Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 27 avg 2011, 20:36

Sasha L.F.C. je napisao/la:Lepa igra koja je falila Lpool-u prethodnih godina, Carraghera stigle godine.
Oj dobio sam slom živaca kad smo gol primili. :evil: Ne mogu opisati koliko sam bio frustriran zbog tog gola i koliko mi je krivo,a Carri je vrijeme da preseli na klupu !

Posjed lopte(73%),šutevi,kompletna igra je bila uvjerljivo na našoj strani ali opet "samo" 2 gola razlike.Drago mi je da su Hendo i Adam pogodili i da će im to dodatno podići samopouzdanje te da će u nastavku biti još bolji.Suarez je očigledno bio razočaran nakon izlaska iz igre,jednostavno danas se borio i sa sudijama i sa odbranom Boltona.Kako sam tečnije i brže igramo bez Carrolla. :roll: :mrgreen:

Svaka čast na dosta dobro partiji ali ne bi se smjelo dešavati da se kao danas veliki broj odličnih šansi ne iskoristi.

Sada ide mala pauza pa onda neugodno gostavanje na Britannia stadionu kod Stokea.Ako se ne varam prošle sezone tamo smo izgubili sa 2:0,ipak ovaj put sam siguran u drugačiji ishod.Nadam se da će se i Kelly ili Glen do tada oporaviti i zauzeti mjesto u početnom sastavu.

Konačno 1.,bar za kratko(zaboravili smo taj osjećaj). 8-)

In Kenny we trust,YNWA !
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 20:36

Već sad se može reći da je onaj remi protiv Sunderlanda katastrofalan. :( Liverpool dobro djeluje na terenu, a vjerujem da će to za par kola izgledati još bolje. Ima dovoljno mjesta za napredak, posebno kada se Glen vrati na teren. Samo, ovi rezultati mogu zavarati. Uprava može odlučiti da pojačanja nisu potrebna, a tu bi tek nast'o problem. U svakom slučaju, izgleda da se Liverpool diže iz pepela. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 20:37

Top of the table!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 avg 2011, 20:39

Monolog je napisao/la:Već sad se može reći da je onaj remi protiv Sunderlanda katastrofalan. :( Liverpool dobro djeluje na terenu, a vjerujem da će to za par kola izgledati još bolje. Ima dovoljno mjesta za napredak, posebno kada se Glen vrati na teren. Samo, ovi rezultati mogu zavarati. Uprava može odlučiti da pojačanja nisu potrebna, a tu bi tek nast'o problem. U svakom slučaju, izgleda da se Liverpool diže iz pepela. :mrgreen:
Nikad Liverpool u pepelu nije bio :mrgreen: ,istina jedno vrijeme smo bili tu negdje s fenjerašima :lol: .

Sad mi zao sto ode grk,on bi bio idealan da nekome kosti polomi sljedece kolo... :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 20:41

Lijepo je baciti oko na tabelu barem do sutra :)

slika

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 avg 2011, 20:42

Carlo je napisao/la:Lijepo je baciti oko na tabelu barem do sutra :)

slika
Jos samo da Utd sutra kiksa, (al nevjerujem da ce, al se nadam) i bilo bi super!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 avg 2011, 20:43

LFCGlobe LFC Globe
Sebastian Coates to #LFC is a done deal. Work permit to come through now, which should be within the next 24 hours.

Evo Aggeru partnera. 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -of-keegan" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
8-)
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 avg 2011, 20:44

Pozz dragi "redsi" da i ja napišem jedan post o današnjoj utakmici. Prvo što želim reći, naravno, prezadovoljan sam iako smo primili pogodak u zadnjoj sekundi, onako kao i što sam očekivao da će biti 3:1 ili 2:0, malo me je sudija iznervirao al' nema veze.

Reina je bio solidan danas, onako kao i što se očekuje od njega, stvarno šteta zbog ovog pogodka u zadnjim sekundama utakmice.
Agger je bio vrlo dobar, par puta se našao u šansi da postigne pogodak, u odbrani odličan.
Carragher nekako najslabiji, vrijeme je da se nađe njegova zamjena.
Kelly, jako mi je žao zbog njegove ozlijede, nadam se da će se brzo opraviti.
Škrtel, igrač koji je ušao umjesto povrjeđenog Kellya, odigrao je odlično, kako u odbrani, tako i u napad, postigao je vrlo važan pogodak za 2:0, sigurno jedan od najboljih danas.
Enrique veoma dobar, možda i najslabija utakmica od ovih 3 iako moram reći da je vrlo vrlo dobro odigrao.
Lucas, par slabih dugih pasova, al' sve ostalo za 10.
Adam, sigurno, najbolji igrač danas, asistencija, pogodak, sjajne duge lopte i mnogo toga još, najbolji danas !
Henderson, odlična utakmica, prvjenac u dresu Liverpoola, uz Adama najbolji sigurno.
Downing, ne toliko primjetan kao u prošlim utakmica, al' sigurno veoma dobra partija.
Kuyt je odigrao solidno, ništa više.
Suarez je odigrao ne toliko dobro kao što se očekivalo, trudio se, trčao na sve strane, promašio je par dobrih šansi, koje on ne smije promašiti, sigurno jedan od slabijih danas, al' znamo da je sjajan igrač, neće ga pokvariti jedna "slabija" utakmica.
Toliko od mene. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 avg 2011, 20:44

Lijepih i glatkih 3-1.Nisam gledo drugo poluvreme ali po rezultatu vidim da je bilo odabro ako netko ima higligtse da okaci.

PS:Pogodio sam rezultata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i pola strijelaca
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 avg 2011, 20:45

Kuyt je u prvom poluvremenu pokazao da nije za prve postave...previse usporava igru..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 avg 2011, 20:45

Bravo momci 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 20:46

Opta Sports
840 - Liverpool are top of the Premier League overnight for the first time since May 9 2009, 840 days ago. Perch.

8-)

Koliko sam ja mogao vidjeti Kuyt se nije vidio... Samo sam primjetio asistenciju :)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 avg 2011, 20:47

Kuyt je igrač čiji se rad ne vidi na terenu ali puno doprinosi :mrgreen: nešto slično kao Xabi Alonso... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 20:52

Henderson:
Passing at 71%
Tackles won: 67%
Duels Won: 50%

Danas je uz Suareza bio najbolji.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 avg 2011, 20:52

Carlo je napisao/la:Opta Sports
840 - Liverpool are top of the Premier League overnight for the first time since May 9 2009, 840 days ago. Perch.

8-)

Koliko sam ja mogao vidjeti Kuyt se nije vidio... Samo sam primjetio asistenciju :)
Dobro nije nikad bio neki spektakularan igrac, al sto covjek trci, i koliko presjece lopti, to zlata vrijedi! KingKuyt!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2011, 20:52

Pa dajte golove. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 20:54

@Omere:

http://www.tvgolo.com/football.php?suba ... m=&ucat=40&" onclick="window.open(this.href);return false;

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 avg 2011, 21:18

Richard__Buxton
Sebastian Coates in the directors' box at Anfield today
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 avg 2011, 21:31

slika

Momak samo što nije zaplakao. :lol:

Nevjerovatno koliko energije,želje i volje ima samo.Nevjerovatan borac,Liverpool dugo nije imao ovakvog igrača. 8-)
FK Pjetlovi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 avg 2011, 21:33

stvarno lijep gol Hendersona, sad gledam link sto Carlo postavio, mislim evo sad ce ga zavuci po zemlji, kad ono po zraku, izgleda Liverpool se vraca nakon onog sivila :)

svaka cast Dalglishu

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.