FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakva je posjeta bila ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
pa ljudi moji sta je ono ja sad sa tekme kakvo ubijanje,pa veceras je igra bila na nivou engleske lige polako plava masina lagano krece sa ovom utakmicom smo pokazali i dokazali da imamo ekipu za titulu sad iskoristiti pauzu i onda u siroki po bodove 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ma sutra je snimak oko pola 10 ili pola 11...Zeljo-Sarajevo je napisao/la:do sada je tako biloIsnar je napisao/la:Ja sam mislio da ide sutra, ali kad ti tako kazes evo okren'o sam na Vogoscu i nek stoji dok ne bude utakmica...Zeljo-Sarajevo je napisao/la: zar ne ide nekad veceras za nekih pola sata? posto obicno pustaju nakon utakmice odmah reprizuvaljda ce i veceras... vidjecemo uskoro heh
i nije prvi put da sutradan bude snimak...

Por que ? Por que somos los mejores...
- KB-TM87
- Kontakt:
po mojoj procjeni 3-4 hiljade ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
hahahah trebali suIsnar je napisao/la:Odma se sjetim situacije kad je Željo dos'o u Lukavac u istim dresovima kao i domaci Radnički... na kraju su domaci posudili Željinim igracima bordo dresove, a Manijaci su cijelo vrijeme skandirali "skinite se goli"... bilo je to prije 13 godina, ako se ne varam...MinistaR je napisao/la:Evo da objasnim ovo sa dresovima.
Gosti iz Leotara došli su sa svojom bijelom garniturom i jedinom. Kako je Željo trebao nastupiti u ovim kojim je igrao, Leotaru su se dali ovi rezervni dresovi Želje na korištenje. Lijepa gesta.

Razumijes ti mene burazere moj 

koliko sam ja na tekmi vidio, usla je lopta za jos jedan gol al sudija osim milion ofsajda sto je svirao, naravno svirao nesto i tu pa nije bio gol. ne znam sta je svirao, mozda faul na golmanu al bio je fin gol. iz kornera preko haman golmana ili u ruke i neko glavom ubacio
Jest ljepa gesta sa davanjem dresa , al kako da neko nosi dres svetog mi kluba?
I eto kakava nam je liga , kad Leotar igra u "Premier Ligi" a nema dresova , fuj , ko da je 96-7-8...
Nidje veze..
baj d vej , 8 ( na kurcu vas nosam )
I eto kakava nam je liga , kad Leotar igra u "Premier Ligi" a nema dresova , fuj , ko da je 96-7-8...
Nidje veze..
baj d vej , 8 ( na kurcu vas nosam )
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
po mom misljenju oko 4-5 milje, a sta Lazar fuli s dva metra cccseha je napisao/la:Kakva je posjeta bila ?

Prvo da se zna, da ono nisu dresovi Leotara nego Zelje i da im je Zeljo posudio dresove, bar je to moje skromno misljenje i misljnje jos pola tribe.
A sto se tice Zelje i igre, smo jedno ime cu da spomenem Zajko Zeba, tata mata ove nase lige
Posjeta po mojoj procjeni oko 5 hiljada, i mislim da je ova moja procjena najbliza stvarnom broju gledalaca.
ps. Sta onaj Lazar moze fuliti to ne moze niko, sa 2 metra uspio je fuliti cijeli go LAZO bravo!!
A sto se tice Zelje i igre, smo jedno ime cu da spomenem Zajko Zeba, tata mata ove nase lige

Posjeta po mojoj procjeni oko 5 hiljada, i mislim da je ova moja procjena najbliza stvarnom broju gledalaca.
ps. Sta onaj Lazar moze fuliti to ne moze niko, sa 2 metra uspio je fuliti cijeli go LAZO bravo!!
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
ja nisam zadovoljan,trebalo je biti 16:0
i onaj imam pitanje za admine foruma i sportsport.ba jel ovo pisete posjete da bi odgovaralo pitarima da vam oproste,ako vec radite radite profesionalno,navijaca je bila max 6.000 eto min 5.000 

To sam i ja primijetio, u zadnje vrijeme im se uvlace i to ne malo, zayebali su sa suzavcem pa sad kompenzacija...vjeran1987 je napisao/la:ja nisam zadovoljan,trebalo je biti 16:0i onaj imam pitanje za admine foruma i sportsport.ba jel ovo pisete posjete da bi odgovaralo pitarima da vam oproste,ako vec radite radite profesionalno,navijaca je bila max 6.000 eto min 5.000

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
6000 najvjernijih navijaca, a sada ce poceti da dolaze i oni povremeni i opet ce Grbavica biti puna. Polako se zagrijavamo za nastavak sezone
Pobjedama na terenu se vracaju navijaci, a ne pricom van terena.
ŽELJO ŠAMPION

ŽELJO ŠAMPION
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Sad stekme CUJ 3.000 ne mogu da vjerujem sta pisu
Minimalac 5 milja
8 : 0 HAHAHA, samo je onaj Lazar vise za stopera, i dalje mislim da on ne bi trebao igrat u prvoj.

8 : 0 HAHAHA, samo je onaj Lazar vise za stopera, i dalje mislim da on ne bi trebao igrat u prvoj.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- KB-TM87
- Kontakt:
Još ne mogu doći sebi od fascinantne predstave našeg Messi-a 
Jednostavno je prekucao ovu ligu, i to 2 puta
Onaj trener ćelavac im je ružan i glup
A i onaj kapiten, sve psuje golmanu, kralj

Jednostavno je prekucao ovu ligu, i to 2 puta

Onaj trener ćelavac im je ružan i glup

Željezničar - kult glavnog grada
Sad u Siroki, Znaci moramo dobit, kad mogu Rudar na pecari i Travnik 4:0, mi MORAMO iskoristit konfuziju u i ukljucit se u borbi za titulu !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
pa jos su i u izvjestaju sa utakmice zaboravili 8 gol i ko ga je dao hahahahaahIsnar je napisao/la:To sam i ja primijetio, u zadnje vrijeme im se uvlace i to ne malo, zayebali su sa suzavcem pa sad kompenzacija...vjeran1987 je napisao/la:ja nisam zadovoljan,trebalo je biti 16:0i onaj imam pitanje za admine foruma i sportsport.ba jel ovo pisete posjete da bi odgovaralo pitarima da vam oproste,ako vec radite radite profesionalno,navijaca je bila max 6.000 eto min 5.000
VOLIM TE ŽELJO
Sve super divno i krasno, ali ruku na srce potreban nam je kvalitetan napadac ukoliko zelimo ponovo uspjeh od prosle godine.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 28 avg 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazaree
U mom svijetu važe moja pravila
Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 3.000
hahahahaha
hahahahaha
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI