Nezainteresovanog Blake-a...schmecker je napisao/la:Ma vec sam ga odigro pa sta bude, istina da se mucio sa onim indijcem, al kad je Davvarmanu servis pao razbio ga je, a kod seppija servis i nije Bog zna sta..A Melzera sam juce gledao protiv spanca onog i fino je odigrao, a imajuci u vidu da je taj spanac pregazio blake-a,mezler jos igra pred svojom publikom ipak vise sansi dajem njemukelner je napisao/la:Fyrstenberg/Matkovski-Bopana/Qureshi 2 1.9Ja bih danas izbjegao u sirokom luku taj par CILIC-SEPPI,ako talijan bude igrao na visokom nivou,ovo bi moglo zavrsiti kao npr prosle godine kada je pomeo Cilica u Sangaju.Hrvat mi djeluje nekako nezainteresovano,jucer se cupao protiv Devvarmana,u prvom kolu nije impresionirao protiv tatinog sina Bubke,u Aziji odusevio u Pekingu,da bi kasnije zemljasu Vinolasu uzeo samo 7 gemova.Kraj je sezone i Cilic igra po sistemu toplo hladno.schmecker je napisao/la:
Cilic - Seppi 1 @ 1.30
Melzer - Anderson 1 @ 1.80
Ja bi volio da prodjes i zbog tebe i zbog Cilica koji mi je veoma drag teniser![]()
Melzer Anderson,ja sam probao tu 2 na singlu,i to zbog kvote ,nije Melzer neka klasa,a nije bogami ni AndersonA sta mislis Stosur - Na Li, imam li kakvih sansi sa 2
Stosur-Na Li Imam osjecaj da ce ovo Stosur uzeti,nisam igrao nista tu,jer slabo igram zenski teni,ali cinjenica je da Na Li ima veliki pad forme nakon sljakaske sezone i osvajanja Roland Garosa,a i medjusobni ogledi te igra koju preferira Stosur joj ne idu u prilog
Svakako,ocekujem dobar mec,kao i sve u dosadasnjem dijelu Istanbula...
Kako su samo sinoc igrale Radwanska i Zvonareva