Monolog i recitacija od Damira opet.. Ajde po preokret sad

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ti predstavi kao da je logicno objasnjenje. Jbt zivot ko da features iz Kenije pratim pa preko rezultata moram a ne prvi nastup bh tenisera na OIremA1 je napisao/la:Evo Kristić se uključi i pojasni situaciju. Nemaju prava prijenosa sa terena broj četiri i sedam, i kada je izašao raspored pokušavali su da se dogovore oko prijenosa, da ponude čak i više novca da dobiju prijenos, ali organizacija im je tražila novac odmah, a oni su bili spriječeni kao zato što je neradni dan. Eto
Ne krivim ja neke obicne novinare nego cjelokupnu kriminalnu organizaciju koja je ukljucena da dovedu drzavni servis u ono na sto on danas lici. Pretplate imaju od onih sto placaju, na to dodaj i reklame sto imaju i ostale televizije, prenost kod svih prenosa jer su drzavna televizija, imali su i dobar momentum jedno vrijeme zbog koliko-toliko dobrog programa i na kraju iz svega toga ja gledam Kinu i Ameriku sad. Najgore je sto Kristic stvarno nije lagao, vjerujem ja da su oni dali sve od sebe da dobiju prenos, ali ne radi se to na dan meceva nego mjesec dana prije pocetka jbne olimpijade kazes hocu to, to i to i ispune ti ljudi. Mozda bi platili dodatno a mozda bi se i nagodili, jebga ne trazis nesto puno nego nastup 2 anonimusa u prvom kolu OI tenisa, a i da moraju platiti ne radi se o milionskim ciframa sigurnoStevieG8 je napisao/la:A jbg opet lako se nama sprdat tu, stavite se vi u poziciju obicnog novinara koji rade za tu televiziju. Rade za neku crkavicu, televizija u dugovima, oprema zastarjela a vlast se zajebava oko nacina placanja. Svakako da njima odgovara da se javni servisi kao BHT i FTV ugase jbg sto manje narod zna o sranjima koja rade to bolje po njih.
I opet ona stara koliko para toliko muzike, sva tri javna servisa su u ogromnim dugovima pa je i tesko ocekivat da dobijemo sve kako hocemo. Dobro je sto i ovo imamo kakvo je stanje.
Šta je to bilo?Forster je napisao/la:Ne to Nerfide, ybm ti sunce![]()
Dobro je, nije ga Damir poslušao
Pa sta ces ta kriminalna organizacija unistila drzavu a ne samo drzavni servis. Pa eto pogledaj nema se para za razne stvari a ovamo predsjedništvo kupuje auto u vrijednosti od 200 000 maraka pa **** ga jarane. Iskreno ne znam prijenosa nema, a i pitanje je poslije OI da li ce ove televizije uopste radit jer su dotakle dno. Mada evo Basic je vec zavrsio a izgleda da ni Dzumi nece jos dugo tako da nismo puno ni propustili.pinoglavi je napisao/la:Ne krivim ja neke obicne novinare nego cjelokupnu kriminalnu organizaciju koja je ukljucena da dovedu drzavni servis u ono na sto on danas lici. Pretplate imaju od onih sto placaju, na to dodaj i reklame sto imaju i ostale televizije, prenost kod svih prenosa jer su drzavna televizija, imali su i dobar momentum jedno vrijeme zbog koliko-toliko dobrog programa i na kraju iz svega toga ja gledam Kinu i Ameriku sad. Najgore je sto Kristic stvarno nije lagao, vjerujem ja da su oni dali sve od sebe da dobiju prenos, ali ne radi se to na dan meceva nego mjesec dana prije pocetka jbne olimpijade kazes hocu to, to i to i ispune ti ljudi. Mozda bi platili dodatno a mozda bi se i nagodili, jebga ne trazis nesto puno nego nastup 2 anonimusa u prvom kolu OI tenisa, a i da moraju platiti ne radi se o milionskim ciframa sigurnoStevieG8 je napisao/la:A jbg opet lako se nama sprdat tu, stavite se vi u poziciju obicnog novinara koji rade za tu televiziju. Rade za neku crkavicu, televizija u dugovima, oprema zastarjela a vlast se zajebava oko nacina placanja. Svakako da njima odgovara da se javni servisi kao BHT i FTV ugase jbg sto manje narod zna o sranjima koja rade to bolje po njih.
I opet ona stara koliko para toliko muzike, sva tri javna servisa su u ogromnim dugovima pa je i tesko ocekivat da dobijemo sve kako hocemo. Dobro je sto i ovo imamo kakvo je stanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.