ovaj je bolji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
druze ja nisam rekao da je wenger los trener naprotiv on je po meni najbolji trener na svijetu ali sta bi ti da barca svake godine zavrsi na 2-3-4 mjestu a da ima budzet a da ne dovodi guardiola igrace da libi ga hvalio????Romariooo je napisao/la:Benny, mudro i lijepo zboris, vjerujem da vecina navijaca Arsenala razmisljao kao i ti, tj. da su realni ljudi, sto se Paje tice, neka ga u svim njegovim utjelovljenjima kao sto su ljubav, vjeruj itd. Reako bi da Paja voli slusati Olivera Dragojevica, pogotovo onu njegovu pjesmu vjeruj u ljubav. Sto se tice toga sto si rekao o Vengeru, ne bi se tu slozio s tobom, mislim da je on dobar trener, a sad da li je u svim ovim godina mogao bolje, to je opet tesko reci. MOzda i jeste, al opet tesko je zamisliti Arsenal bez njega, no i to ne mora znaciti, vidjelo smo kako je ove sezone u Engleskoj uzeo dvije titule s Ancelotijem, a neko je mozda mislio da nema sanse da neko tu bude bolji od Morinja. Sta ce se desiti s Cescom, vjerovatno cemo ubrzo saznati, za nekih 15 dana vjerovatno znat cemo jel ostaje ili odlazi, po meni radi se tu o ozbiljnom poslu i ozbiljno se se sve dogadja, Cesc ne govori da ostaje definitivno, nego hvali Barcu, dakle svako ko je normalan vidi da se tu nesto ozbiljno dogadja i samo neko nerealan moze reci da ostaje 100 posto, a i ja ne tvrdim da ce preci 100 posto.
hahaRomariooo je napisao/la:Benny, mudro i lijepo zboris, vjerujem da vecina navijaca Arsenala razmisljao kao i ti, tj. da su realni ljudi, sto se Paje tice, neka ga u svim njegovim utjelovljenjima kao sto su ljubav, vjeruj itd. Reako bi da Paja voli slusati Olivera Dragojevica, pogotovo onu njegovu pjesmu vjeruj u ljubav. Sto se tice toga sto si rekao o Vengeru, ne bi se tu slozio s tobom, mislim da je on dobar trener, a sad da li je u svim ovim godina mogao bolje, to je opet tesko reci. MOzda i jeste, al opet tesko je zamisliti Arsenal bez njega, no i to ne mora znaciti, vidjelo smo kako je ove sezone u Engleskoj uzeo dvije titule s Ancelotijem, a neko je mozda mislio da nema sanse da neko tu bude bolji od Morinja. Sta ce se desiti s Cescom, vjerovatno cemo ubrzo saznati, za nekih 15 dana vjerovatno znat cemo jel ostaje ili odlazi, po meni radi se tu o ozbiljnom poslu i ozbiljno se se sve dogadja, Cesc ne govori da ostaje definitivno, nego hvali Barcu, dakle svako ko je normalan vidi da se tu nesto ozbiljno dogadja i samo neko nerealan moze reci da ostaje 100 posto, a i ja ne tvrdim da ce preci 100 posto.
Wenger je morao tako radit, ne znam dal' razmuješ. Kada je se gradio stadion, rušio je se i Higbury, a sve lovom Arsenala. Higbury square se sada zove dio gdje je prije bio stadion Higbury i sada su tu luksuzni stanovi koji koštaju i do milion funti... Ima ih negdje oko 200-tinjak ( koliko se sjećam )... Znači, stadion je koštao 600 miliona eura, rušenje Higbury-a i pravljenje ovih luksuznih stanova sigurno još kojih 200-tinjak miliona tako da ti to dođe do nekih 800 miliona eura dug. I još bi trebao dovodit igrače kojima je Barcelona i Real digla ogrmono cijenu svojim glupim ponudama. Pametna politika je bila ta da se oslone na mlade igrače i da pokušaju što više izvuć od njih. Ja mislim da je Wenger izvukao najviše što se može i da tek od ove sezone a to je i Gazidis rekao, možemo vidjet prava ulaganja u tim... Transfer rok se bliži i sve se vrti oko par igrača koji bi zajedno trebali kpštat negdje oko 40-tak miliona ( a jedan Ronaldo košta duplo više ) tako da, i to nije uopšte skupo al Arsenalu će sigurno puno pomoćRomariooo je napisao/la:Ma ima tu istine, mislim on je dobar trener neupitno, samo je politika pogresna. Budzet Arsenala je veliki, mozda ne ko u konkurencije, al je i dalje veliki. Bitno je po meni spadati u tu neku grupu bogatijih klubova, a Arsenal spada, a sad ne moras biti najbogatiji da bi osvajao, to se non stop pokazuje. Mogao je Arsenal jos pokoju titulu uzeti i sa ovakvim budzetom, al nije imo srece definitivno s povredama u nekoliko prethodnih sezona, a nije imo nie prave igrace moramo biti realni, jeste simpaticno gledati te mlade momke, al oni jednostavno nemaju kvalitet sampionski, neki imaju, al nemaju svi i to je problem, po meni tu bi Venger trebao mijenjati politiku i imati izbalansiranu ekipu i osloniti se na nekoliko iskusnijih i dokazanijih igraca,a ne veliki teret baciti na ledja velikog broja mladih momaka. Ok je imati mlade momke, ali nekoliko njih,ne mogu se svi razviti u igracine brzo, a onda ostaje navijacima da cekaju titule dok ne osijede. Za ovih nekoliko hajmo reci 5-6 godina, dosta je mladih momaka prodefilovalo kroz Arsenal, al hajmo vidjeti ko je uspio postati igracina, opet malo njih, Cesc, Persie, Klisi i to je to, ostali su vise manje samo solidni igraci i nedoreceni jos uvijek (Sanja, Song, Bendtner, Flamini itd). Tu ne racunam ove vrhunske igrace kao Vermalen, Arsavin, Nasri donekle, Adebayor i jos neki, jer su oni bili dobri i prije Arsenala.
Posto nam je prva tema diskusije prekinuta, mozemo nastaviti sa malo veselijim temama.Predlazem da svako predlozi jednu temu o kojoj mozemo diskutovati par dana(nekad manje, nekad vise u zavisnosti od interesa), onda cemo odabrati temu o kojoj cemo diskutovati na visokom nivou jer smo m ipak elokventni mladici, a ako bude srece pridruzit ce nam se i pripadnice ljepseg spola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.