RK Bosna
Re: RK Bosna
Nema kola da sudci nisu u prvom planu.

Čudi me da su dejanovic - marcetic pomogli bosni, ma nisu oni takvi...
-
bosnjak_033
- Kontakt:
Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Pa i nije to tvoj fah da komentarišeš,pa ti si brate pjevač...jer nešto se ne sjećam tvoje igračke i sudijske karijere,pa da bi ti mogao dati relevantne komentare na suđenjebosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Pa jel to Tarik? Sve jasno,suđenje,komentari...netreba dalje.radeon je napisao/la:Pa i nije to tvoj fah da komentarišeš,pa ti si brate pjevač...jer nešto se ne sjećam tvoje igračke i sudijske karijere,pa da bi ti mogao dati relevantne komentare na suđenjebosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje![]()
![]()
-
bosnjak_033
- Kontakt:
Mnogo al' bas mnogo ste jaki! :-* <3...
Hahaha...Bosna ponovo gazi sve redom i ponovo se vracaju hejteri. To je znak da smo opet na vrhu!
-
bosnjak_033
- Kontakt:
Jeste moj Adoxin! Najjači su kad je najpotrebnije!
-
vlada u sjeni
- Kontakt:
hejtere treba samo na ignore,inače @brzi "obožava" sve se prefiksom Bosna.GAZI BOSNO,GAZI,GAZI!Adoxin je napisao/la:Hahaha...Bosna ponovo gazi sve redom i ponovo se vracaju hejteri. To je znak da smo opet na vrhu!
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Očito su dobro odradili pa sad odmah sude Bosni u Mostaru,stvarno smijurijahumljub je napisao/la:Čudi me da su dejanovic - marcetic pomogli bosni, ma nisu oni takvi...
NAPRIJED BOSNO!brzi je napisao/la:Očito su dobro odradili pa sad odmah sude Bosni u Mostaru,stvarno smijurijahumljub je napisao/la:Čudi me da su dejanovic - marcetic pomogli bosni, ma nisu oni takvi...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Steta da nam je sudija dao jos koju loptu u zadnjih par minuta sigjrno bi pobjedili, ovako ostane zal za porazom, steta vratice se bosna jaca nego ikad........samo naprijed bosnasi...
@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Možda ti mogu sad pomoći Purivatra,Bahto,Sirćo i Karačić...pitaj njih ,možda ih mogu suspendovati,kad mogu pomilovati mogu i suspendovati...ah da nije to u njihovoj nadležnosti,jer to nije njihov teritorij...ccc
Jeste se uspjeli usaglasiti da li ova dvojica navlace Bosni ili ne? Zar nismo trebali glatko dobiti Zrinjski jer su to "bosnine sudije"? 
Dajte ostavite sudije na miru. Klubovi prvo počistite svoju avliju a potom tudju!radeon je napisao/la:@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Možda ti mogu sad pomoći Purivatra,Bahto,Sirćo i Karačić...pitaj njih ,možda ih mogu suspendovati,kad mogu pomilovati mogu i suspendovati...ah da nije to u njihovoj nadležnosti,jer to nije njihov teritorij...ccc
Najlakse je suditi u velikom gradu. Predlazem da cujemo kako se sudi u Gorazdu, Zivinicama, Zavidovićima, Gračanici i sl. Da li je ikada bilo dobro sudjenje ako je domaćin izgubio.....Adoxin je napisao/la:Jeste se uspjeli usaglasiti da li ova dvojica navlace Bosni ili ne? Zar nismo trebali glatko dobiti Zrinjski jer su to "bosnine sudije"?
salihaga je napisao/la:Dajte ostavite sudije na miru. Klubovi prvo počistite svoju avliju a potom tudju!radeon je napisao/la:@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
O čemu ti salihaga ??? Ko je ovdje kritikovao sudije ??? I koju to avliju ti spominješ ???
Ja rekoh da više neču pisati ali kad se Slihaga javi ja moram pisati zadnja izgubljena utakmica koju su sudili braća Konjičanin a Goražde izgubilo je bilo suđenje za deset pa da kažem i nerješena protiv Čapljine je bila regularna ali protiv Čelika u Višegradu gdje je delegat ocjenio sudujski par negativno pa ga babo Lipić spasio i protiv Bosne u Goraždu je bilo kriminalno suđenje i opet babina djeca sudila zato te molim nemoj da braniš jedno od najvećeg zla u BiH rukometu sudije i babinu djecu.
Subota Konjuh - Čelik 22:24 braća Konjičanin odlično sudili. Kad je dobro suđenje dobro je, a kad nije nije i to treba reći.salihaga je napisao/la:Najlakse je suditi u velikom gradu. Predlazem da cujemo kako se sudi u Gorazdu, Zivinicama, Zavidovićima, Gračanici i sl. Da li je ikada bilo dobro sudjenje ako je domaćin izgubio.....Adoxin je napisao/la:Jeste se uspjeli usaglasiti da li ova dvojica navlace Bosni ili ne? Zar nismo trebali glatko dobiti Zrinjski jer su to "bosnine sudije"?
Rutinska pobjeda Bosne veceras protiv Sloge rezultatom 33-28...
U poredjenju sa Slogom Bosna igra atomski rukomet, gdje se odmah trazi zavrsnica nakon 2-3 dodavanja, odnosno krizanja.
Takodjer vrijedi istaci da je Bosna uvijek pravila rezultatske razlike kada je Peric bio na poziciji srednjeg beka, a onog trenutka kada je Brackovic usao u igru Sloga se vracala rezultatski i razlika je bila 1-2 gola.
U poredjenju sa Slogom Bosna igra atomski rukomet, gdje se odmah trazi zavrsnica nakon 2-3 dodavanja, odnosno krizanja.
Takodjer vrijedi istaci da je Bosna uvijek pravila rezultatske razlike kada je Peric bio na poziciji srednjeg beka, a onog trenutka kada je Brackovic usao u igru Sloga se vracala rezultatski i razlika je bila 1-2 gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.