NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 28 dec 2020, 18:18

Ma smece tim, a o rodji da ne govorimo.
Postovanje treba zaraditi.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 dec 2020, 21:32

Haskins zavrsio sa Washington-om.
"This afternoon I met with Dwayne and informed him that we would be releasing him," coach Ron Rivera said in a statement. "I told him that I believe it benefits both parties that we go our separate ways. We want to thank Dwayne for his contributions these last two seasons and wish him well moving forward."
Zbog Smith-a i Rivera-e volio bih da osvoje konferenciju.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 dec 2020, 22:47

Bila bi prelijepa priča da ih Alex uvede u PO, a mislim i da postoje realne šanse.
Što se malog Haskinsa tiče, kako sam skonto to se kuhalo već neko vrijeme, navodno je par puta prekršio COVID protokol a i u nekoliko situacija je bio kreten prema saigračima i coaching staffu. Ako je pola stvari koje sam čuo na Pat McAfee showu istina onda je sasvim opravdan release.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 dec 2020, 23:11

Kao sto neko rece, nije ga Rivera ni doveo ni draftovao pa nema tu nekog sentimenta prema njemu. Povrh svega pravio se pametan pa prije utakmice sa Seatle-om partijao po striptiz baru bez maske. Imas trenera koji se bori sa opakom bolesti, totalno je rizicna grupa i ti uradis ovako nesto... sreca njegova da ga nije odmah cut-ovao :D

Sanse postoje za PO, pobjede Eagles-e i to je to. Zadnja utakmica regularnog dijela sezone. Mozda ce problem biti sto ce i Eagles-i htjeti da se pitaju nesto :D

PS. Moze li mi neko objasniti u vezi drafta. Cini mi se na First Down-u sam cuo kako Jaguars-i imaju nekoliko pickova prve runde. Da li to znaci npr trejdali su dva igraca u dva razlicita kluba i od njih dobili njihova mjesta za pick u prvoj rundi?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 dec 2020, 07:58

da, miami, jetsi i jacksonville imaju po dva prva picka, miami i jacksonville imaju još i dva druga

nego pravo mi je žao što nisam noćas gledao cheatere ... billy je navodno imao par simpa scena :mrgreen: :mrgreen: :D :mrgreen:

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 29 dec 2020, 11:33

Najbolji moment sinosnje utakmice
ESPN's TV broadcast of Monday Night Football between the Patriots and Bills included a strange animated short featuring Tom Brady and Bill Belichick.

Based on the classic "Love Actually" gag of a lover flipping through sign cards outside the home of a desired partner, the scene was decidedly pro-TB12. Belichick is seen reminiscing about his golden years with Brady as quarterback in New England; his team will miss the playoffs this year while Brady and the Buccaneers are postseason bound.

At the end of the animated short, Brady shuts the front door in Belichick's face.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 dec 2020, 14:52

Dobra sezona za "bacit mackama" i zbog nasi promjena i korone.
Mislim da mozemo puno puno vise sljedece godine sa novcem kojim raspolazemo i sa igracima koji se vracaju zbog covida.
Kako god okrenes napad treba napucat, odbrana moze proci i nekako. Dali vratit Jimmy-G'a nisam siguran. Dug period ispred nas nadam se povratku publike u Septembru.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 dec 2020, 15:00

KenoRob je napisao/la:
29 dec 2020, 14:52
Mislim da mozemo puno puno vise sljedece godine sa novcem kojim raspolazemo i sa igracima koji se vracaju zbog covida.
Kako god okrenes napad treba napucat, odbrana moze proci i nekako. Dali vratit Jimmy-G'a nisam siguran. Dug period ispred nas nadam se povratku publike u Septembru.
čeka vas sto godina samoće na dnu AFC east :mrgreen: :wave:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 30 dec 2020, 17:32

Zivi bili pa vidjeli

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 30 dec 2020, 22:17

KenoRob je napisao/la:
29 dec 2020, 14:52
Matt Ryan se rodio za tog odvratnog dresa. :D
Džeri Drejk

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 jan 2021, 15:20

Večeras Rose i Sugar Bowl. Obje uživo na AS2.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 jan 2021, 16:10

nažalost prvo “rose bowl” u dallasu, pa tek onda clemson-ohio state usred noći

svi očekuju lake pobjede alabame i clemsona i ponovo to “vazda isto dosadno” finale .... vjerovatno će ga i dobiti. college playoff ovakav kakav je nema previše smisla, clemson i alabama su bili svake godine unutra osim po jednom, ohio state takođe dovoljno puta .... i proširenje na 8 timova i vraćanje na BCS bi imali više draži od ovoga. što reče herbstreit, pusti clemson i alabamu da igraju interconference u sezoni i daj odma pehar pobjedniku :(

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 jan 2021, 22:21

Neki anonimus Aleksić i rukometaš Samardžić komentiraju :lol:
Kickoff su zamijenili puntom :damn:

Ne znam što Ognjanović ne radi, Tadića očito nema

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 jan 2021, 23:59

radije bez tona nego slušati ljude koji blage veze nemaju, to je da poludiš! elem ostaju ili dazn ili espn player kao jedine opcije sa originalnim komentarom.

mada, ovo je bezveze, nema notre dame ni grama šanse, ja odo spavat

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 jan 2021, 09:56

pogledao sam summary, raznio fields odbranu clemsona koja je totalno zakazala noćas. i još dvije bombe koje su bile po 60yd u zraku, wow! ako se ne provali u finalu momak je sinoć sebi obezbijedio 2. pick overall!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 jan 2021, 13:04

jestamaji je napisao/la:
02 jan 2021, 09:56
pogledao sam summary, raznio fields odbranu clemsona koja je totalno zakazala noćas. i još dvije bombe koje su bile po 60yd u zraku, wow! ako se ne provali u finalu momak je sinoć sebi obezbijedio 2. pick overall!
Jao kako mi se Justin svidja, jaoo. Dao sam Bulard dao bi Jetsima 2pika prve i druge runde da ga pokupim haha. Kako plese po pocetu, bas lijepota za oci :ljepota:
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 jan 2021, 13:27

Mig_Mig je napisao/la:
02 jan 2021, 13:04
jestamaji je napisao/la:
02 jan 2021, 09:56
Jao kako mi se Justin svidja, jaoo. Dao sam Bulard dao bi Jetsima 2pika prve i druge runde da ga pokupim haha. Kako plese po pocetu, bas lijepota za oci :ljepota:
jasno je to nama, mišićavi visoki crnac .... :D :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 jan 2021, 23:30

WOW:
The Jacksonville Jaguars have shown interest in former Florida and Ohio State coach Urban Meyer, who has been lining up a staff and telling people he's close to in the football community that he expects to land in Jacksonville.

ovo bi moglo biti megaintetesantno, urban i lawrence plus tona visokih draft pickova ... to bi fakat volio vidjeti!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 03 jan 2021, 00:04

inače mnogi od nas nisu vjerovali da će uprkos koroni NFL progurati kompletnu regularnu sezonu ali evo to im je uspjelo....show must go on, hljeba i igara i tako to! međutim korona opasno prijeti da sjebe playoff! utakmice će se očito odigrati, ali sve veći broj igrača kači virus što po protokolu znači 10 dana karantina i dvije hefte out, plus kontakti koji ispadaju na par dana i lako mogu zakačiti utakmicu ..... mogla bi korona lako odlučiti superbowl!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jan 2021, 17:23

Dallas na SK nocas u 19.00h. :kafa:
Idemo uzeti NY i navijati da eaglese pobijede dc.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.