BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Federer17

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Federer17 » 07 avg 2016, 14:27

Ma kakav musliman, muslimani u pravom smislu te rijeci se onako ne ponasaju. Nema meca gdje nesto ne zasere, da je poznatiji i kvalitetniji teniser, mislim da ne bi bilo covjeka kojem ne bi bio omrazen i mrzak (osim nas s ovih prostora). Ovako je gotovo pa nepoznat teniskom svijetu, i ne posvecuje mu se neka paznja. Ja njega nikada necu razumjet, ponasa se kao balavac od 5 godina kada mu se oduzme igracka...

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 14:42

Federer17 je napisao/la:Ma kakav musliman, muslimani u pravom smislu te rijeci se onako ne ponasaju. Nema meca gdje nesto ne zasere, da je poznatiji i kvalitetniji teniser, mislim da ne bi bilo covjeka kojem ne bi bio omrazen i mrzak (osim nas s ovih prostora). Ovako je gotovo pa nepoznat teniskom svijetu, i ne posvecuje mu se neka paznja. Ja njega nikada necu razumjet, ponasa se kao balavac od 5 godina kada mu se oduzme igracka...
Drago mi je da barem neko ima normalan. :thumbup:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 avg 2016, 16:38

Federer17 je napisao/la:Ma kakav musliman, muslimani u pravom smislu te rijeci se onako ne ponasaju. Nema meca gdje nesto ne zasere, da je poznatiji i kvalitetniji teniser, mislim da ne bi bilo covjeka kojem ne bi bio omrazen i mrzak (osim nas s ovih prostora). Ovako je gotovo pa nepoznat teniskom svijetu, i ne posvecuje mu se neka paznja. Ja njega nikada necu razumjet, ponasa se kao balavac od 5 godina kada mu se oduzme igracka...
Ma ja muslimani su cvjecke, ali Damir posto nije musliman on je kabadahija. Da je musliman kao nasi Spaha i Besic on bi bio bubica.
Molim moderatore da malo obrate paznju na ovo hinjsko vrijedjanje ljudi koji nisu vjernici.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 avg 2016, 16:44

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Ma ja muslimani su cvjecke, ali Damir posto nije musliman on je kabadahija. Da je musliman kao nasi Spaha i Besic on bi bio bubica.
Molim moderatore da malo obrate paznju na ovo hinjsko vrijedjanje ljudi koji nisu vjernici.
:lol: :lol: :lol:
Ma glupa prica, sta je to bitno. Ovo ponasanje je ciganski i izgleda da se nikad nece izdici iznad toga.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 avg 2016, 16:47

Sela: Nisam igrao ranije protiv njega, ali Džumhur je poznat kao provokator
:mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 avg 2016, 16:49

Pogba je napisao/la:
Mučki :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 avg 2016, 16:50

boss991 je napisao/la:

Jedan od vas dvojice je @la decima ako ne i obojica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 avg 2016, 16:55

Al vratite postove i vidjet cete kako se slavi sto je Sela izvucen , a ne znam samo sto ? Niti je Damir bio favorit niti su ga kladionice stavljale u favorite .. al ovdje se nadje par strucnjaka i dizu damira .. nemam nista protiv damira pratim ga od futuresa pa do sad , al brate nemojte vi potcijenjivati svakog protivnika , sele , berankisa , browna pa schwartznam i td i td al sve je to u 5 deka , zapravo damir pripada u ovu kategoriju ...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 avg 2016, 17:03

Raonffa je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Mučki :mrgreen:
:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 avg 2016, 17:03

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Fail, nauci se citat prvo. Nit sam rekao da su muslimani cvjecke, nit da ljudi druge vjere/ateisti nisu. Koliko ih je na atp touru koji su katolici, pravoslavci, ateisti, pa se ovako ne ponasaju, vec naprotiv - mogu posluziti kao primjer svima. Tako da, glupi zakljucci, sta ti ja mogu.

Ovim ostalim 'damirovcima', 'domoljubima' nemam sta za reci. Cuj la decima si ako kazes realno kakav je neko, jer pobogu on je nas i patriotcine to ne dozvoljavaju. Big lajk i od mene! :clap:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 avg 2016, 17:28

volio bih vidjeti okršaj Neno Džumhur vs. Mido Džeko pa pobjednik na najveću seljačinu Srđana Đokovića
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 17:46

JohnCleese je napisao/la:
boss991 je napisao/la:

Jedan od vas dvojice je @la decima ako ne i obojica
Ni blizu nisi. :mrgreen:
Jedan, jedini, neponovljivi....GONZALES. :tralala:

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 18:00

Heller je napisao/la:volio bih vidjeti okršaj Neno Džumhur vs. Mido Džeko pa pobjednik na najveću seljačinu Srđana Đokovića
Jel nas dobro predstavio svijetu? Molim jedan stručan komentar :mrgreen:

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 07 avg 2016, 18:51

"Budući da su se desile incidentne situacije u toku meča prvog kola teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Riju, a koje se tiču mog integriteta želim da pojasnim nekoliko činjenica. U najavi meča na terenima navijači koji su bodrili mog protivnika Dudi Selu iz Izraela, ponašali su se bez uvažavanja pripadnosti države iz koje dolazim nazivajući me vrlo pogrdnim imenima koja u ovom tekstu neću spominjati. Tokom meča situacija se pogoršavala pogotovo kada sam ja bio na strani terena gdje su se nalazili njegovi navijači.

U pauzama sam obavještavao sudiju šta se dešava, no on nije reagovao pravdajući se da ništa ne čuje. Situacija se dodatno pogoršala početkom drugog seta, kada je moj otac prešao na stranu na kojoj su bili izraelski navijači da im da do znanja da su prevršili svaku mjeru. U tom trenutku reagovao je i sudija, no jasno je da je njegova reakcija trebala biti mnogo ranije.

Moja nacionalna, vjerska opredjeljenja su lična stvar, a za pripadnost države iz koje dolazim neću dozvoliti uvrede. To što dolazim iz male zemlje u kojoj ima muslimana nikome ne daje za pravo da me vrijeđa. Moj odgoj i karakter zasnovan je na poštovanju različitosti, ali ne dozvoljavam nikome da me po bilo kom osnovu vrijeđa. Ovim obrazloženjem želim da stavim tačku na događaj koji ne priliči osnovnom duhu olimpizma, poštovanju i uvažavanju jedni drugih.

Veliko hvala mojoj Bosni i Hercegovini i svim Bosancima i Hercegovcima na neizmjernoj podrsci!

Jednostavno nije bio moj dan....prehlada, povreda ledja i jos neke stvari su utjecale dosta na moju igru koja sinoc nije bila na visokom nivou. Borio sam se ali to nije dovoljno da se pobijedi sinoc.

Svima jos jednom veliko hvala i nadam se da cu vam se oduziti pobjedama!"

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 07 avg 2016, 18:56

Ja, iskreno, ne znam postoji li čovjek koji bi dozvolio da mu se sin vrijeđa na vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kakvoj osnovi tako da mi ovo, što je Nerfid uradio, djeluje logično. Još im je psovao na našem jeziku, što je baš super :D Možda je čovjek čak i blago reagovao...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 avg 2016, 19:09

remA1 je napisao/la:Ja, iskreno, ne znam postoji li čovjek koji bi dozvolio da mu se sin vrijeđa na vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kakvoj osnovi tako da mi ovo, što je Nerfid uradio, djeluje logično. Još im je psovao na našem jeziku, što je baš super :D Možda je čovjek čak i blago reagovao...
Treba Nerfid pola forumasa sa ovog pdf-a traziti :lol:
To su stvari koje prate sportiste bilo kojeg popularnijeg sporta, od nasih kantonalnih liga do svjetske elite u nekom sportu poput Djokovica. I to se rjesava na drugi nacin a ne da se deres u facu i govoris ''ajd jos jednom''.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 avg 2016, 19:09

Fina i pametna izjava, samo sto dosta toga sto si izjavio (ili napisao) moras primjenjivati kod samoga sebe. Inace, suplja prica. Dobro znamo i neke njegove uvrede, prgave radnje prema protivnicima, gdje nasteti vise samome sebi. Provokacija razne vrste je bilo i uvijek ce biti, ako ce se na svaku reagovati nekom burnom reakcijom, nema od toga nista. Bas se sjecam kad je ss.ba objavio nesto u smislu da je Damira neko posteno razvalio u mecu, on po instagramu nesto pise. Moras se pomirit s cinjenicom da ce svako pisati i raditi svasta namjerno i neopravdano, a taj naslov tada je po meni bio sasvim ok. Napisu i Nadala razvalio Djokovic, pa nikom nista. Kakvi to, on se k'o malo dijete ponasa.

Ne kazem da je ovo ok i da ne smeta covjeku, ali Damira puno gluplje stvari nerviraju i izbacuju iz ritma, vrlo cesto bez ikakvog razloga.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 avg 2016, 19:37

pinoglavi je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Ja, iskreno, ne znam postoji li čovjek koji bi dozvolio da mu se sin vrijeđa na vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kakvoj osnovi tako da mi ovo, što je Nerfid uradio, djeluje logično. Još im je psovao na našem jeziku, što je baš super :D Možda je čovjek čak i blago reagovao...
Treba Nerfid pola forumasa sa ovog pdf-a traziti :lol:
To su stvari koje prate sportiste bilo kojeg popularnijeg sporta, od nasih kantonalnih liga do svjetske elite u nekom sportu poput Djokovica. I to se rjesava na drugi nacin a ne da se deres u facu i govoris ''ajd jos jednom''.
Jedno je navijanje , a drugo je vrijeđanje po rasnoj, religiskoj, nacionalnoj,... osnovi , ipak su ovo olimpijske igre, gdje je prvenstveno sport i da bolji pobjedi.....

A prijetarano porediš Novaka koji je najbolji teniser i ima velike šanse da postane i najbolji ikada (ako nastavi 2-3 godine ovim tempom) sa nekim koji se bori da je u top 100 , stvarno ne uporedivo , a znamo i Troicki koji je čak bio je 12-ti nekada da je imao izljeve bijesa i sl. , pa šta je radio Ivanišević ..., Damir mora da radi , ali za njega je top 30 vjerovatno maximum .... (ali s obzirom na sve i to je uspijeh)
Rijetki su tipa Novaka ili Janice Kostelić, gdje ti država ništa nije pružila , a ti se morao odvojiti od poreodice od svijeta i raditi kao niko sam sa odlučnošću da uspiješ ....
Od Bosanaca trenutno to ima Tuka, njega vjera gura u drži da postiže rezultate i Džanan Musa , njega ovo drugo kao Novak ili Janica , mlad se odvojio od porodice i ima mentalitet i želju da postane najbolji.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 avg 2016, 19:38

Ti si apsolutno profulao poentu, čak šta više ne znam ni o čemu pišeš. Samo sam napisao da se sve sportiste suočavaju sa raznim vrstama uvreda pa čak i Novak, Ronaldo, Messi i sl. i sve je do pojedinca kako će se nositi sa takvim stvarima.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 avg 2016, 19:39

Imao je i Nolo svojih situacija, niko od tenisera ne može prešutjeti konstantne provokacije nekog pojedinca iz publike...dešava se

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.