nikad_izvini je napisao/la:
Ono što me je oduševilo, pored maestralne igre Zajka Zebe jeste
Marković. Igrač se ne može suditi po jednoj utakmici, ali, ako ovako nastavi, imamo desnog beka

Solidan u napadu, dobar u odbrani. Ne ispada, pametno se postavlja, dobar u duelu, brz. Prezadovoljan sam s likom. Nemoj me razočarati, pls
Prije i poslije "sramnih" poraza sam isto pričao, pa nema razloga da mijenjam priču
Željo ove godine igra MNOGO BOLJE nego prošle godine u isto vrijeme. Ovakvom igrom, na Grbavici, teško da možemo izgubiti bodove. Tu ne računam njanje

Ipak je derbi. Ovo ostalo se neće dobro provesti na Grbavici. Samo da malo popravimo realizaciju u gostima. Jedva čekam utakmicu sa Širokim. Oni se nadigravaju, nisu mesari a to nama odgovara.
ZAJKO ZEBA popravlja fizičku spremu. Čuj nismo našli zamjenu za Bekrića
Ima i onaj drugi dio prvenstva, tzv. plavo proljeće. Kad svi prođu pripreme, kad Amar to još uštima. Sve mi nešto toplo oko srca
Kerla ko Matrix
Šeha bez ijedne intervencije.
Jel sad neko misli da nismo našli dobre zamjene za Bekrića i Bučana
Što se posjete tiče, između 4-5 milja. Bolesnika. Al dobro je. Imamo stabilnu i solidnu brojku za PL. Realno su Zvijezda i Leotar neatraktivni protivnici. Protiv jačih ekipa ćemo (opet) tjerati ljude sa naših pozicija na Jugozapadu

Pa tačno se zna ko gdje stoji na Jugozapadu
PS Purke je bio strašan
Baš nam on fali kao što reče jedan genijalac
Lazar je zabio maestralan treći gol može pričati ko šta hoće