FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina!
Sretan Dan nezavisnosti.
Sretan Dan nezavisnosti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Čujemo se na ljetoajdohordas je napisao/la: ↑01 mar 2020, 00:15Ne vjerujem da ce ova liga u skorije vrijeme imati nekog takvog kvalitetnog u igri glavom kao sto je nas Merso![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
E jedino mu mogu parirat Djuric Milan, Ibra i Jan Koller

Kad ovako sve fino hvalimo, treba i upravu pohvalit sto su omogucili ova pojacanja kao i sto su pokazali muda da u pola sezone promjene strucni stab

-
- Kontakt:
Gledam tabelu i dobro bi bilo da široki dobije zrinjski, u tom slucaju široki bi nam dolazio ako izgube onda idemo dole . Kuci cemo igrati sa željom i borcem a gostovat cemo zrinjskom i Tuzli. Ovo sto mi se ne svidja gostovat cemo Slobodi i Čeliku a kuci zvjezda i mladost bolje da je obrnuto al sta je tu je. Ako budemo igrali ko danas nema zime. Ovo su pretpostavke al vjerovatno ce ovako biti
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sretan dan nezavisnosti najljepsa DRZAVO BOSNO I HERCEGOVINO

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kladim se u ban doživotniskoroalen je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:49Tek na ljeto ćeš prekinut sejv na FMu?AlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:48Prepišaćemo ligu i onda ući u grupnu fazu. Citirajte me na ljeto..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Sljedece tri tekme kuci Mladost, zvjezda 09, zeljeznicar.
Doveli nekakvog Jukića a zakarica im borac pokupi...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Gledam sad snimak, pa Borac je imao 12-13 kornera i nasa odbrana je sve pocistila i dobro postavljena bila. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Milicevic je ubio danas. Salcin majstor, za ovu poziciju mora da radi jos na centarsutu
ZZ
-
- Kontakt:
Pisao sam poslje Tuzle da Gavric, Krste i Dupovac su dizelaši i da nisu igraci koji mogu pratit moderni fudbal. Danas smo bili bas dobri još kad Sušic uhvati ritma i spremi se bice to top, Rahmanovic pokidao danas.
ja dobre emisije
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- kosevskobrdo
- Kontakt:
VOLIM TE DOMOVINO
Sretan dan nezavisnosti!!

Sretan dan nezavisnosti!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Kae Zinedin Dje ja dodje, yebo ja sve svoje. Lakse bi se izborio za mjesto da sam osto u Spartaku 

Fina atmosfera u ekipi, to mi se sviđa. Ići kolo po kolo, ne obaziralti se na druge ekipe i to je to. Suđenje veoma kvalitetno za naše uslove. Salčin odličan ali je neiskusno ispao 2x pred kraj umalo golove ne primismo.
Ja Želje jest nafakali majko mila, Zvijezda bez 13 igrača igrala protiv njih, 6 juniora igraloo... Još žalim ta dva boda, al hajd....
Ja Želje jest nafakali majko mila, Zvijezda bez 13 igrača igrala protiv njih, 6 juniora igraloo... Još žalim ta dva boda, al hajd....
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro je za nas sto je proljetni dio ovako dobro poceo. Nema tog pritiska, jer smo nanizali dvije sigurne pobjede, nesmijem ni zamisliti sta bi bilo ako bi jednu izgubili od ove dvije utakmice i da smo poravnani sa konama.
Imamo stvarno lijepu sansu proljetni dio započeti sa 4 vezane pobjede. 2 vec imamo 2 jos trebamo dobiti ako uzmemo MDK i posle Zvijezdu 09.
Onda posle toga nam dolaze vjerovatno kone (ako budu drugi), a oni ce u tom prvom kolu novog rasporeda ici u goste Borcu/Zrinjskm gdje ni lako mogli ispusiti i mi bi pred derbijem imali minimum 5 boba prednosti na drugoplasiranog.
Imamo stvarno lijepu sansu proljetni dio započeti sa 4 vezane pobjede. 2 vec imamo 2 jos trebamo dobiti ako uzmemo MDK i posle Zvijezdu 09.
Onda posle toga nam dolaze vjerovatno kone (ako budu drugi), a oni ce u tom prvom kolu novog rasporeda ici u goste Borcu/Zrinjskm gdje ni lako mogli ispusiti i mi bi pred derbijem imali minimum 5 boba prednosti na drugoplasiranog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Is that you, Asim Sarajlić?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 01:39Dobro je za nas sto je proljetni dio ovako dobro poceo. Nema tog pritiska, jer smo nanizali dvije sigurne pobjede, nesmijem ni zamisliti sta bi bilo ako bi jednu izgubili od ove dvije utakmice i da smo poravnani sa konama.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2020, 01:42Is that you, Asim Sarajlić?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 01:39Dobro je za nas sto je proljetni dio ovako dobro poceo. Nema tog pritiska, jer smo nanizali dvije sigurne pobjede, nesmijem ni zamisliti sta bi bilo ako bi jednu izgubili od ove dvije utakmice i da smo poravnani sa konama.

Samo da se ispravim, ne bi kone isle u goste 3 plasiranom, vec bi docekali 11 ekipu lige u ovom trenutku Celik.
Krupne greske se desavaju u sitne sate

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Evander, Hajdeee i 27 gostiju.