BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
e je-bi se Damire...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nemoj psovat tenis, psuj nesposobnjakovića...ha yaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma yebote tenis kad' Damir ne moze iskoristit 50 gem lopti

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
-
- Kontakt:
boss991 je napisao/la:Nemoj psovat tenis, psuj nesposobnjakovića...ha yaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma yebote tenis kad' Damir ne moze iskoristit 50 gem lopti

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
lljudi šta je hole, od početka pokušavam pronaći stream ali mi ne ide 

Hole je rupa.BlaBlaTron je napisao/la:lljudi šta je hole, od početka pokušavam pronaći stream ali mi ne ide
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Taj nesposobnjaković je svojim trudom i zalaganjem došao do toga da igra Olimpijadu, bude TOP 100 igrač, dobije neke od najboljih svjetskih igrača, a vi se yebite, vi sjedite kući, drkate qrac, dok čovjek zarađuje ozbiljan keš.
Uostalom, ko vas yebe
@Blablatron, program se zove Hola, skineš, podesiš na Francusku, uđeš na ovaj link i tjt
http://rio2016.francetvsport.fr/videos/ ... 26365.html
Uostalom, ko vas yebe

@Blablatron, program se zove Hola, skineš, podesiš na Francusku, uđeš na ovaj link i tjt

Zadnja izmjena: Forster, dana/u 07 avg 2016, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Hajde, Damire, potvrdi break! 

-
- Kontakt:
Hajde sad' Damke uzmi ga... Cini mi se da je zreo za poraza

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- bosnacazin
- Kontakt:
O cemu ovo damir razgovara sa sudijom? Tek sam se sad ukljucio u stream? A posto mi je smanjem zvuk, nisam razumio o cem su razgovarali? Znali neko?
bosnacazin je napisao/la:O cemu ovo damir razgovara sa sudijom? Tek sam se sad ukljucio u stream? A posto mi je smanjem zvuk, nisam razumio o cem su razgovarali? Znali neko?
Zato što nisu dali BHT-u da ga prenosi
Šta bi tek bilo da je top 10, pa mnogi od vas bi pregorili.Forster je napisao/la:Taj nesposobnjaković je svojim trudom i zalaganjem došao do toga da igra Olimpijadu, bude TOP 100 igrač, dobije neke od najboljih svjetskih igrača, a vi se yebite, vi sjedite kući, drkate qrac, dok čovjek zarađuje ozbiljan keš.
Uostalom, ko vas yebe
@Blablatron, program se zove Hola, skineš, podesiš na Francusku, uđeš na ovaj link i tjt![]()

Da, nesposobnjaković je koliko god ti bilo krivo.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Pa yebote kakva je to sad' bila pauza... Svaki put kada igra dobro bude neka pauza i on padne u pm...
Sela uzeo medicalSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa yebote kakva je to sad' bila pauza... Svaki put kada igra dobro bude neka pauza i on padne u pm...

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:

eto ispade i damir. ma divno, jos samo da tuka ako moze ikako ispadne u polufinalu pa da potvrdimo svoje mjesto
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
**** Rio ajmo mi kuci, kratak opis oba meča.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bez ispaljenog metka
-
- Kontakt:
dobar je dzumi , al ovdje ljudi smatraju selu da je neki beze anonimac , pa sramota , lik igra dobar tennis na ovoj podlozi i voli ovu podlogu i nisam viidio niakkve sanse za damira , al eto ovdje su ga vec vidjeli u drugom kolu .... to je to , idemo dalje ...damiru zelim sve naj na slijedecim turnirima .
Jer se odmah kuci vracaju ili ?
Jer se odmah kuci vracaju ili ?
Vise srece drugi put... najgore sto mislim da vec dugo vremena o OI razmislja i na kraju ispade odmah. Steta, mogao je vise sigurno.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ponasanje Damira to nazalost velika sramota bila veceras 
A igra veoma losa, nema sta traziti sa takvom igrom na tvrdoj podlozi

A igra veoma losa, nema sta traziti sa takvom igrom na tvrdoj podlozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.