I uzet karte i dat nekome ko ce navijat za klubsonpenn je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:06Skupit se 5ca, navuc ga i degenek.AVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
https://www.olx.ba/r/48123661/472012
Imal smisla![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije to samo finale, boriš se za Evropu. Koliko samo gubiš ne izlaskom, sami smo sebi krivi. Nemamo mi nikakvog pravca, mahala nam klub vodi.
I nije neka zarada 10 maraka dobarAVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
Imal smisla![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedna petoba brate.miky_hz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:27I nije neka zarada 10 maraka dobarAVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
Imal smisla![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja.
Moj Miky, 100 KM dvije karte hahahaamiky_hz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:27I nije neka zarada 10 maraka dobarAVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
Imal smisla![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedna je petoba..miky_hz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:27I nije neka zarada 10 maraka dobarAVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
Imal smisla![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U tom slucaju ga treba prebit i uzet mu karte.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja garantujem da skoro na svakoj tekmi FKS bude navijača van Sarajeva bar 20-30% i ako su ti isti navijači totalno zaboravljeni za ovu utakmicu to jest ona parola "snalazi se kako znaš" a itekako se to moglo organizovati pa ako ništa barem sjever 200 karti da se šalje na stranu.Ali eto toliko o tome kako se klub vodi, mogli su barem ispred sjevera ostaviti 200 ulaznica za navijače koji dolaze sa strane.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Kontaktiraj klub. Ili UNFKS.Hztesanj je napisao/la: ↑16 maj 2022, 17:03Ja garantujem da skoro na svakoj tekmi FKS bude navijača van Sarajeva bar 20-30% i ako su ti isti navijači totalno zaboravljeni za ovu utakmicu to jest ona parola "snalazi se kako znaš" a itekako se to moglo organizovati pa ako ništa barem sjever 200 karti da se šalje na stranu.Ali eto toliko o tome kako se klub vodi, mogli su barem ispred sjevera ostaviti 200 ulaznica za navijače koji dolaze sa strane.
- FKS -
Ma snašao sam se ja brate, ali ima bruka momaka koji dolaze povremeno i sigurno bi htjeli doci na ovu( to je plus za nas jer bolje da nas ima vise na tribinama) a ne mogu sebi nabaviti kartu ili nemaju nikoga u Sa da im istu kupi.Hajdeee je napisao/la: ↑16 maj 2022, 17:05Kontaktiraj klub. Ili UNFKS.Hztesanj je napisao/la: ↑16 maj 2022, 17:03Ja garantujem da skoro na svakoj tekmi FKS bude navijača van Sarajeva bar 20-30% i ako su ti isti navijači totalno zaboravljeni za ovu utakmicu to jest ona parola "snalazi se kako znaš" a itekako se to moglo organizovati pa ako ništa barem sjever 200 karti da se šalje na stranu.Ali eto toliko o tome kako se klub vodi, mogli su barem ispred sjevera ostaviti 200 ulaznica za navijače koji dolaze sa strane.
Razumijem sve. Trebalo se o tome prije razmisljati. Uputiti dopis neki klubu sa brojem ljudi, licnim podatcima i sl. Sigurno bi izasli u susret.
Ja sam dvojicu jarana izvan Sarajeva kupio karte. Kontam sve.
Ja sam dvojicu jarana izvan Sarajeva kupio karte. Kontam sve.
- FKS -
Pa naročito što je Zenica tu u sredini blizu Maglaja Gračanice Visoko gdje ima baš fina baza naših navijača.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sjevera jos 150 i 30-tak Istoka u klubu ima.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otpuhali sve

Bravo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koper (bod ispod prvoplasiranog Maribora) - Radomlje 1:3, Ševelj opet prva postava.
- ElCartel11
- Kontakt:
I opet Guzina zabio

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kolo prije kraja Guzina im izbi titulu golom
Zanimljivo od kad je Sevelj stigao u Radomlje nisu izgubili ni jednu ,a svaku je 90 minuta odigrao.

Zanimljivo od kad je Sevelj stigao u Radomlje nisu izgubili ni jednu ,a svaku je 90 minuta odigrao.
Znamo jednog sigurnog startera za narednu sezonu, pogotovo ako ode Šabanović.Ne znam šta se može desiti, pa da nam Ševelj ne bude zacimentiran u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Austinpowers, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, bordospartanac, bvsic, Cwirek, Dadox, forgempp, Fudo, GBBP2, Jadnimi, JavierBosnia, JuricaSpindl, KarloIvandic, lakilone, Lecler, maroon46, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MojaMalenkost, MokraKifla, N3R3D, Oerde, Pitaristok, r3m1, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, Serha, SilaMoc1946, tenpenny, THEC, ubipara, USB, Velaxsa, zagorski i 511 gostiju.