pritisak na igrace od strane nacelnika ogroman ,premije nece izostati .... da sumiram ocekujem jedan super derbi ,tesku utakmicu ,

Sloboda i te kako ima sta izgubiti ,samim porazom tesko da ce stici Jedinstvo koje treba onda da napravi 2 kiksa do kraja , Bratstvo sa porazom se otpisuje iz utrke za prvaka ,ali i sa otpisom bi doslo do raspada ekipe tako da ni Jedinstvo nece imati onda vecih problema u Gracanici...sve u svemu jedva cekam ... kako vrijeme javljaju tesko da ce nas ono posluziti ,ali nema veze nista nas sutra ne moze zaustaviti da uzivamo ;)

i fin je bio jucer gest nekolicine navijaca Bratstva na treningu sa jasnim transparentom

SAMO POBJEDA !!!

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 04 apr 2014, 16:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:bice teska utakmica, da igraju Oma i Jaha i ja bih rekao da smo mi puno blizi pobjedi..medjutim ovako ce biti tesko bez 2 veznjaka..sigurno drugacija utakmica nego Jedinstvo i Radnicki jer Bratstvo je ipak ekipa koja sigurno vise igra lopte nego sto se koncentrise da tuce..mada ce i sutra biti ostra utakmica, ali ako zamjene u nasem veznom redu odreaguju na pravi nacin mislim da mozemo do 3 boda..

Bratstvo ce vjerovatno nama prepustiti inicjativu i cekati kontre gdje su jako opasni, kao i iz prekida..prekida i odbrane Bratstva me najvise strah.. Kadija i Susa oba jaki stoperi, dobri u skok igri, uigrani, ali i oni se vjerovatno prvi put suocavaju sa tipom igraca kakav je Krpa pa vidjet cemo kako ce se s njim nositi...Mujka je brzi od Pante, ali ga ovaj poznaje pa ce i to biti zestok duel...opet kazem da su Oma i Jaha tu rekao bih da mi imamo izrazenu prevlast na sredini terena, ovako ce bit strasno gusto..vrijeme je da Husic pokaze sta moze, a valjda i Efendic odigra na pravi nacin.
I mi iz Gracanice vecinom imamo isti osjecaj :D tesko u ovom trenutku da mozemo zabiti iz igre jos pogotovo ako Suljic ne pocne zato i mi vjerujemo u prekid jer tu smo u zadnje 2-3 godine najjaci Kadija,Šuša,Pantic su fenomenalni stoperi pogotovo u skok igri a igraju zajedno veoma dugo e sad kako ce se nosit sa ovim spicevima iz slobode vidjet cemo,mozda nekog ciro i vidi od ovih nasih stopera pa ih odvede na ljeto :clap: :clap: zelim sve najbolje i jednim i drugim pa nek pobjedi bolji

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 04 apr 2014, 16:41

ALBOX je napisao/la:Bice teska utakmica sigurno... vec vidim po portalima i komentarima tuzlaka da nema vise one sigurnosti u pobjedu koja je postojala nakon euforije i pobjede nad Jedinstvom cak i bod bi bio dobar, molim nije nikakava provokacija samo sam tako procitao po portalima ....dalje, ekipa spremna,svi zdravi i nabrijani za utakmicu Mujka nece sigurno proci pored Pante ,cak taj duel ne bih ni komentariso :crazy: ,Sloboda bez 2 bitna vezna igraca,Efendica svi dobro poznajemo,kao i Lilija...dalje, navijaci dobili sredstva za koreografiju,i stvaranje atmosfere za jedan pravi derbi ,dalje pritisak na igrace od strane nacelnika ogroman ,premije nece izostati .... da sumiram ocekujem jedan super derbi ,tesku utakmicu ,

Sloboda i te kako ima sta izgubiti ,samim porazom tesko da ce stici Jedinstvo koje treba onda da napravi 2 kiksa do kraja , Bratstvo sa porazom se otpisuje iz utrke za prvaka ,ali i sa otpisom bi doslo do raspada ekipe tako da ni Jedinstvo nece imati onda vecih problema u Gracanici...sve u svemu jedva cekam ... kako vrijeme javljaju tesko da ce nas ono posluziti ,ali nema veze nista nas sutra ne moze zaustaviti da uzivamo ;)

i fin je bio jucer gest nekolicine navijaca Bratstva na treningu sa jasnim transparentom

SAMO POBJEDA !!!
S boldanim se ne bih složio.Vi nas dobijete i automatski se uključujete u utrku za prvaka i idete na pobjedu protiv Jedinstva,samim time to je jedan od 2 kiksa Jedinstva koje ti gore navodiš i nama nakon toga treba još jedan njihov kiks da bi bili prvi a takva je situacija i sad.Kontaš šta ti hoću reći? :D
Mada sam ja zadovoljan i sa 0:0 samo da ne izgubimo.Prvak se ne rješava sutra nego u narednih par kola kad mi imamo lagane utakmice a Jedinstvu slijede paklene tekme od kojih većina na strani.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 apr 2014, 16:47

haver je napisao/la: S boldanim se ne bih složio.Vi nas dobijete i automatski se uključujete u utrku za prvaka i idete na pobjedu protiv Jedinstva,samim time to je jedan od 2 kiksa Jedinstva koje ti gore navodiš i nama nakon toga treba još jedan njihov kiks da bi bili prvi a takva je situacija i sad.Kontaš šta ti hoću reći? :D
Mada sam ja zadovoljan i sa 0:0 samo da ne izgubimo.Prvak se ne rješava sutra nego u narednih par kola kad mi imamo lagane utakmice a Jedinstvu slijede paklene tekme od kojih većina na strani.
ma u redu ali po tebi ono onda trebaju da naprave 2 kiksa vi ni jedan ;)
a sutra je jedna bitna utakmica i za vas i za nas ,da se ne ponavljam zbog cega....
mislim da svako pa i sloboda mora odigrati jednu kiks- utakmicu ... nadam se da me razumijes

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 apr 2014, 16:48

haver je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Bice teska utakmica sigurno... vec vidim po portalima i komentarima tuzlaka da nema vise one sigurnosti u pobjedu koja je postojala nakon euforije i pobjede nad Jedinstvom cak i bod bi bio dobar, molim nije nikakava provokacija samo sam tako procitao po portalima ....dalje, ekipa spremna,svi zdravi i nabrijani za utakmicu Mujka nece sigurno proci pored Pante ,cak taj duel ne bih ni komentariso :crazy: ,Sloboda bez 2 bitna vezna igraca,Efendica svi dobro poznajemo,kao i Lilija...dalje, navijaci dobili sredstva za koreografiju,i stvaranje atmosfere za jedan pravi derbi ,dalje pritisak na igrace od strane nacelnika ogroman ,premije nece izostati .... da sumiram ocekujem jedan super derbi ,tesku utakmicu ,

SAMO POBJEDA !!!
S boldanim se ne bih složio.Vi nas dobijete i automatski se uključujete u utrku za prvaka i idete na pobjedu protiv Jedinstva,samim time to je jedan od 2 kiksa Jedinstva koje ti gore navodiš i nama nakon toga treba još jedan njihov kiks da bi bili prvi a takva je situacija i sad.Kontaš šta ti hoću reći? :D
Bratstvo ako sutra dobije onda ima najvece sanse da ude (Radnicki,Jedinstvo,Capljina,GOSK) ;) Ali u slucaju drugog rezultata cestitam Slobodi ulazak :D
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 apr 2014, 16:55

Bratstvo nema kvalitet u veznom redu da bi mogli napravit nešto više i sve osim pobjede Slobode bilo bi iznenađenje,igra Bratstva se zasniva na kontri i polu kontri i to je sve što Bratstvo može ponudit,,,ali i to nebi trebo bit problem za ekipu Slobode jer su fizički dominantnija ekipa,realno imaju veću kreaciju ,boljeg trenera,bolju podršku sa tribina i ako sve to nebude dovoljno za ubjedljivu pobjedu onda i nisu zaslužili premijer ligu... ;) ;)
A danas kažu da Bratstvo ima dugova za premije još iz jesenjeg perioda prema igračima,,pa valjda ljude isplati poslije utakmice,,to bi bila jedina dobra stvar,,,, :clap: :clap:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 apr 2014, 16:58

**** je napisao/la:Bratstvo nema kvalitet u veznom redu da bi mogli napravit nešto više i sve osim pobjede Slobode bilo bi iznenađenje,igra Bratstva se zasniva na kontri i polu kontri i to je sve što Bratstvo može ponudit,,,ali i to nebi trebo bit problem za ekipu Slobode jer su fizički dominantnija ekipa,realno imaju veću kreaciju ,boljeg trenera,bolju podršku sa tribina i ako sve to nebude dovoljno za ubjedljivu pobjedu onda i nisu zaslužili premijer ligu... ;) ;)
A danas kažu da Bratstvo ima dugova za premije još iz jesenjeg perioda prema igračima,,pa valjda ljude isplati poslije utakmice,,to bi bila jedina dobra stvar,,,, :clap: :clap:
I od svih ljudi to si bas ti saznao... Losa ti je prica, iznosis neistine i uvlacis nervozu medu navijacima Bratstva.... :puke:
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 04 apr 2014, 17:10

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Bratstvo nema kvalitet u veznom redu da bi mogli napravit nešto više i sve osim pobjede Slobode bilo bi iznenađenje,igra Bratstva se zasniva na kontri i polu kontri i to je sve što Bratstvo može ponudit,,,ali i to nebi trebo bit problem za ekipu Slobode jer su fizički dominantnija ekipa,realno imaju veću kreaciju ,boljeg trenera,bolju podršku sa tribina i ako sve to nebude dovoljno za ubjedljivu pobjedu onda i nisu zaslužili premijer ligu... ;) ;)
I od svih ljudi to si bas ti saznao... Losa ti je prica, iznosis neistine i uvlacis nervozu medu navijacima Bratstva.... :puke:
Momak smiri se,,kakva nervoza ,,,šta će se nervirat ako nije istina,,,ali čovjek je ozbiljan i kaže da ima dugova prema igračima,,,neke obećane premije,,,ja mu vjerujem ,čovjek je jednostavno bio iskren i onako baš se otvorio,,,u narednom periodu ću iznijet još neke informacije o odnosu prema domaćim igračima,,,,al et da sad ne širim nervozu,čujemo se poslije utakmice sa Jedinstvom,,,pošto će to vjerovatno bit četvrta uzastopna utakmica bez pobjede nogometaša Bratstva,,, ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 apr 2014, 17:20

Zoom088 je napisao/la:Ko god ne zna ko je Samid Sabitović taj ne zna ništa o fudbalu.
Jeste da je čovjek fizioterapeut, ali liječio je i izlječio fudbalere širom bivše Jugoslavije (i mene između ostalih, dok sam još u juniorima bio :D)
Tako je, to sam zaboravio napisati, mnogim poznatim i nepoznatim sportasima je puno pomogao da se rehabilituju. Evo i nas Zoom je medju njima. :)
🔴⚫️

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 apr 2014, 18:00

Zoom088 je napisao/la:Ko god ne zna ko je Samid Sabitović taj ne zna ništa o fudbalu.
Zato nam i jest fudbal gdje jest. Vidis ti ko se sve njime bavio ccc :D :tralala:
1947!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 04 apr 2014, 21:35

Danas cujem neku pricu kako je mjesto trenera juniora u Slobodi upraznjeno i da bi neki bivsi trener ubrzo to mogao popuniti ,cak vec u ponedeljak......
O kome li se radi :?: ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 apr 2014, 23:06

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Zato nam i jest fudbal gdje jest. Vidis ti ko se sve njime bavio ccc :D :tralala:
Pravi mu se javio :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.