Dobijao je i bolje a zalosno ako si vec otisao na kraj svijeta na OI da ni set ne uzmes.HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
VGS je napisao/la:Bez ispaljenog metka

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge.HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?

Ni "s" od sportiste.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Al zato m od milionera ! Jbgboss991 je napisao/la:Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge.HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?Samo da se ne pobije.. bojim se ako mu neko nešto dobaci da bi moglo biti svega.
Ni "s" od sportiste.
Max Allegri
ovdje haman niko ne racuna porez na dobit.Mig_Mig je napisao/la:Al zato m od milionera ! Jbgboss991 je napisao/la:Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge.HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?Samo da se ne pobije.. bojim se ako mu neko nešto dobaci da bi moglo biti svega.
Ni "s" od sportiste.
ma negativni komentari raje nisu zato sto ga ne vole tj ne volimo nego zato sto su se ljudi ispizdili, on se za olimpijadu ekstra nesto spremao i odmarao, dobio protivnika po mjeri i onda prdina bara. jbg, ja sam razocaran, sta treba, da mu cestitam na porazu jer je skupio 8 gemova.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 07 avg 2016, 00:58, ukupno mijenjano 2 puta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
boss991 je napisao/la:Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge.HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Ni "s" od sportiste.
Sta je majstore sta tebe muci? Da nije ljubio curicu na koju si se lozio? Izbija ljubomora iz tebe ko zuti dim iz one cementere u Kaknju. Ohladi malo bolan...
Odoh se napiti i sto prije zaboraviti ovaj mec 

Da baš to, gadjas ko nosom u g.Honorar je napisao/la:
Sta je majstore sta tebe muci? Da nije ljubio curicu na koju si se lozio? Izbija ljubomora iz tebe ko zuti dim iz one cementere u Kaknju. Ohladi malo bolan...
Šta ga zakivate u zvijezde, truba bio truba ostao.
Da razjasnimo neke stvari, nemam nista protiv njega samo gledam realno na stanje, a kad kažem ni s od sportiste tu mislim na njegovo ponasanje na terenu, nema meca da se nije raspravljao sa sudijom, pa ko si vise jebote?
Ne zakiva ga niko, mozda ga neko okiva u zvijezde ali ja definitivno nisam jedan od tih. Decko je top 100 na svijetu u sportu koji je kod nas zastupljen koliko i puna trpeza u Sjevernoj Koreji. Unatoc nama ovakvima kakvi jesmo, on se drzi medju top 100. Da nikad nikud ne makne od toga, dosta je s obzirom na okolis u kojem je do juce obitavao.boss991 je napisao/la:Da baš to, gadjas ko nosom u g.Honorar je napisao/la:
Šta ga zakivate u zvijezde, truba bio truba ostao.
Da razjasnimo neke stvari, nemam nista protiv njega samo gledam realno na stanje, a kad kažem ni s od sportiste tu mislim na njegovo ponasanje na terenu, nema meca da se nije raspravljao sa sudijom, pa ko si vise jebote?
Sad ti letimicno preletih postove, vidim da si aktivan u pljuvanju tenisera i na kladionicarskim temama gdje se grebes od raje za euro. Postovi tvoji govore sve o tome sta te u zivotu muci. Polako jbg, isplivaces jednog dana. Bori se.
Vi pricate o televiziji koja je imala prava prenosa utakmica reprezentacije u fudbalu i koja je prenosila samo domace utakmice a gostujuce nije zato da im ostane para i da zarade jer je prodavala prenose domacih utakmica a nije kupovala gostujuce.
A inace je praksa u cijelom svijetu vi nama a mi vama tako da niko nista ne gubi.
A istovremeno su prenosili kosarkaski predolimpijski turnir zato sto su igrale Srbija i Hrvatska i masno platili za tu glupost.
Takva televizija ne zasluzuje da postoji a kamo li da se naziva javnim servisom BiH.
Damke ogroman neuspjeh ali daleko od toga da je sma4k svijeta,desava se.Mirza ocekivano.
A inace je praksa u cijelom svijetu vi nama a mi vama tako da niko nista ne gubi.
A istovremeno su prenosili kosarkaski predolimpijski turnir zato sto su igrale Srbija i Hrvatska i masno platili za tu glupost.
Takva televizija ne zasluzuje da postoji a kamo li da se naziva javnim servisom BiH.
Damke ogroman neuspjeh ali daleko od toga da je sma4k svijeta,desava se.Mirza ocekivano.
sjajni Mirza i Damke, bravo momci
Prenosili su i gostujuće utakmice fudbalske reprezentacije. Plati rtv taksu pa onda imaš pravo nešto reči. Za vas ništa bosanskohercegovačko ne treba da postoji.Fidelis je napisao/la:Vi pricate o televiziji koja je imala prava prenosa utakmica reprezentacije u fudbalu i koja je prenosila samo domace utakmice a gostujuce nije zato da im ostane para i da zarade jer je prodavala prenose domacih utakmica a nije kupovala gostujuce.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog olimpijade nije mi krivo, totalno nebitan turnir, bolje da se spremi za Cincinnati. Ali opet mi je krivo zbog poraza, bude mi i na egzibicijama.
Šta je tačno bilo za tučnjavu ili pokušaj tučnjave Nerfida?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj nick je sprdačina, boli me tuki za forum i za Džumhura. Uopšte se ne grebem, nisi u toku pa ne piši svašta. Ne muči me ništa u životu, obala je blizu, plivam, borim se, i naravno uživam.Honorar je napisao/la:Sad ti letimicno preletih postove, vidim da si aktivan u pljuvanju tenisera i na kladionicarskim temama gdje se grebes od raje za euro. Postovi tvoji govore sve o tome sta te u zivotu muci. Polako jbg, isplivaces jednog dana. Bori se.

Umjesto tenisom on se bavi tribinama,

-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/Damir-D%C5%BEu ... 6/?fref=tsUnofficialpage je napisao/la:Zbog olimpijade nije mi krivo, totalno nebitan turnir, bolje da se spremi za Cincinnati. Ali opet mi je krivo zbog poraza, bude mi i na egzibicijama.
-
- Kontakt:
Nerfide narod nam se smije
Pa eurovizija na Vlasicu pa dokle vise 

Damir je jedan od najglupljih koji se pojavio ikad, u historiji sporta.
Je l' Džumi ateist?
musliman sigurno nijeremA1 je napisao/la:Je l' Džumi ateist?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.