FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lista igrača se mora skratiti i normalno da se skračuje na onima koji su skupi, a nisu toliko neophodni. Torlak ostaje..odlično, a ostali ko god ode nije neki gubitak...ako uspiju skratiti igrački kadar na 25-28 igrača, zimski prelazni rok je uspješan!Jović, dobar trener..ostvari li obečenje, izlazak u Evropu..onda sam siguran da je ova Uprava kluba na pravome putu!
cuj prodati pet igraca a dovesti sedam bolji sa slobodnim papirima cujes li se ti matereti ne treba vam skoro i hadija a vratili bi baneta svasta
amertiger je napisao/la:Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore.FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna![]()
Selimović i njemu slični vode klub u propast i to je za vas uredu ? Sportsport.ba iznosi istinu o onom što se dešava u FKS i to vama predstavlja pljuvanje po klubu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
SportSport.ba iznosi mišljenja Škore, Hadžića, Selimovića, Talovića, Torlaka, Jovića, Musemića .....i umjesto da ste ponosni na sve to, što se jednom klubu posvećuje odgovarajuća pažnja Vi to smatrate pljuvanjem. Svašta!amertiger je napisao/la:Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore.FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna![]()
Nego, ima li išta od one ponude Nijaza Gracića da se Olimpic i Sarajevo fuzionišu? Pitam čisto informativno. Mislim da to ne bi bio dobar potez ni za Sarajevo, a ni za Olimpic. O tome se dosta govorilo prije pola godine ili godinu dana. Nisam 100% siguran.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Lijepo zapažanje sine.avlami97 je napisao/la:SportSport.ba iznosi mišljenja Škore, Hadžića, Selimovića, Talovića, Torlaka, Jovića, Musemića .....i umjesto da ste ponosni na sve to, što se jednom klubu posvećuje odgovarajuća pažnja Vi to smatrate pljuvanjem. Svašta!amertiger je napisao/la:Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore.FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna![]()
Nego, ima li išta od one ponude Nijaza Gracića da se Olimpic i Sarajevo fuzionišu? Pitam čisto informativno. Mislim da to ne bi bio dobar potez ni za Sarajevo, a ni za Olimpic. O tome se dosta govorilo prije pola godine ili godinu dana. Nisam 100% siguran.
laganiniavlami97 je napisao/la:SportSport.ba iznosi mišljenja Škore, Hadžića, Selimovića, Talovića, Torlaka, Jovića, Musemića .....i umjesto da ste ponosni na sve to, što se jednom klubu posvećuje odgovarajuća pažnja Vi to smatrate pljuvanjem. Svašta!amertiger je napisao/la:Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore.FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Istinu koju istinu, što nisu kontaktirali Irfana i Dinu da i oni kažu svoju stranu priče, a ne Hadžiju i Škoru samo. PRVO PRAVILO NOVINARSTVA DA SE SASLUŠAJU I ČUJU DVIJE STRANE PRIČE. A SportSport.ba to nije uradio toliko o objektivnosti i ¨ISTINI¨Saurman je napisao/la:amertiger je napisao/la:Jadniji komentar na ovoj temi nisam odavno vidio, svaka cast majstore.FK Sarajevo je napisao/la:Sportsport.ba ne miruje,nastavlja se pljuvanje po FK Sarajevu.Sram vas bilo,gamad jedna![]()
Selimović i njemu slični vode klub u propast i to je za vas uredu ? Sportsport.ba iznosi istinu o onom što se dešava u FKS i to vama predstavlja pljuvanje po klubu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- molotovljev
Gusta magla i smog iznad Sarajeva su uzrok smanjene vidljivosti.Slika ce biti jasnija na proljece.
P.S.Kera je navijac Sarajeva.
P.S.Kera je navijac Sarajeva.
F.K.SARAJEVO
Koji igraci su u privatnoj opremi, oni koji nisu bitni, svi ostali koji su iznjeli teret prosle polusezone su u leskonovoj opremi, a poslije 20 januiara ce svaki imati opremu. Kako mozes reci da nam sa opremom nije bolje jeli te sramota, prvi put imam grb na svakom dresu i slicno, ali ovo je dokaz da si ti veliko zlo koje samo zeli ovdje da blati FKS.cikac je napisao/la:pa što su nam onda igrači u privatnoj opremi na prozivci ako Lescon oblači sve? Nemoj da se lažemo.Jos ne mogu da vjerujem da sada nekome smeta i Lescon, koji je jedini poslije rata priustao da oblaci sve u FKS, a i dresovi su kvalitetni ali sta je tu je, hocemo nike.
nije skup dres u fan šopu, ko hoće da pomogne klubu treba to da kupi. dres mora toliko da košta. ali isto nije tačno da nam je bolja situacija sa opremom nego prije 3 godine kad smo nosili Nike.
Usput sramota je ovo sto pisete za plate, da im nije isplaceno 11 vi ste dusmani koji samo izmisljate, dajte imena tih vasih igracina koji nisu dobili plate da bar znamo vas izvor ovih provjerenih informacija.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
gore si kao argument napisao da je Lescon obukao sve u FKS i to je prednost nad NIKEom. Sad odjednom imaju igrači iz prvog tima koji nisu dovoljno bitni da podpadaju pod "sve u FKS"? Hoćemo li i njih pljunuti i otjerati?Dirk je napisao/la:Koji igraci su u privatnoj opremi, oni koji nisu bitni, svi ostali koji su iznjeli teret prosle polusezone su u leskonovoj opremi, a poslije 20 januiara ce svaki imati opremu. Kako mozes reci da nam sa opremom nije bolje jeli te sramota, prvi put imam grb na svakom dresu i slicno, ali ovo je dokaz da si ti veliko zlo koje samo zeli ovdje da blati FKS.cikac je napisao/la:pa što su nam onda igrači u privatnoj opremi na prozivci ako Lescon oblači sve? Nemoj da se lažemo.Jos ne mogu da vjerujem da sada nekome smeta i Lescon, koji je jedini poslije rata priustao da oblaci sve u FKS, a i dresovi su kvalitetni ali sta je tu je, hocemo nike.
nije skup dres u fan šopu, ko hoće da pomogne klubu treba to da kupi. dres mora toliko da košta. ali isto nije tačno da nam je bolja situacija sa opremom nego prije 3 godine kad smo nosili Nike.
Usput sramota je ovo sto pisete za plate, da im nije isplaceno 11 vi ste dusmani koji samo izmisljate, dajte imena tih vasih igracina koji nisu dobili plate da bar znamo vas izvor ovih provjerenih informacija.
ja i ovdje vidim grb na dresu, kakva je priča da ga prije nije bilo? ja zlo koje izmišlja? pa ti bombe valjaš, a mi bi kao trebali da vjerujemo u te tvoje priče za koje ne treba biti puno pametan da se vidi da nisu tačne.

Sada cu ti pronaci dresove NIKE-a koji na sebi nisu imali grb FKS.
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... cf7b8ab75a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... cf7b8ab75a" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijatno pasa moj lijepi vrijeme je da malo pricas sa argumentima, zlo je najlakse biti.
P.S. Slika koja sve oslikava u kakvoj smo opremi igrali
HOCEMO GRB NA SVETOM DRESU.
Prijatno pasa moj lijepi vrijeme je da malo pricas sa argumentima, zlo je najlakse biti.
P.S. Slika koja sve oslikava u kakvoj smo opremi igrali

HOCEMO GRB NA SVETOM DRESU.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
e u pravu si.
ajde još mi odgovori i na prvi dio posta, da me ubiješ argumentima. Jel Lescon obukao sve u FKS. usput reci i koliko djeca koja treniraju plaćaju da bi ih Lescon obukao i reci kad su uplatili i da li im je ta oprema koju su sami sebi kupili stigla.
ajde još mi odgovori i na prvi dio posta, da me ubiješ argumentima. Jel Lescon obukao sve u FKS. usput reci i koliko djeca koja treniraju plaćaju da bi ih Lescon obukao i reci kad su uplatili i da li im je ta oprema koju su sami sebi kupili stigla.
- Giallorossi
- Kontakt:
Pazi 2 sliku: Hamzic na dresu ima grb SA dok Bucan koji stoji pored stative nema
.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Alifakovac
- Kontakt:
@cikac
Izvini pobratime, ali ti si budala što uopšte ulaziš u bilo kakvu raspravu sa ovom individuom. To vrijeme je kvalitetnije potrošiti gledanjem kroz prozor kako snijeg pada. Izvini još jednom.
Izvini pobratime, ali ti si budala što uopšte ulaziš u bilo kakvu raspravu sa ovom individuom. To vrijeme je kvalitetnije potrošiti gledanjem kroz prozor kako snijeg pada. Izvini još jednom.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
Cini ti se bolan ima i Bucan grb samo je to neki nevidljivi i vide ga samo rijetke osobeGiallorossi je napisao/la:Pazi 2 sliku: Hamzic na dresu ima grb SA dok Bucan koji stoji pored stative nema.

mora da je napravljen od istog materijala kao oprema za nebitne prvotimce.
kad si već kod toga, pročitaj priču "Carevo novo odijelo", pa potraži svoju ulogu u njoj. sve će ti se samo kazati.
kad si već kod toga, pročitaj priču "Carevo novo odijelo", pa potraži svoju ulogu u njoj. sve će ti se samo kazati.
FK SARAJEVO
@Lik:Mislim da nisi u pravu.U ovom slučaju su saslušane obadvije strane Selimović =KLUB(na konferenciji za novinare prije neki da pred okupljanje),te Škoro i Hadžić u svojim izjavama od jučer. @DIRK:Ćuka je izvor,momak nije dobio te 3 plate.
Moze biti ali vazno je da ima grb pa moze i obicna bijela majica da bude 
Koliko mi jos mislis davati svoje paznje da znam da ti ne uzimam toliko vremena da ne dolazim na forum da se ti malo saberes.
Grb, grb, gdje je nesto grb
@DANDY
Bgt kad je to on dosao u FKS, i koliko je stara ta prica jer sam je vec jednom procitao ... samo mi reci vrijeme kad je dosao i sve ce ti se kazati.

Koliko mi jos mislis davati svoje paznje da znam da ti ne uzimam toliko vremena da ne dolazim na forum da se ti malo saberes.
Grb, grb, gdje je nesto grb

@DANDY
Bgt kad je to on dosao u FKS, i koliko je stara ta prica jer sam je vec jednom procitao ... samo mi reci vrijeme kad je dosao i sve ce ti se kazati.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 13 jan 2012, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Alifakovac
- Kontakt:
Igrači su zadnju platu primili za SEPTEMBAR i to nedavno. A nekim igračima stanarina nije plaćena od AVGUSTA.
Izvor: HAdžija! Kome: Meni lično!
Hadžiji se ukupno duguje slovom i brojem OSAM (8) plata!
Izvor: HAdžija! Kome: Meni lično!
Hadžiji se ukupno duguje slovom i brojem OSAM (8) plata!
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
Vec prije pola godine se ovdje pisalo kako Hadzija jedno radi a raji baca druge price, sve to treba rastjerati tamo odakle je doslo, jer ne treba dopustiti da nam provincijalci kroje sudbinu FKS, nemas ti zivota sa takvim das im ime i sve i on na kraju nije zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 42 gosta.