BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

StevieG8
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la StevieG8 » 07 avg 2016, 00:47

HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?
Dobijao je i bolje a zalosno ako si vec otisao na kraj svijeta na OI da ni set ne uzmes.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 avg 2016, 00:47

VGS je napisao/la:Bez ispaljenog metka
:!:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 00:49

HeraklitMracni je napisao/la:dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge. :mrgreen: Samo da se ne pobije.. bojim se ako mu neko nešto dobaci da bi moglo biti svega.

Ni "s" od sportiste.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 avg 2016, 00:52

boss991 je napisao/la:
Sutra jedno kupanje na Copacabana plaži i lagano put pod noge. :mrgreen: Samo da se ne pobije.. bojim se ako mu neko nešto dobaci da bi moglo biti svega.

Ni "s" od sportiste.
Al zato m od milionera ! Jbg
Max Allegri

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 avg 2016, 00:55

Mig_Mig je napisao/la:
boss991 je napisao/la:

Ni "s" od sportiste.
Al zato m od milionera ! Jbg
ovdje haman niko ne racuna porez na dobit.

ma negativni komentari raje nisu zato sto ga ne vole tj ne volimo nego zato sto su se ljudi ispizdili, on se za olimpijadu ekstra nesto spremao i odmarao, dobio protivnika po mjeri i onda prdina bara. jbg, ja sam razocaran, sta treba, da mu cestitam na porazu jer je skupio 8 gemova.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 07 avg 2016, 00:58, ukupno mijenjano 2 puta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 avg 2016, 00:56

boss991 je napisao/la:

Ni "s" od sportiste.

Sta je majstore sta tebe muci? Da nije ljubio curicu na koju si se lozio? Izbija ljubomora iz tebe ko zuti dim iz one cementere u Kaknju. Ohladi malo bolan...

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 07 avg 2016, 01:08

Odoh se napiti i sto prije zaboraviti ovaj mec :shifty:

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 01:39

Honorar je napisao/la:
Sta je majstore sta tebe muci? Da nije ljubio curicu na koju si se lozio? Izbija ljubomora iz tebe ko zuti dim iz one cementere u Kaknju. Ohladi malo bolan...
Da baš to, gadjas ko nosom u g.
Šta ga zakivate u zvijezde, truba bio truba ostao.
Da razjasnimo neke stvari, nemam nista protiv njega samo gledam realno na stanje, a kad kažem ni s od sportiste tu mislim na njegovo ponasanje na terenu, nema meca da se nije raspravljao sa sudijom, pa ko si vise jebote?

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 avg 2016, 01:59

boss991 je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
Da baš to, gadjas ko nosom u g.
Šta ga zakivate u zvijezde, truba bio truba ostao.
Da razjasnimo neke stvari, nemam nista protiv njega samo gledam realno na stanje, a kad kažem ni s od sportiste tu mislim na njegovo ponasanje na terenu, nema meca da se nije raspravljao sa sudijom, pa ko si vise jebote?
Ne zakiva ga niko, mozda ga neko okiva u zvijezde ali ja definitivno nisam jedan od tih. Decko je top 100 na svijetu u sportu koji je kod nas zastupljen koliko i puna trpeza u Sjevernoj Koreji. Unatoc nama ovakvima kakvi jesmo, on se drzi medju top 100. Da nikad nikud ne makne od toga, dosta je s obzirom na okolis u kojem je do juce obitavao.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 avg 2016, 02:03

Sad ti letimicno preletih postove, vidim da si aktivan u pljuvanju tenisera i na kladionicarskim temama gdje se grebes od raje za euro. Postovi tvoji govore sve o tome sta te u zivotu muci. Polako jbg, isplivaces jednog dana. Bori se.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 avg 2016, 03:01

Vi pricate o televiziji koja je imala prava prenosa utakmica reprezentacije u fudbalu i koja je prenosila samo domace utakmice a gostujuce nije zato da im ostane para i da zarade jer je prodavala prenose domacih utakmica a nije kupovala gostujuce.
A inace je praksa u cijelom svijetu vi nama a mi vama tako da niko nista ne gubi.

A istovremeno su prenosili kosarkaski predolimpijski turnir zato sto su igrale Srbija i Hrvatska i masno platili za tu glupost.

Takva televizija ne zasluzuje da postoji a kamo li da se naziva javnim servisom BiH.

Damke ogroman neuspjeh ali daleko od toga da je sma4k svijeta,desava se.Mirza ocekivano.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 avg 2016, 03:25

sjajni Mirza i Damke, bravo momci

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 avg 2016, 11:17

Fidelis je napisao/la:Vi pricate o televiziji koja je imala prava prenosa utakmica reprezentacije u fudbalu i koja je prenosila samo domace utakmice a gostujuce nije zato da im ostane para i da zarade jer je prodavala prenose domacih utakmica a nije kupovala gostujuce.
A inace je praksa u cijelom svijetu vi nama a mi vama tako da niko nista ne gubi.

A istovremeno su prenosili kosarkaski predolimpijski turnir zato sto su igrale Srbija i Hrvatska i masno platili za tu glupost.

Takva televizija ne zasluzuje da postoji a kamo li da se naziva javnim servisom BiH.

Damke ogroman neuspjeh ali daleko od toga da je sma4k svijeta,desava se.Mirza ocekivano.
Prenosili su i gostujuće utakmice fudbalske reprezentacije. Plati rtv taksu pa onda imaš pravo nešto reči. Za vas ništa bosanskohercegovačko ne treba da postoji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 avg 2016, 11:38

Zbog olimpijade nije mi krivo, totalno nebitan turnir, bolje da se spremi za Cincinnati. Ali opet mi je krivo zbog poraza, bude mi i na egzibicijama.

Šta je tačno bilo za tučnjavu ili pokušaj tučnjave Nerfida?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 07 avg 2016, 11:53

Honorar je napisao/la:Sad ti letimicno preletih postove, vidim da si aktivan u pljuvanju tenisera i na kladionicarskim temama gdje se grebes od raje za euro. Postovi tvoji govore sve o tome sta te u zivotu muci. Polako jbg, isplivaces jednog dana. Bori se.
Ovaj nick je sprdačina, boli me tuki za forum i za Džumhura. Uopšte se ne grebem, nisi u toku pa ne piši svašta. Ne muči me ništa u životu, obala je blizu, plivam, borim se, i naravno uživam. :beba:

Umjesto tenisom on se bavi tribinama, :lol: idi kući i ne brukaj nas Damire. Eto u kojem smo kur.cu kad je on naš "najbolji."

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 07 avg 2016, 11:59

Unofficialpage je napisao/la:Zbog olimpijade nije mi krivo, totalno nebitan turnir, bolje da se spremi za Cincinnati. Ali opet mi je krivo zbog poraza, bude mi i na egzibicijama.

Šta je tačno bilo za tučnjavu ili pokušaj tučnjave Nerfida?
https://www.facebook.com/Damir-D%C5%BEu ... 6/?fref=ts

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 avg 2016, 12:30

Nerfide narod nam se smije :lol: :lol: Pa eurovizija na Vlasicu pa dokle vise :lol:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 avg 2016, 13:03

Damir je jedan od najglupljih koji se pojavio ikad, u historiji sporta.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 07 avg 2016, 14:17

Je l' Džumi ateist?

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 avg 2016, 14:21

remA1 je napisao/la:Je l' Džumi ateist?
musliman sigurno nije :D

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.