Vjeruj mi da se malo prevelika halabuka oko toga podize. Kod nas imas dvije povelike navijacke grupe Zelje i Sarajeva koje redovno idu i na gostovanja cini mi se da su bas pravi Manijaci,odnosno Horde.VolimTz je napisao/la:Svaka čast stvarno. Zna se ko će pomoći Živiničanima, neće sigurno oni u koje se većina tih Živiničana kune.neroazzuro je napisao/la: To ovi nasi dogovorili da se malo pokusa iskoristit ovaj pozitivni publicitet oko Slobode da se skupi novac za kupovinu sjedalica na Slavenovom stadionu. Trebala bi bit fina atmosfera,valjda i vrijeme posluzi.
3KM je valjda ulaz.
Medjutim,mislim da je ubjedljivo najveci broj ljudi koji vole Slobodu i osjecaju je kao nesto svoje. Pricali smo ovdje povremeno o tome. Ja,npr. volim Zeljeznicar ali isto tako volim i Slobodu. Ne znam sad kako to objasnit nekome ko ne voli neki od ta dva kluba. Al da sad ne idem u off.
Sad u subotu i milion puta do sad sam vidjao milion ljudi iz Zivinica koji dolaze na Tusanj gledat
Slobodu i to je najnormalnija stvar. To se najvise odnosi na sredovjecni narod koji je od malena volio fudbal i koji je odrastao u tom nekom sportskom okruzenju pa i dan danas voli ici na fudbal.
Ja uvijek kazem,Sloboda je nas klub i mi ga kao nesto svoje i dozivljavamo,bar vecina ljudi. To sto ovi mladji izmedju sebe traze neke razloge za razdvajanja i konflikte je drugi par opanaka i posljedica je drustvene situacije u kojoj svi zivimo i nema veze sa sportom.
Pozdrav