FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi, tesko je pobjeci od uticaja okoline kada su ti nametnute pjesme kao npr.one na poluvremenu. Treba spustiti tenzije, evo i ovdje je pisalo par korektnih ljudi iz Banja Luke, tenzije su znatno nize u odnosu na neke ranije meceve, istina je i ono sto kazu da Lesinari nisu pjevali isto sto i istocna tribina u tim momentima. Meni je takodjer zao te rakete, cisto jer ona sada sluzi kao izgovor nacionalistima, a veliki test bi bila situacija kada smo izlazili van stadiona, da li bi ponasanje nacionalista bilo isto?! Bilo kako bilo, raduje me barem nesto manji nivo intenziteta nacionalizma (nazalost, ali barem je to sreca u nesreci). Pozdrav svim normalnim Banjalucanima koji ponekad nesto i na nasoj temi napisu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa kako će biti fudbalska pored političkih natpisa i skandiranja grozota....Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Zasto niko ne navede da je atmosfera na stadionu bila prava fudbalska i sjajan ambijent pred punim stadionom, bez ikakvih uvredljivih skandiranja niti vrijedjanja, pravi derbi, sve do trenutka kad su Hordasi krenuli da napuste tribinu te ispalili 2 rakete prema istocnoj tribini gdje se nalazi obicni ljudi sa djecom koji su dosli da pogledaju utakmicu, ISPALILI SU 2 RAKETE PREMA LJUDIMA, to NIKO ne napominje nigdje onda iz revolta dosle su uvrede koje ni malo ne opravdavam i osudjujem. Jos jednom da napomonem cestitke Sarajevu na pobjedi i sretno.
Kakve rakete? Na polovini utakmice spiker opominje publiku za skandiranje?
Hajde rsexitaj s ovog pdf-a
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niko u BHPL nema ni blizu kvalitetnu ekipu a posebno ne sirinu i mogucnosti rotiranja, transformacije formacija itd. Kvalitetom smo za dvije klase iznad svih a po vidjenom smo na nekih 80% najvise i jos tu “nadolazimo”. Naravno bez euforije jer sve se to mora potvrdit na terenu iz utakmice u utakmicu iz kola u kolo. Idemo dalje..Generation74 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:43Nadam se da će nakon današnje utakmice, jubitubi shvatiti šta je badboy htio reći i da se ne radi o oholosti već o realnosti. Jako dobra analiza...svaka čast!badboy je napisao/la: ↑29 feb 2020, 00:50Cuj pacenici sto tvrdim da smo za klasu bolji i da u skladu s tim ne bi trebalo biti sumnje u povoljan rezultat. Cuj dvije podjednake ekipe. Pa ko je vas nafuro na to? Po cemu podjednake? Jedina istina je da igramo u gostima. Pa samim tim da kazes da ce vam stadion bit krcat, ti govori ko ti u goste dolazi. Jedino protivnas i kad vam u prijateljsku dodju Zvezda ili Partizan ga napunite. Jedini igrac koji bi kod nas imao mjesto u 11 i trebao ga je imati al iz poznatih razloga nije i sad igra u Borcu, je Zakaric. Vranjes jeste iskusan i nadprosjecan za nasu ligu, al kod nas u ivom sastavu ne bi igrao garantujem. Cuj, ekipa koja u sastavu ima jednog Ziljkica je respektabilna. Mozda al ako ima tu u BL neki drugi Ziljkic kojeg ne poznajemo. Da ponovim ja se samo nas samih bojim i niceg drugog, ako budemo na nivou, gledat cete nam u djale na -6.jubitubi je napisao/la: ↑28 feb 2020, 16:30
Cast izuzetcima al koji ste vi pacenici brale bahahhahahahaha cuj ti sta ti pises jarane. Pa vise se cini da ste se vi usrali nego mi,samo sebi dizete samopouzdanje. Realnost je takva da igraju u najmanju ruku dvije podjednake ekipe. Realnost je ta da imamo prednost domaceg terena i vro vjerovatno krcatog stadiona. Realnost je ta da imati u prvoj postavi Zakarica Ziljkica i Vranjesa rijetko ko moze podcjeniti tu cinjenicu. Realnost je ta da nam je sudija iz Sarajeva u Sirokom dao zuti karton stoperu u 10om minutu utakmice koji je u 3 stopera lige i taj lik sad ne igra sutra. Cemu teorije zavjere??? Opusteno brale dajte vi srce na teren dacemo.mi pa nek bude tovarenje sutra na forumu ko zijani. Al mojne te jadne price
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zašto se onda vesele ''nametnutim'' pjesmama na poluvremenu, čemu oni životinjski krikovi koji opravdavaju to? Naravno, ne misli se na sve Banjalučane nego na te krvnike koji su to radili, nešto slično kao i na najprimitivniji poziv na ubijanje koji slušamo dvadesetak godina na istom stadionu i veličanje najvećeg zločina na tlu Europe poslije 2. svjetskog rata.Napapijri je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:09Ljudi, tesko je pobjeci od uticaja okoline kada su ti nametnute pjesme kao npr.one na poluvremenu. Treba spustiti tenzije, evo i ovdje je pisalo par korektnih ljudi iz Banja Luke, tenzije su znatno nize u odnosu na neke ranije meceve, istina je i ono sto kazu da Lesinari nisu pjevali isto sto i istocna tribina u tim momentima. Meni je takodjer zao te rakete, cisto jer ona sada sluzi kao izgovor nacionalistima, a veliki test bi bila situacija kada smo izlazili van stadiona, da li bi ponasanje nacionalista bilo isto?! Bilo kako bilo, raduje me barem nesto manji nivo intenziteta nacionalizma (nazalost, ali barem je to sreca u nesreci). Pozdrav svim normalnim Banjalucanima koji ponekad nesto i na nasoj temi napisu.
Ne bi da više pričamo o ovome, zato je i svima na svijetu jasna razlika između njih i nas, i kaže onda jedan drug meni (Pravi Srbin), ne kontam što nas niko ne voli.

Treba uživati u pobjedi svog tima a životinjama bez marke u džepu treba ostaviti ovakve stvari, neka se u nečemu vještački vesele kada nemaju ništa drugo.
VOLIM TE SARAJEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joker za sirotinju !!!Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Zasto niko ne navede da je atmosfera na stadionu bila prava fudbalska i sjajan ambijent pred punim stadionom, bez ikakvih uvredljivih skandiranja niti vrijedjanja, pravi derbi, sve do trenutka kad su Hordasi krenuli da napuste tribinu te ispalili 2 rakete prema istocnoj tribini gdje se nalazi obicni ljudi sa djecom koji su dosli da pogledaju utakmicu, ISPALILI SU 2 RAKETE PREMA LJUDIMA, to NIKO ne napominje nigdje onda iz revolta dosle su uvrede koje ni malo ne opravdavam i osudjujem. Jos jednom da napomonem cestitke Sarajevu na pobjedi i sretno.
Dobro, parola je bila stih Neleta Karajlića, gore iznad je bio prvi dio parole sitnijim slovima. Ne kažem da nije provokatorski, al nisu ovi dovoljno inteligentni da to sami skontaju.
Ma mi ćemo njih opet dočekat sa "jedina zastava moja". Kako bih ja Šehidski rastanak odvrnuo, pola Bosne bi mislilo da je Bajram doš'o.
Ma mi ćemo njih opet dočekat sa "jedina zastava moja". Kako bih ja Šehidski rastanak odvrnuo, pola Bosne bi mislilo da je Bajram doš'o.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bio sam skoro svako gostovanje pa mi molim te reci zasto gadjaju sa te "mirne" tribine kamenicama cijelu tekmu a mi od murije ne smijemo vratiti,valjda nase glave nisu bitne,i ako razmisljaju ti debili glavom i o djeci onda ne trebaju da sa iste kamenuju nase navijaceJoker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Što lažeš bolan, što lažeš..Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Juce su bile 3 rakete. Danas dvije. Sutra jedna... A dalje ko zna...zlo87 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:23Što lažeš bolan, što lažeš..Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne laže, povele su Horde i pet lavova da im bace banjalučku nejač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bacila se jedna baklja, kakva signalna raketa, ako zna sta je signalna raketa zna da ne bi imala pad do tribine Lesinara. Citavo vrijeme gadjali kamenjem i dobacivali oni indijanci u cosku, a raja ih samo provocirala, oni jos vise pjene, ko zivotinje. Skandifaju ubij, ubij Turcina, mi poceli isto pjevat samo se usustise. Naravno to je sve mali broj kod njih od dosta navijaca.Pantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:24Juce su bile 3 rakete. Danas dvije. Sutra jedna... A dalje ko zna...zlo87 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:23Što lažeš bolan, što lažeš..Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
To si upravu. Jer isao na njihovu temu prije utakmice da vidim sta pisu i imal ko zute crvene kartone povrede i takoto i u glavnom su bili normalni komentari. I vidi se da je tenzija mnogo manja jer ne davno isti ti lesinari su izbacivali parole o srebrenici i takve stvari. Da ima jos budala i ljudi medzu njima koji vjeruju dodiku ima. Posjeta dobra.Napapijri je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:09Ljudi, tesko je pobjeci od uticaja okoline kada su ti nametnute pjesme kao npr.one na poluvremenu. Treba spustiti tenzije, evo i ovdje je pisalo par korektnih ljudi iz Banja Luke, tenzije su znatno nize u odnosu na neke ranije meceve, istina je i ono sto kazu da Lesinari nisu pjevali isto sto i istocna tribina u tim momentima. Meni je takodjer zao te rakete, cisto jer ona sada sluzi kao izgovor nacionalistima, a veliki test bi bila situacija kada smo izlazili van stadiona, da li bi ponasanje nacionalista bilo isto?! Bilo kako bilo, raduje me barem nesto manji nivo intenziteta nacionalizma (nazalost, ali barem je to sreca u nesreci). Pozdrav svim normalnim Banjalucanima koji ponekad nesto i na nasoj temi napisu.
Sto se tice utakmice zasluzena pobjeda, igrac utakmice po meni vladen kovacevic. Imo je par odlicni intervencija do 42 minute. Kad smo dali go onda je sve lakse bilo.
Ovo je JEleskoviceva pobjeda, evo i sisograd ni borac nisu mogli izdrzat tempo duze od 20 minuta..I sto je najbitnije mi Istim tempom igramo citavu utakmicu..
Od igraca u polju rahmanovic je bio najbolji.. krste izgleda prekrizit i prvi 11. Ode i onih 100 k km u potok sto dadosmo za milanovica. Znal se ista sta je sa PIDROM
Al sta kaze onaj prcko,
, dali nam golove ni iz cega, a prvi GO mogao vidjet samo na Play Stationu, ili nekad kad je Ronaldinho igrao za Barsu, e tugo moja

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Da li je moguce sada posjetu popraviti, pogotovo na većim utakmicama? 

12. igrač kluba iz Titove 38b
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi smo njima pokazali na terenu a i na tribini
Borac apsolviran idemo dalje
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!
Borac apsolviran idemo dalje
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zato što mu je u genima!zlo87 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:23Što lažeš bolan, što lažeš..Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946