FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daj boze da ode.Elegant je napisao/la:Kojasevic odlazi ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
]Sve dok u nasim glavama ne skontamo, da od svakog igraca kojeg prodamo (osim za 10-20 milja km kao sto radi sloboda vec mislim na cifre od 100milja eura pa nadalje) mi mozemo dovest tri igraca i da imamo za plata mjesec dana, od nas nikad nece biti nista(mislim na navijace)Elegant je napisao/la:Kojasevic odlazi ?
Dok to ne utuvimo u glavo poslje odlaska svakog igraca cemo padat u depresiju i govorit kako sve propada isl
Neka ide Kojasevic, 24-25 godina.Taman da se proda.Ne trebamo prodavat igrace sa 18,19,20,21,22 i 23 godine.
Odlazi 100 %Elegant je napisao/la:Kojasevic odlazi ?
Odlazi u evropskog giganta Budućnost iz Podgorice.Ne kontam kako oni mogu ponuditi više para od Kazahstanaca, Rusa, Turaka i tako to.Gdje je naš fudbal došao kad Budućnost iz Podgorice kupi najboljeg igrača F.K. Sarajevo.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Buducnost je puna para,a uz to vjerovatno je njemu draze igrati u svojoj domovini jer ce tamo lakse do reprezentacije doci i plus sto Buducnost svake godine napravi neki dobar transfer mozda se i njemu posreci. Usput D.K. nije najbolji igrac Sarajeva.bagrcavi je napisao/la:Odlazi u evropskog giganta Budućnost iz Podgorice.Ne kontam kako oni mogu ponuditi više para od Kazahstanaca, Rusa, Turaka i tako to.Gdje je naš fudbal došao kad Budućnost iz Podgorice kupi najboljeg igrača F.K. Sarajevo.![]()
![]()
pa brate da su ga ti pobrojani htjeli vjerovatno bi tamo otisao...ovako nam je oprostio dugove prema njemu i za ne bas velike pare otisao al jbg ...imao je preveliku platu za nas klub trenutno i jbg situacija je nalagala da ga se moramo rjesiti...jos smo dobili nesto i para za njega ..tako da suma sumarum odlicno smo prosli i dosta para smo sacuvali i dobili njegovim odlaskom ..bagrcavi je napisao/la:Odlazi u evropskog giganta Budućnost iz Podgorice.Ne kontam kako oni mogu ponuditi više para od Kazahstanaca, Rusa, Turaka i tako to.Gdje je naš fudbal došao kad Budućnost iz Podgorice kupi najboljeg igrača F.K. Sarajevo.![]()
![]()
sada se lakse dise i moze se i o pojacanjima lagano poceti razmisljat...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Možeš li mi molim te nabrojati te "dobre" transfere ??? Posljednjih godina najbolji transferi su im bili Fatos Beqiraj u Dinamo za 650 000 eura i Ivan Vukovic u Hajduk za 450 000 eura.Sarajlijc@ je napisao/la:Buducnost je puna para,a uz to vjerovatno je njemu draze igrati u svojoj domovini jer ce tamo lakse do reprezentacije doci i plus sto Buducnost svake godine napravi neki dobar transfer mozda se i njemu posreci. Usput D.K. nije najbolji igrac Sarajeva.bagrcavi je napisao/la:Odlazi u evropskog giganta Budućnost iz Podgorice.Ne kontam kako oni mogu ponuditi više para od Kazahstanaca, Rusa, Turaka i tako to.Gdje je naš fudbal došao kad Budućnost iz Podgorice kupi najboljeg igrača F.K. Sarajevo.![]()
![]()
A ko je onda najbolji igrač Sarajeva ?
DRUG NEBI TI PUNCA
pa ljudi imaju jace transfere nego ijedan nas klub u PL hahahahha
po meni nasi najbolji igraci su Obuca,Vucina ,Sesar,Torlak ..pa tek onda Kojasevic ,Haskic ,Suljic itd itd..

po meni nasi najbolji igraci su Obuca,Vucina ,Sesar,Torlak ..pa tek onda Kojasevic ,Haskic ,Suljic itd itd..

FK SARAJEVO.
Poštenomma_hz je napisao/la:pa ljudi imaju jace transfere nego ijedan nas klub u PL hahahahha![]()

Mislim da će Suljić biti jedan od najboljih igrača u PLBiH samo malo da ga uhranite i to je to

DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- molotovljev
deset hamburgera i to je to..bagrcavi je napisao/la:Poštenomma_hz je napisao/la:pa ljudi imaju jace transfere nego ijedan nas klub u PL hahahahha![]()
Mislim da će Suljić biti jedan od najboljih igrača u PLBiH samo malo da ga uhranite i to je to

F.K.SARAJEVO
Vec smo ga stavili na testu..ima da se bode dok ne poraste hehehebagrcavi je napisao/la:Poštenomma_hz je napisao/la:pa ljudi imaju jace transfere nego ijedan nas klub u PL hahahahha![]()

Messi je ispao fer i korektan ,a ne kao Maksumic

Messi vrati se kad pozelis ..siguran sam da ces nedostajati raji iz JEŽA HAHHA

FK SARAJEVO.
Možda onih iz Mc Donaldsa, ovih domaćih ako pojede 2 biće dobarmolotovljev je napisao/la:deset hamburgera i to je to..bagrcavi je napisao/la:Poštenomma_hz je napisao/la:pa ljudi imaju jace transfere nego ijedan nas klub u PL hahahahha![]()

Ozbiljno momak je strašan potencijal ako ga ne upropaste stručnjaci.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma brate on jednostavno mora dobiti na masi...ukoliko to ne uspije ..dzaba njemu sto zna "igrati lopte"...
u nasoj ligi sve moze na misice..

u nasoj ligi sve moze na misice..

FK SARAJEVO.
" onclick="window.open(this.href);return false;
na ovoj tekmi sam ja vidio da on ima potencijala, vozo je one amatere Slavije samo tako.
na ovoj tekmi sam ja vidio da on ima potencijala, vozo je one amatere Slavije samo tako.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ode prva lasta
ljudi raspadamo seeeeeeeeeeee
Dresovi su pravo dobri jest da su malo skupi za prosjecni djep al jos malo mi fali da skupim i pravac shop,valjda ce ostat do tad
I jos jedna stvar ako neko zna provjereno moze i na pp kolko cemo dobit za pixija

Dresovi su pravo dobri jest da su malo skupi za prosjecni djep al jos malo mi fali da skupim i pravac shop,valjda ce ostat do tad

I jos jedna stvar ako neko zna provjereno moze i na pp kolko cemo dobit za pixija

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ma brate ..nazalost bas tako amatere..moram malo biti i kritican prema njemu...sto tako nije vozo Colica il Kvesica jbg...bagrcavi je napisao/la:
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izgleda da on trazi prevelika primanja.