FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da čemo dobit ovu utakmicu al ovaj mali je meni se čini najlošije rješenje od 4 loša golmana. Ja da se pitam izvadio bih ga da još neki ovakav go ne fasujemo i ubacio Štilu i to je to.
Ne snije Muftić branit protiv pitara.
Ne snije Muftić branit protiv pitara.
Al kako je los ovaj veselinovic to je za pricu. Ne kontam majke mi. Pa daj jos kakvog juniora da vidimo ima li kuveta. Sramota je da taj lik jos nosi nas dres. Vezni red ne postoji od 15.minute. Jedino Bojo se vidi ali tamo gdje bas i ne treba da se vidi. U organizaciji napada ga nema nidje, u defanzivi jos manje. Bar ga onda u spic stabi.
Cuva Bog Zelju svog!
Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.
Ovo u statut ubaciti i dobro podvuci i podebljati.
Ja kao obicni navijac mjesecima pisem o tome da jedini koji iole moze biti golman od ovih sadasnjih je golman juniora Nikola Milicevic. Pisem mjesecima da je ovaj Muftic cak i losiji od Erica i Fejzica.
**** ti klub gdje su ti golmani redom, lik sa konstitucijom nekog djeteta iz 4 razreda osnovne skole, jednog rekreativca, jednog koji ima kvalitet za Zvijezdu 09 i nekog lika koji je branio u drugoj hrvatskoj ligi za zadnju ekipu te lige.. Jos jednom svaka cast Amare i tebi i ovim parazitima sto su ostali u strucnom stabu..
Ja kao obicni navijac mjesecima pisem o tome da jedini koji iole moze biti golman od ovih sadasnjih je golman juniora Nikola Milicevic. Pisem mjesecima da je ovaj Muftic cak i losiji od Erica i Fejzica.
**** ti klub gdje su ti golmani redom, lik sa konstitucijom nekog djeteta iz 4 razreda osnovne skole, jednog rekreativca, jednog koji ima kvalitet za Zvijezdu 09 i nekog lika koji je branio u drugoj hrvatskoj ligi za zadnju ekipu te lige.. Jos jednom svaka cast Amare i tebi i ovim parazitima sto su ostali u strucnom stabu..
-
- Kontakt:
Svi znamo da muftic ne moze i nikom nije jasno sta je sa benderom. Meni iskreno nije zao sto je muftic na golu jer erica nmg vise ocima da gledam eto Bgm ne mogu...
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:56Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.
Ma ovo je smjesno. Vjerujem ja da je mali dobar momak al nek upise fakultet il nek zavrsi neki kurs nesto. Pa nije fudbal za svakoga nije sramota. Ne moze on sa 180 bit golman.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sto pionira stavise na go fakat mi nije jasno
al celikovic i dzihad ratnik sinisa sta je ono onako 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta kaze teren ocajan, prodali mi olimpiku tekmu bas je frajer roki.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Najbolje da onda Muftic igra u vezi kada je vec tusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:59Brkooo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:56Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.
Ma ovo je smjesno. Vjerujem ja da je mali dobar momak al nek upise fakultet il nek zavrsi neki kurs nesto. Pa nije fudbal za svakoga nije sramota. Ne moze on sa 180 bit golman.
Prodali tekmu ali je golman **** SliskovicasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:02

u njega je mati znala da se on drogirasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:02

Dajte ba neka Muftica, prva tekma momku i neka ga. Puna podrska.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nek igra beka umjesto SiniseKometa je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:04Najbolje da onda Muftic igra u vezi kada je vec tusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:59Brkooo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:56Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Golman je pola ekipe. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet. Ne moze biti golman neko ko je visok metar i zilet.

Yebo li ti svoje žene svekrvu i onog ko te dovede u klub mater ti **** piskavu
Rodjeni su pitarske picke!
Koliko samo glupi igraca igra u ovom Zelji pa sta je ovo.
Svaka cast onome/onima ko je dovodio ove antitalente u klub..

@igrajlopte 🐦
Bekricu sta se krijes frajeru. Pa dodir lopte nisi imao u otvorenoj igri.. Stidi se u pm. Vadi ga napolje. Miletic nam najjaci kreator igre. Fuj.
@igrajlopte 🐦
Kako zapuštena ekipa. Ovo nema veze sa novcima, ovo ima veze sa pripremama i treninzima.